Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola jawor jaworek

Jestem wściekła! Mój brat tak samo na mame!

Polecane posty

Gość viola jawor jaworek

Moja matka wzieła do nas swojego ojca bo ten potrzebuje stałej opieki. To znaczy normalnie chodzi, mówie, wykonuje podstawowe czynności ale nie może mieszkać sam. Szkoda tylko że nas nie zapytała o zdanie czy chcemy tego mężczyzne pod naszym dachem. Po takich słowach jakie on kiedyś powiedział wobec nas, że ja i mój brat jesteśmy bachorami pijaka a teraz sobie normalnie mieszka pod naszym dachem. Moja matka kazała bratu by zawiózł dziadka do szpitala. Nie zrobił tego. Brat ma 21 lat ja 19. Przeprosił 3 lata temu ale nie wchodzą w gre żadne przeprosiny. Napewno nie zostaną przyjęte. Mamy wujka który ma dobre, wspaniałe i wykształcone dzieci. Kuzyn i dwie kuzynki zawsze czuli się lepsi od nas. Przeprosił nas 3 lata temu ale przeprosiny nie zostały przyjęte. Niech ten starszy pan idzie do wujka. On miał wspaniałe, mądre i inteligentne dzieci. Kuzyn i dwie kuzynki dzięki dziadkowi czuli się lepsi od nas i nie chcieli z nami utrzymywać kontaktów.

Gość delicoson
0/10 przygłupie ze szkoly specjalnej

Gość viola jawor jaworek
Ja i brat mieliśmy naprawde życie. Ojciec alkoholik, wstyd przed ludźmi. Czuliśmy się bardzo upokorzeni a ani dziadzio ani nikt z rodziny nie interesował się tym co my czujemy. Tylko jeszcze potrafili słownie upokorzyć. Brat płaci część rachunków Ja płace część rachunków I w dodatku do tego jeszcze kupujemy jedzenie do domu. Matka pracuje ale od nas chciała pożyczać pieniądze na lekarstwa dla tego mężczyzny. To ten staruch ustawił ich tak że oni są lepsi od nas, okazywał to. Ich chętnie gościł a nas sobie nie życzył bo to źle wpływa na jego zdrowie a teraz? teraz jego zdrowie nie ma nic do rzeczy skoro wymaga opieki. On się źle u nas czuje i ja i brat postaramy się oto by zatruć mu życie.

Gość viola jawor jaworek
Ja i brat mieliśmy naprawde życie. Ojciec alkoholik, wstyd przed ludźmi. Czuliśmy się bardzo upokorzeni a ani dziadzio ani nikt z rodziny nie interesował się tym co my czujemy. Tylko jeszcze potrafili słownie upokorzyć. Brat płaci część rachunków Ja płace część rachunków I w dodatku do tego jeszcze kupujemy jedzenie do domu. Matka pracuje ale od nas chciała pożyczać pieniądze na lekarstwa dla tego mężczyzny. To ten staruch ustawił ich tak że oni są lepsi od nas, okazywał to. Ich chętnie gościł a nas sobie nie życzył bo to źle wpływa na jego zdrowie a teraz? teraz jego zdrowie nie ma nic do rzeczy skoro wymaga opieki. On się źle u nas czuje i ja i brat postaramy się oto by zatruć mu życie.

Gość hmmhmmhmm
yyyyy wyprowadź się!?

Gość viola jawor jaworek
To ci opisuje sytuacje To jest dom który wujek mojego ojca zapisał na mnie i na brata. Matka sprowadziła sobie swojego ojca(który wcześniej mieszkał w innym mieszkaniu z babcią i tam jest zameldowany). Niestety pokłócili się, ten chciał zamieszkać z wujkiem i jego dziećmi ale tamci nie zgodzili się , więc moja matka - matka teresa z kalkuty wzieła buca do nas. Ja i brat wystąpimy z tym do sądu by wyrzucić dziadka z domu i chyba z matką będziemy musieli zrobić tak samo.

Gość przestan kopiowac pojedyncze z
dania bo jakis belkot sie z tego robi :O

Gość no wlasnie...
"...ja i brat postaramy się oto by zatruć mu życie." - czyli dziadek miał w 100% rację.

Gość viola jawor jaworek
w czym miał racje? Jak byłby dla nas dobry to my mielibyśmy inny stosunek do niego.

Gość ddddddu
"Ja i brat wystąpimy z tym do sądu by wyrzucić dziadka z domu i chyba z matką będziemy musieli zrobić tak samo." To musi być prowo, przecież nie ma aż takich idiotów

Gość viola jawor jaworek
dlaczego idiotów? Zrozumiałe jest że nie chce się człowieka który nie chce ciebie.

Gość ale jakby nie było to wasz
dziadek może warto się pogodzić i zobaczyć jak fajnie jest mieć dziadka który kocha wnuki i je rozpieszcza?

Gość Umieściłaś ten topik
W dziale ogólnym, uczuciowym, erotycznym, ciążowym i Bóg wie, gdzie jeszcze. Jak się robi prowokację to z głową, dziecko :o! Zresztą jak widzisz - tam odpisują ci dużo większe ilości ludzi - gimbusów, bo matki się na takie historyjki nie łapią :).

Gość viola jawor jaworek
na erotycznym napewno tego tematu nie zakładałam.

Gość Umieściłaś ten topik
To ktoś ci skopiował :D. Poszukaj, może tam znajdziesz naiwniaków do ciśnięcia kitów 🖐️.

Gość no i mam 100% racji
popieram!

Gość jesteś wredną i paskudną suką
Tutaj też założyłaś temat to ja ci powiem co o tym myślę Czego się spodziewałaś. Córka zachodzi w ciąże z pijakiem i on ma pomagać. A czego Twoja matka oczekiwała wiążąc się z kimś takim? Czego? Że będzie mogła wrócić do domu? Że będzie mogła sobie po prostu wrócić? Dobrze Twój dziadek zrobił że tak postąpił a to że Twoja matka i wy zajmujecie się dziadkiem to jest wasz zasrany obowiązek, szmato jedna, zdziro jedna. Chociaż myślę że to prowokacja, jestem pewna ale uważam że nie nikt nawet jakby dziadek się tak w rzeczywistości zachował nie miałby prawa mieć do niego pretensji bo to on najbardziej cierpiał.