Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan studentek klubowiczek

Na jakich facetów lecą atrakcyjne klubowiczki: studentki albo pracownice korpo?

Polecane posty

Gość hahaha ale frustraci
oferma i looser, ciekawe na jakich stanowiskach pracują

"I na to puste panny lecą." ­ No to chyba dobrze? Mają lecieć na bezrobotnych pasożytów jak ty? Az takie głupie to nie są.

właśnie. co tu się dziwić że laski lecą na przystojnych, bogatych i ustawionych. normalna rzecz. i wcale nie oznacza że są "puste". chyba lepiej jeździć luksusowymi limuzynami i taksówkami niż sypiącym się trupem albo tramwajem.

Wiadomo, że takie głupie nie są. Kalkulator w głowie jest. Ale nie uważam, że wszytskie to takie materialistki. Okaże się.

właśnie. co tu się dziwić że laski lecą na przystojnych, bogatych i ustawionych. normalna rzecz. i wcale nie oznacza że są "puste". chyba lepiej jeździć luksusowymi limuzynami i taksówkami niż sypiącym się trupem albo tramwajem.

No dobra Offerma, ale one leca czesto na tych "wyksztalconych, młodych z wielkich miast". Raczej inteligentna by z takim typowym miłośnikiem GW i Donalda nie wytrzymała.

Ze mną to tak nie bardzo. Moi rodzicie i dziadek coś tam mają. Po ich śmierci coś będzie, ale teraz to raczej wegetuję. Nie dostaje kieszonkowego 5 tys./miesiąc.

Gość inteligentna na pewno
nie wytrzyma z facetem serwującym tanie teksty poznane na żałosnym kursie podrywania...

Gość kurnajakto GOLarz 666
Olbrzymie pieniądze nie są dla wszystkich! Pieniądze to tylko konsumpcja nadmierna zbędna! Kryzys będzie się tylko pogłębiał nieodwracalnie und dożywotnio and bez końca! Taka kolej rzeczy! Trzeba pasa zaciskać! Za wysoki dobrobyt też jest zgubny i wszystko kosztuje! Nadmiar i niedostatek są złe! Tylko zdrowy balans! Moje gg to 5473221 Optymiści są naiwni! Pesymizm lepszy! Młode kobiety jeszcze w świecie swoim wyidealizowanym żyją! Podczas życia wszystkie systemy myśleniowe runą po latach z wiekiem! Klero-kuratorium polskie tego nie uczy czego w życiu zaznacie!

Gość inteligentna na pewno
a zamiast wegetować to weź się do roboty, trutniu bez cienia ambicji:O

Gość kurnajakto GOLarz 666
Miłość to chemia i pociąg seksualny! Miłość wszędzie może się zdarzyć! Rozmawiać nie trzeba! Setki kobiet się we mnie kochają! One chcą, a ja nie! Żadnej się nie narzucam i podrywać nie muszę! Latem jest najlepiej! Dzieci i żony nie chcę! Niepotrzebne mi to do życia jest jak ikoledzy und znajomi and przyjaciele! Laski lubią chigienę i twarz ogoloną oraz BMI optymalne by dawca spermy wyglądał na samca zdrowego! Darwinizm i dopasowanie IQ i reszta! Teraz wszyscy o wszystkim już w tych czasach wiedzą! Choroby ukryte i niewidoczne po czasie same wyjdą!

Gość najgorzej jak panna
leci na tych co lubia tuska

"Laski lubią chigienę" 123 i jak w takich okolicznościach mam się zgodzić że laski lecą na "osobowość i inteligencję"? no kurwa nie sposób.

Gość Loooser robi postępy
JUż podrywa w PUP, a za 10 lat może nawet znajdzie prac,ę za 1200 [cool[

Gość bezrobotny z pup
nie ma mniejszych szans od ciecia