Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki będzie brzydkim

Po co brzydki ma pracować nad charaktem, skoro i tak ładna go nie zechce?

Polecane posty

Gość nie oblizywac sie!
Myslę, ze czym innym jest swiat celebrytow, w ktorym mloda i piekna laska ma okazje wypromowac się dzieki bogatemu i wplywowemu facetowi - i zrobi to, niezaleznie od tego jak oblesny on by nie był. W koncu i tak go zostawi gdy tylko showbiznes przyjmie ją w swoje skromne progi. A czym innym jest para mlodych ludzi swiezo po studiach, ktorzy sie dopiero ustawiają w zyciu. I mają juz jakies mozliwosci finansowe ale są one jeszcze raczkujące.

Akurat jestem przeciętny, ale pracuję nad wyglądem jak mogę. Siłownia, tatuaże, niezłe ubrania, niezła cera. Ale nadal jakoś specjalnie się nie wyróżniam

Gość pinacolada88
chłopie inwestuj w siebie..piekna laska cie nie chce to siadziesz na dupie w domu? potem zadna cie nie bedzie chciala i myslisz ze nie bedziesz sie uczyl ani pracowal bo piekna cie nie chce i brzydkiej należy sie tylko takie nic jakie chcesz z siebie zrobic? tak samo pewnie mysla o tobie...

a ja myślę że nie. laski zawsze będą leciały na facetów przystojnych i przy kasie obojętne czy to "świat celebrytów" czy nie celebrytów. wszystko się liczy. to z jakiej gość jest rodziny, to ile zarabia, to w jakiej branży pracuje i czy jego "stary rzęch" to przejściowa niedogodność czy nigdy poza tego "starego rzęcha" nie wyjdzie. itd itd. taki jest świat i nie ma się co na niego obrażać. a jak chcesz kolego mieć atrakcyjne panny to się staraj, rób karierę itd. jak panna zobaczy że warto to na ciebie poleci, głupia nie jest.

Gość nie oblizywac sie!
Akurat jestem przeciętny, ale pracuję nad wyglądem jak mogę. Siłownia, tatuaże, niezłe ubrania, niezła cera. Ale nadal jakoś specjalnie się nie wyróżniam'' Skoro tak o siebie dbasz, masz duże szanse na spotykanie się z piękną kobietą, nie musisz miec twarzy jak pizdowaty model z okladki. Zwlaszcza, jesli jestes przebojowym i pewnym siebie chlopakiem :)

Gość pinacolada88
aha czyli zadna kobieta poniżej atrakcyjnej niema u Ciebie szans?

Gość pinacolada88
sorry ale ja uważam że ten typ faceta nie zasługuje na ladna dziewczyne...co za glupie myslenie....ja kiedys bylam taka brzydka ze tylko walic glowa o lustro... z biegiem lat stalam sie naprawde atrakcyjna dziewczyna i faceci którzy wczesnie sie ze mnie napier@#^@li teraz do mnie startują ...dla mnie taki facet to smiec

Gość nie oblizywac sie!
,,a ja myślę że nie. laski zawsze będą leciały na facetów przystojnych i przy kasie obojętne czy to "świat celebrytów" czy nie celebrytów. wszystko się liczy. to z jakiej gość jest rodziny, to ile zarabia, to w jakiej branży pracuje i czy jego "stary rzęch" to przejściowa niedogodność czy nigdy poza tego "starego rzęcha" nie wyjdzie. itd itd. taki jest świat i nie ma się co na niego obrażać.'' Nie chcę oczywiscie negowac, nie łudzę się, ze swiatem nie rządzi pieniądz. Ale mysle, ze nasza sytuacja nie wpisuje się jednak w ten schemat. Gdy poznalam tego mezczyzne, dowiedzialam się o nim tylko tyle, ze jest informatykiem z wyksztalcenia ( nie wiedzialam, gdzie pracuje i czy w ogole pracuje), mielismy podobne poglądy polityczne i zauwazylam, ze potrafi sensownie wypowiedziec się na kazdy rozpoczety temat. Dlatego zdecyowalam się umowic z nim sam na sam i wpadłam po uszy :) Pomimo ogolnego zdziwienia znajomych i kolezanek i pomimo tego, ze za moimi plecami padały zdania takie jak ,,uuu J. wreszcie sie komus spodobał, jakis cud''

Nie szukam jakiejś piękności, ale przeciętnej, w miarę ładnej, mającej już jakieś powodzenie

Gość kisjfsjjdaak
oferma nigdy nie pieprzyłeś dziewczyny więc nie wiesz., że super wystrzałowa laska jest tylko do pokazywania , jak jej nie kręcisz jako ty, to w łóżku będzie udawać albo będzie nijako, a nie ma nic fajnniejszego niż doprowadzić dziewczynędo orgazmu :) więc te brzydsze ale seksowne mają duże branie

Gość pinacolada88
no nie gadaj ze nawet przecietna cie nie chce

Gość do nie oblizywac sie!
czyzby byl prawiczkiem? jednak wiekszosc kobiet nie mialoby ochoty tracic czasu na faceta, ktorym sie im fizycznie nie podoba i nie rezygnowaloby z mozliwosci bycia z atrakcyjnym facetem

"Ale mysle, ze nasza sytuacja nie wpisuje się jednak w ten schemat." 123 a ja myślę że się wpisuje. i im więcej szczegółów podajesz tym bardziej jestem co do tego przekonany. wykształcony informatyk to obecnie facet z najlepszymi perspektywami jakie sobie tylko można wyobrazić.

Gość nie oblizywac sie!
,,wykształcony informatyk to obecnie facet z najlepszymi perspektywami jakie sobie tylko można wyobrazić'' Zapewne tak, a jeśli dodać do tego fakt, że ja też jestem po informatyce i udało mi się znaleźć pracę w zawodzie .. :)

Gość kisjfsjjdaak
offerma jesteś teępy wymyśliłesś sobie teorię i iszukasz na siłe argumentów na jej potwierdzenie , laski tak mają ,że ich kręcą nie tylko fajne ciacha ale także osobowość , inteligencja, i inne rzeczy facetów zresztą też :)

" a nie ma nic fajnniejszego niż doprowadzić dziewczynędo orgazmu" ­ O ile ona myśli wtedy o tobie :D

Gość tyuyuuyiuuiiiiui
Znam wiele par w których jedna osoba jest ładna a druga brzydka i to nie tylko wtedy gdy on jest brzydki a ona ładna bo również na odwrót.

Gość pohgfdtjkfdbht
ale doprowadzić do orgazmu piekna dziewczyne to dopiero sztuka

" laski tak mają ,że ich kręcą nie tylko fajne ciacha ale także osobowość , inteligencja, i inne rzeczy facetów zresztą też " ­ Kurde... żeby to chociaż prawda była. Nasłuchałem się jaki to ja ciepły i inteligentny jestem (autentyk od mega atrakcyjnej laski) i inne tego typu farmazony od pozostałych ale zawsze byłem brany pod uwagę jako kumpel do piwa w szerszym gronie lub do wysłuchiwania jakie to ma problemy z kolejnym pajacem u boku. Mój największy błąd? Nie pchałem się z łapami.

"Zapewne tak, a jeśli dodać do tego fakt, że ja też jestem po informatyce i udało mi się znaleźć pracę w zawodzie .." 123 a jakie to ma znaczenie? pozycja społeczna i kasa nie dodaje kobiecie atrakcyjności, facetowi tak. ty mogła byś być nauczycielką zarabiającą 1500 a i tak gdybyś była ładna to by na ciebie poleciał. ty natomiast, gdyby on zarabiał 1500 zapewne być na niego nie poleciała bez względu na "charakter". irytowało by cię to że nie może cię zabrać do dobrej restauracji, do modnego klubu, że ma "ciuchy z bazaru" itd itd. to zupełnie normalne.

kobiety bardzo często żyją z pensji faceta i nikogo to nie dziwi i nie oburza. ale facet żyjący z pensji żony to jednak frajer.

Gość kisjfsjjdaak
więc po pierwsze primo , było się pchać a po drugie primo , to że laska ci coś powiedziała to jeszcze nie znaczy ,że tak było, co miała powoiedzieć , że przynudzasz? naucz się , że enieważne co mówisz tylko jak , oczywiście w granicach rozsądku ale ogólnie sięsprawdza jojczenie na damskim forum jest nieseksowne więc jakby co to o tym nie wspominaj :)

"więc po pierwsze primo , było się pchać " ­ Dobrze wiedzieć. Zachowam to na następne wcielenie. ­ "to że laska ci coś powiedziała to jeszcze nie znaczy ,że tak było, co miała powoiedzieć , że przynudzasz?" ­ A gdyby powiedziała, ze przynudzam to też pewnie napisałbyś to samo; że to wcale tak nie musiało być. ­ "jojczenie na damskim forum jest nieseksowne więc jakby co to o tym nie wspominaj" ­ Podawanie się za pseudo-autorytet też ci chluby nie przynosi.

"ale także osobowość , inteligencja" a propos tego. cholera, różnych ludzi w życiu spotkałem i poważnie mówię że tej "osobowości" i "inteligencji" to tak w nadmiarze nie mają. byłem im w stanie przyznać przewagę nade mną w różnych obszarach ale w "osobowość i inteligencja" to jednak na ogół uważałem że przewagę mam ja. może i niesłusznie no ale jednak takie wrażenie odnosiłem.

Gość do !offerma
jakos jednak ta pozycja spoleczna u kobiety jest wazna, bo kobieta po zawodowce pracujaca na magazynie dla wielu bedzie nieatrakcyjny. podobnie jak kucharka z nadwaga w barze mlecznym

"jakos jednak ta pozycja spoleczna u kobiety jest wazna, bo kobieta po zawodowce pracujaca na magazynie dla wielu bedzie nieatrakcyjny" ­ A jakby wklepywała cyferki do Excela za tą sama kasę to już będzie atrakcyjna? Pierdolisz głupoty.

"bo kobieta po zawodowce pracujaca na magazynie dla wielu bedzie nieatrakcyjny. podobnie jak kucharka z nadwaga w barze mlecznym" 123 nieprawda. jeżeli jest inteligentna i ładna to nie będzie miało znaczenia. oczywiście że jeżeli będzie wulgarna, szkaradna i prostacka to tak ale to już nie jest to samo. u faceta jest inaczej możecie postawić dwóch klonów obok siebie ale jak się okaże że jedne jest magazynierem z pensja 1500 a drugi właścicielem tego magazynu i zarabia 15 tys to od razu jego atrakcyjność wzrośnie.

Gość nie oblizywac sie!
,,a jakie to ma znaczenie? pozycja społeczna i kasa nie dodaje kobiecie atrakcyjności, facetowi tak. ty mogła byś być nauczycielką zarabiającą 1500 a i tak gdybyś była ładna to by na ciebie poleciał. ty natomiast, gdyby on zarabiał 1500 zapewne być na niego nie poleciała bez względu na "charakter". irytowało by cię to że nie może cię zabrać do dobrej restauracji, do modnego klubu, że ma "ciuchy z bazaru" itd itd. to zupełnie normalne.'' I tak nie ma ogromnego pola do popisu, nie sączymy drinkow co weekend w najdroższych barach i nie jadamy co chwilę w dobrych restauracjach, raczej spotykamy się u mnie albo u niego, robimy coś dobrego do jedzenia, ogladamy filmy, gramy w cos razem albo wychodzimy ze znajomymi na piwo do sprawdzonych knajpek czy czasami do kina. Nasze budżety są ograniczone bo paliwo, wynajem mieszkania, rachunki i utrzymanie się kosztują, do tego każde z nas chce odłozyc na wyjazd w urlopie. W jego wypadku dochodzi jeszcze koszt aparatu i dojazd do pracy, ktory zajmuje ponad 40 min. Już zarabiamy, ale jeszcze nie tyle, żeby pozwalać sobie na każdą zachciankę. Oboje ciągle musimy się liczyc z pieniędzmi. Może i podświadomie szukalam mezczyzny z podobnymi perspektywami zawodowymi jak ja i na podobnym poziomie finansowym, nie wiem, ale pieniądze nie byly glownym czynnikiem gdyz pewne rozrywki jestem w stanie zapewnic sobie sama.

Gość do !offerma
jakby ta kobieta pracowala w biurze, miala skonczone studia, chodzila do pracy w garsonkach to jej prestiz by wzrosl w stosunku do tyrajacej na tasmie w systemie zmianownym robotnicy po zawie