Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga9120129321

Czy solarium bardzo niszczy skóre?

Polecane posty

Gość Olga9120129321

bo bez niego jestem blada :( ratuje sie fluidami rozświetlającymi , ale lepiej wygladam opalona choc troche. Chodze tak raz na tydzien , 2 razy to juz rzadko. Ale boje sie ,ze mi sie skóra zniszczy ... Jak myslicie?

Gość fhfththjtyjyt
ja chodzilam w lato raz na tydzien.... bardzo niszczy skóre- przekonalam sie o tym, kiedy przestlama sie tam palac- pojawily sie krosty, przebarwienia itd

Gość farbowana ale blond
niszczy puki jest się młodym tak tego nie widac ale jak latka przybędą to niestety wygląda się jeszcze starzej ale jak jesteś uzależniona to dbaj jak najwięcej o ciało .

Gość Olga9120129321
uzależniona bez przesady bo były takie okresy kiedy nie chodziłam przez np 2 miesiace czy nawet dluzej.Ale ja mam dosc jasna skórę iw tym jest problem ,ze wydaje sie blada bez fluidu i opalenizny..Latem jest ok bo opalam sie na słoncu , gorzej zimą i jesienią...Mam ładna cere , kazdy mi to mówi ,ale boje sie ,ze sie zniszczy przez takie regularne opalanie

Gość Olga9120129321
Ale nigdy sie nie opalam jakoś bardzo. zawsze to jest delikatna opalenizna , nie taka jak u niketorych typu moja kolezanka co chodzi 2 razy w tyg na 12 minut to już przesada...

Gość fhfththjtyjyt
solarium dziala tak: - odwadnia skórę - wysusza - powoduje pobudzenie nadmierne gruczołów łojowych do pracy w obronie przed tym,ze skóra sie wysusza - jest to sztuczne promieniowanie nie zawiera witaminy D tak jak naturalne słońce - jak lezysz na łózku i np osoba przed toba miała krosty a ty sie potem na tym położysz to szybko sie to przenosi

Gość zniszczy sie i to bardzo
ale zauwazysz to dopiero po 25 rzycia bedzie coraz gorzej nie mozesz uzywac samopalaczy n a cialo i ciemniejszedgo fluidu ?

Gość Olga9120129321
mysle własnie o jakims samoopalaczu ,ale te co ich probowałam ( do twarzy ) troche sztucznie wygladaly... Ale może znajde taki co mi przypasuje metoda prob i bledow...

Gość Olga9120129321
ina ciele jeszcze naturalnie to wyszło ,ale własnie na twarzy jakos tak srednio ... no nic poprobuje choc boje sie efektow troche mimo ,ze to znika :P

Gość zniszczy sie i to bardzo
to na twarz nakladaj ciemnieszy fluid, tylko pilnuj szyi zeby byla w takim samym kolorze