Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama moja moja mama mama moja

mojego połtorarocznego synka boli siusiak-pomocy

Polecane posty

Gość mama moja moja mama mama moja

od 2 dni moj synek pokazuje mi na siusiaka i mowi ałł. nie daje go sobie umyc, zauwazylam ze mial odparzenie pod jąderkami, wiec od tego czasu smaruje go sudokremem, cewki nie ma zaczerwienionej, dzwonilam wczoraj do lekarza i przyjmie go dopiero w poniedzialek, bo maja mnostwo ludzi zapisanych, czy to moze byc jakis stan zapalny?? sika normalnie nie pokazuje ze go boli, tyylko jak chce go dotknac, czy tez to moze byc spowodowane tym odparzeniem?

Gość kukjjjja
miałam to samo, zapalenie napletka, pierwsza pomoc moczenie w riwanolu, kora dębu

Gość agilla kdjdj
jesli bardzo boli to na pogotowie ,a jak nie to rywanol

Gość na pogotowie po
masc z antybiotykiem

Gość latka malaaa...
wszystko wskazuje na zapalnie napletka. Kora dębu ew riwanol.

Gość szare mydło
Kiedy mój syn był mały i miał podobne kłopoty, mama doradziła mi nasiadówkę w ciepłej wodzie z szarym mydłem. Trzeba zetrzeć na tarce do jarzyn i dziecko wsadzić w mydliny na kilkanaście minut. Pomaga nawet lepiej niż kąpiel ziołowa.

Gość zonaKraka
Mój tak miał raz, w podobnym wieku- a może po prostu wcześnie nie potrafił powiedzieć że go boli. Na szczęście chodziło tylko o odparzenia, chociaż najpierw bolało, a potem całe krocze czerwone i opuchnięte... Byliśmy u lekarki, przepisała maść, a badanie moczu swoja drogą- bo mogła to być infekcja, ale wszystko było ok. Więc się nie stresuj na zapas, najpierw spróbuj na odparzenia coś zaradzić, a co do siusiaka- jak masz w domu Octanispet to spokojnie możesz psiknąć.

Ale maluszki w tym wieku potrafią sie onanizowac, i mzoe cos sobie naderwał, lub naciągnąl jakis miesien czy zylke i dlatgo go tak boli :o

dzieci i onanizowanie...juz takie diably male z tych waszych bachorow, podobno robia to tylko dzieci rozwiazlych rodziców, bo maja to we krwi

Gość ale nuumeerrrr
o... co robi????on ma 1.5 roku

Gość fantazja Jaga
Haahaaa, roczne dziecko se...? pff,fantazja