Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfththjtyjyt

ZAZDROSZCZE URODY MOJEJ 52-LETNIEJ CIOTCE

Polecane posty

Gość fhfththjtyjyt

Ma 52 lata, a jej twarz nie ma prawie zmarszczek rozumiecie to :-O w dodatku jest szczupła, wazy 54kg, przy wzroscie ok 165cm. a ja mam 23 lata i juz mam cere ziemista, szara, tradzik i zmarszczki wygladam na 40ke

Gość Julia244324244
geny napewno ,ale i założę się ,ze dbała o siebie , nie paliła

Gość Nie zazdrość więc, tylko
zacznij dbać trochę bardziej o siebie! Chociaż fakt faktem, geny robią swoje, no i jeszcze wiele innych czynników, np. palenie, częste picie alkoholu, jedzenie mięsa. To wszystko postarza. Ja mam 35 lat i nikt mi jeszcze tyle nie dał. Bez przesady, o dowód mnie w sklepie nie proszą, ale wciąż mam dawane 25-28 lat i jest to bardzo miłe. U mnie pewnie geny mają największe znaczenie, gdyż moi rodzice wciąż wyglądają świetnie, mając po 62 lata. Mój tata ma bujną, brązową czuprynę na głowie, zero siwych włosów. Ja po nim odziedziczyłam włosy i mam gęste, kręcone, długie. A wiadomo, brak włosów, czy ich mała ilość, lat nam nie odejmują. Mama ma minimalne zmarszczki. Ja, odpukać, jeszcze nie mam ich wcale, podczas gdy moje rówieśnice i młodsze koleżanki, mają brzydkie "kurze łapki" w okolicach oczu. Oprócz tego nigdy nie paliłam, alkohol to bardzo sporadycznie i nie jem mięsa. Mam obrzydzenie od dziecka i tak już mi pozostało:).

Gość zniszczy sie i to bardzo
a ja zazdroszcze mojej 42 letniej ciotce ja mam 22i wydgladam gorzej od niej bez przeklamania co prawda ma minimalne zmarszczki pod oczamia ale skóra ma jedolity zdrowy kolor, jest jedrna nie ma zadnych przebarwień, pryszczy czy rozszerzonych porów:O

Gość ssdsdsddfdf
o zaraz sie zjadą prozne kretyni co mają 40 lat a wyglądają na 20 wedlug ich wlasnego mniemania oczywiscie hahahaha juz sie zaczyna pustaki

Gość Ja mam kuzynkę. która
ma 35 lat a wygląda na 18 a pali od 16 roku życia, alkoholu też sobie nie odmawia, je w pośpiechu byle co na mieście bo dużo pracuje więc wydaje mi się, że geny tu odgrywają największą rolę. Wkleiłabym nawet jej zdjęcie bo każdy się dziwi jak się dowiaduje, że ona ma 35 lat bo na 18 góra wygląda ale nie posiadam jej zgody więc niestety nie wkleję. Swoją drogą ja też wyglądam młodo, mam 24 lata i nikt mi nie daje nawet 18 :o Z jednej strony to jest denerwujące jak traktują mnie jak dziecko, czy to u lekarza, czy w sklepie czy też w pracy ale z drugiej strony może za kilka lat będę z tego dumna :)

Gość zniszczy sie i to bardzo
wklei na chwilke i potem szybko usun wtedy ja tez wkleje zdjecie ciotki ktora ma 42 lata a wyglada na 25-26 :D

Sorki za błędy, szybko pisałam. Wracając do kuzynki to ma nawet problem ze znalezieniem faceta (wcześniej nie chciała się z nikim wiązać, ponieważ studia i praca były dla niej najważniejsze), bo ci którzy ją podrywają są młodsi od niej nawet o 10 lat...

Niestety nie mogę, od razu ktoś może zdjęcie skopiować a nie chcę, by później jej zdjęcie krążyło po sieci

Gość ssdsdsddfdf
hahah idiotka ma 24 lata a sie chwali, ze nawet 18jej nie dają, dobre, poczekaj do 50tki

Gość Olga9120129321
to na ile sie lat wyglada nie zalezy tylko od skóry ,ale też rysów twarzy . Dlatego żadko ktos kto ma np 25 wyglada na 18 bo ma już inne rysy nawet jesli ma idealna cere

Gość Olga9120129321
to na ile lat sie wyglada nie zalezytylko od skory, ale i rysow twarzy . Dlatego rzadko ktos kto ma 25 wyglada na 18 nawet jesli ma cere bez jednej zmarszczki

Gość Kązda tu mowi ,ze super mlodo
wyglada.. akurat...