Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki będzie brzydkim

Po co brzydki ma pracować nad charaktem, skoro i tak ładna go nie zechce?

Polecane posty

Mówicie, że charakter u faceta jest najważniejszy. Jednak idąc tym tropem tropem brzydki facet z fajnym charakterem pasuje do brzydkiej o fajnym charakterze. A nie każdemu się brzydka marzy

Gość tyuikiuy
skąd wiesz że Ciebie brzydala nie chce ;P

Gość jgpwmp
Brzydkiemu sie brzydka nie marzy, ale ładnej brzydki ma sie marzyć? Niech kazdy szuka na swoim poziomie:o

Gość a jak ty chcesz pracować
nad swoim charakterem,chyba jakichś poradników dla gospodyń się naczytałeś

Gość nie oblizywac sie!
Jestem atrakcyjną kobietą i wlasnie flirtuję z facetem w okularach i z aparatem na zębach. Jest ciekawy, ambitny, zna swietnie 2 jezyki, ma fajna pracę, bogate doswiadczenia z roznych podrozy.. super facet! Pracuj nad charakterem, pracuj..

flirtować a związać na poważnie,to są zupełnie różne bajki

i co temu chłopakowi z tego przyjdzie,że sobie z nim poflirtujesz

Gość do nie oblizywac sie!
to, ze ma okulary to nie znaczy ze jest brzydki, a aparat nosi bo go na to stac, czyli swiadczy to o statusie. pewnie ma tez prawo jazdy i dobry samochod. wiec facet moze wygladac niezle i byc dziany, miec wlasne mieszkanie, super ciuchy i drogi zegarek

Gość nie oblizywac sie!
Spotykamy się 2 miesiące, nazywam to flirtem bo za wczesnie chyba, by nazwać to związkiem? Jesteśmy sobie coraz bliżsi i on daje mi wyrazne znaki, że chcialby przejść na kolejny etap znajomosci. Ja zresztą też myslę, ze coś powaznego z tego wyjdzie. Nadal sądzisz, ze to dwie rozne bajki? Bo liczy się chyba sam fakt bycia zainteresowaną brzydkim facetem. A to zainteresowanie moze się przerodzic w związek albo nie, ryzyko jest tak w przypadku relacji ładny-brzydki, jak i ładny-ładny czy brzydki-brzydki.

Gość nie oblizywac sie!
,,do nie oblizywac sie! to, ze ma okulary to nie znaczy ze jest brzydki, a aparat nosi bo go na to stac, czyli swiadczy to o statusie. pewnie ma tez prawo jazdy i dobry samochod. wiec facet moze wygladac niezle i byc dziany, miec wlasne mieszkanie, super ciuchy i drogi zegarek'' Nie jest przystojny, znajome wprost mi mowią, ze spotykam się z ,,pasztetem'' i podobno stać mnie na kogos więcej. Ale co mnie obchodzi ich opinia? Wlasnie charakterem mnie ujął. A teraz gdy znam go lepiej, podoba mi się jak nikt inny. Status? Dobry samochod? Nie przesadzaj, oboje jestesmy młodymi ludzmi ledwo po studiach, oboje się dopiero dorabiamy. Ma prawo jazdy i jezdzi starym rzęchem, wynajmuje paskudną kawalerkę. Ja zresztą jestem w bardzo podobnej sytuacji, no moze ciut lepszej .. ;)

Gość do nie oblizywac sie!
tylko czy on jest brzydki. jak ktos nosi okulary, ale sa to ray bany to zaleta

Gość nie oblizywac sie!
Nie są to ray bany ;)

Gość no ale skoro facet
ma dobra prace i podruzuje oraz nosi aparat to ma na pewno pieniadze. no moze jest przecietny, ale nie znaczy, ze od razu brzydki. moze do tego tez wysportowany

Facet ladniejszy od malpy to juz jest luksus,najwazniejsze zeby dbal o siebie,;Wlosy w nosie bardziej odstrasza niz brzydota.Mam na mysli takie wlosy ktore wylaza z nosa.

Gość jest wielu zadbanych
niebrzydkich i nie majacych powodzenia

Gość pinacolada88
autorze ja Cie rozumiem,i moze byc Ci przykro ze nie jestes urodziwy i ze jakas atrakcyjna Cie nie zechce ale nie mozesz miec o to na boga pretensji ;/ przeciez jak dziewczyna jest atrakcyjna to chce tez kogpos takiego miec a mozesz rozwijac sie intelektualnie dla kobiety ktora tez to robi:)

Gość egrhtjk
a co masz brzydkiego?

"Ma prawo jazdy i jezdzi starym rzęchem" 123 jego aparat na zęby kosztuje więcej niż "stary rzęch". no chyba że za "starego rzęcha" uznamy samochód 5 letni np. co wy też ludzie mi tu opowiadacie. przecież to na pierwszy rzut oka widać że facet kasy ma sporo.

Gość pinacolada88
no po prostu jest nieatrakcyjny dla kobiet..i ma pretensje ze zadna piknosc go nie uznaje...

Gość pinacolada88
offermo nie chodzi w tym wątku o kase nie potrafisz wylapac problematyki tematu?

Gość nie oblizywac sie!
,,no ale skoro facet ma dobra prace i podruzuje oraz nosi aparat to ma na pewno pieniadze. no moze jest przecietny, ale nie znaczy, ze od razu brzydki. moze do tego tez wysportowany'' Ma dobra prace w ktorej jest wiele mozliwosci awansu, ale on jest dopiero na poczatku tej drogi! A piszac podroze zapewne masz na mysli hawajskie plaze, tymczasem on za czasow studenckich zwiedzil kawal europy jak najmniejszym kosztem nocując w tanich hostelach i jedząc konserwy z puszki :) Ale za to zobaczyl wiele pieknych miast i stolic, nie tylko znanych jak Paryz czy Londyn ale tez takich jak np Sofia. Aparacik zalozyl gdy stal sie w miare samodzielny finansowo, opowiadal, ze zawsze mial kompleksy na punkcie krzywych zebow i czekal, kiedy bedzie miec stale zrodlo dochodu bo aparat to nie to co podróż - ze odkladasz konkretna sume, jedziesz i wracasz. To inwestycja wymagająca non stop nakladow finansowych przez kilka lat, ciagle wizyty u ortodonty są kosztowne a nie mozna aparatu zalozyc i potem tego nie kontrolowac w zaden sposob. Jak widzisz wolal wynajac mieszkanie w gorszym miejscu i niewyremontowane ale placic mniej i prostowac swoje zęby. Mysle, ze podobnie jak wiekszosc dziewczyn nie uznalabys go za atrakcyjnego, wysportowany tez nie jest, ma brzuszek ;) Moja znajoma stwierdzila: ,,wygląda jak plastuś''.Chyba niezbyt mile porownanie? Jak juz wspomnialam mi sie teraz podoba jak nikt inny, ale nigdy nie zwrocilabym na niego uwagi na ulicy czy w klubie, wrecz nie chcialabym go poznawac patrzac jedynie na wyglad.

Nie opłaca się pracować nad sobą i nad życiem zawodowym i potem podbijać do brzydkich kobiet. Jak facet włożył dużo wysiłku w zmianę swojego życia, to nie chce potem byle jakiej kobiety

"wrecz nie chcialabym go poznawac patrzac jedynie na wyglad." z tym się zgodzę bo zasadnicze znaczenie ma tu KASA właśnie. mam podobnego kolesia. takiego który też zwiedził pół świata, wszystko za swoją kasę. ale że gówno zarabia, pracuje w teatrze to panny na niego nie lecą i tyle.

Gość kisjfsjjdaak
nie oblizywac się spokojnie miejscowi , kafeteryjni chlopcy zaraz cię uświadomią , że jesteś w dużym błędzie , przecież żaaden z nich nigdy nie był na randce , więc chyba wie co mówi , tak? :)

Jakis tytul dodal by atrakcyjnosci,kasa tez,uzalanie sie nad soba nie jest sexy,Ale powiem ci jedno najszczesliwsze pary to brzydkie pary,bo sie o siebie nie boja.

Gość pinacolada88
ej no sorry a co maja powiedziec brzydkie kobiety?tez sie ucza pracuja nad soba..i zyja z kim moga ;/ a myslisz ze np piekna jakas ma do wyboru wyuczoneggo pieknisia i wyuczonego brzydala to kogo wybierze. dlaczego nie wezmiesz tego co ci zycie proponuje

Gość pinacolada88
nie gadamy tu o kasie tylko o wygladzie.wiadomo ze kasa robi swoje ale teoretycznie jak kolega kasy niema i piekny tez nie jest i wymaga nie wiem czego..nie chcesz? nie ucz sie to nawet brzydka cie nie zechce

"ej no sorry a co maja powiedziec brzydkie kobiety?" 123 no właśnie. każdy ma w jakiś tam sposób ograniczone możliwości i nie ma co się ciskać że lepiej być bogatym i zdrowym niż biednym i chorym. ja to nie rozumiem ludzi którzy tak na wszystko narzekają. zapewniam cię koleżko że choćbyś nie wiem jak brzydki był to są gorsze nieszczęścia niż to że nie możesz poderwać atrakcyjnej laski.