Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość condamned

odechciało mi się żyć

Polecane posty

Gość condamned

nic mi się już nie chce, nie chce mi się wstawać każdego dnia i codziennie przeżywać tych dni, najlepiej by było jak bym nie istniał, jeśli przez dotychczasowe moje życie nić dobrego mnie nie spotkało to już mnie nie spotka a jeśli nawet to nie chce mi się czekać dlaczego ja miałem takiego pecha i musiałem się urodzić? dlaczego Ci co chcą żyć umierają a Ci co nie chcą żyć muszą się męczyć? dlaczego moje życie jest takie beznadziejne czuję się nic nie wartym śmieciem, za co bym się nie zabrał to zawsze muszę spierdolić, nawet nie mam odwagi się zabić, dlatego ciągle się męczę

Gość a co ci sie konretnie dzieje?
i ile masz lat?

Gość żadna nowość kurde
takich jak ty jest więcej jestem tego dowodem

nikt nie zrobi pewnych rzeczy za was, jak np poznanie siebie, swoich ciał jak sie reaguje na otaczający świat, musicie siebie poznać, przyczyne swoich zachowań, jak jesteście dorośli i w domu jest źle to należy uciekać....

Gość condamned
tak chcę pójść na łatwiznę, nie zapomnę i nie zobaczę że warto żyć, ja nie mam po co żyć, jak 100 razy Ci się coś nie udaje to dalej próbujesz? jeśli tak to gratuluję silnej woli i samozaparcia ja czegoś takiego nie mam

Gość jak nie chcesz
to