Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnica222222

jestem obsesyjnie zazdrosna

Polecane posty

Gość zazdrośnica222222

i nie potrafię sobie z tym poradzić mój facet wyjechał na 10 dni do norwegii a ja ryczę bo myślę że mnie zdradza, wiem że to jest chore i nie mam powodów aby tak myśleć ale mój mózg jest pojebany eh to se ulżyłam

Gość zazdrośnica222222
następnym razem nie pojedzie:D ale jak przeżyć do niedzieli:/ chyba oszaleję a wraca statkiem to już w ogóle szlag mnie trafia najgorsze myśli mi do głowy przychodzą okropne to jest

Gość zazdrośnica222222
właśnie problem w tym że mam mało znajomych praktycznie w ogóle ich nie mam zawsze czas spędzałam razem ze swoim facetem eh chyba mnie zamkną w psychiatryku do niedzieli

Gość elelea
jak będzie chciał Cię zdradzić to zrobi to i pod Twoim nosem, nie potrzebne do tego są żadne wyjazdy. Wyluzuj, bo facet nie wytrzyma presji i zwieje.

Gość zazdrośnica222222
tak ja wiem i zdaje sobie sprawę że muszę wyluzować, nie robię mu scen no może czasem zazwyczaj duszę to w sobie ale to są dla mnie tortury psychika mi wysiada już się zastanawiałam czy nie udać się do psychologa

Gość 4erf4f4
jeszcze jak byś miała powody,podejrzenia ,a tak to po prostu jesteś zwykła histeryczka

Gość zazdrośnica222222
tak wiem że jestem histeryczką ale ja nie potrafie o niczym innym myśleć eh nie rozumiecie mnie

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
a co się stanie jak on znajdzie inną, zakocha się i ciebie zostawi?? Przeciez musisz to brać pod uwagę bo nie jesteś jeszcze jego zoną i takie rzeczy się zdarzają - co wtedy zrobisz?? Nie możesz tak żyć i uzależniać sie tak od drugiej osoby - to nei jest twoja własność na wieki, źle będzie z toba jak się nie zmienisz

Gość g gb hghg
monisssia a co złego jest w miłości w wierności?ty zawsze zakładasz że ktos cię zdradzi?

w miłości i wierności nie ma nic złego, mnie zostawił chłopak bo zakochał się w innej kiedyś., bolało ale on mnie nie zdradził z nia bo wiem że ona nie chciał z nim byc jezeli on nie załatwo wszystkiego jak trzeba a że serce nie sługo to co miałam robic?? Miałam ciąć się i szaleć bo on się odkochał?? Na siłą go trzymać i szantażować? Musiaąłm przeboleć i w sumie widze że tak musiało być - oni sa małżeństwem teraz widocznie byli sobie pisani, dziewczyna miała klasę, opierała się i nawet jak on ze mną zerwał to wiem że czekała bo nei chciała od razu z nim się spotykać... teraz jestemz kims innym i jestem szczęśliwa ale wiem że takie uzależnianie sie od drugiego człowieka jest złe

i sorry za te wszystkie literówki :D

Gość g gb hghg
wiem co masz na myśli;)człowiek może zrobić jakieś głupstwo z miłości,kocha do tego stopnia że nie może żyć bez tej osoby,w przenośni i dosłownie a to nie jest dobre

Gość zazdrośnica222222
wiesz jesteśmy razem 10 lat mamy dwie córki, mam nadzieję że nigdy nie będzie tak jak piszesz ale wiadomo wszystko się może zdarzyć, napisałam tu bo myślałam że sobie ulżę ale niestety nie pomogło moje natrętne myśli nie dają mi spokoju