Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość <sciana>>

Wady mojego chłopaka

Polecane posty

Gość <sciana>>

- jego guru są pijani kumple - niezaradny życiowo, nie potrafi zdać teoretycznego egzaminu na prawo jazdy - nie potrafi znaleźć pracy - nie potrafi porozmawiać na poważniejsze tematy - stroni od seksu bo uważa że to grzech, nigdy nie złapie ani nie pomaca mnie nawet w samotności bo uważa że to niekulturalne - maminsynek który słucha się mamy jak pies właścicielki, jak o 23 ma być w domu to musi kończyć spotkanie - wiedzę na temat życia i poglądy polityczne czerpie z demotywatorów - nie potrafi doradzić, gdy mu się o czymś ważnym opowiada to milczy - nie ma mowy o tym żeby mnie sam przytulił, spontanicznie wziął za rękę, pocałował - naiwny - nie mówi żadnych komplementów - nie mówi o uczuciach Znalazłoby się jeszcze kilka innych wad... x Każda z tych wad z każdym dniem nasila się. Męczę się. Chciałabym zerwać. Bardzo, bardzo go lubię ale zupełnie mnie rozczarował. Mam dosyć starania się o jego uwagę i tłumaczenia mu wszystkiego łopatologicznie. A on nie widzi nigdzie problemu, zabiega o mnie ale traktuje mnie raczej jako kumpla... Nie chcę go ranić. Jednak nie widzę innego wyjścia. Nie mam pojęcia w jaki sposób zakończyć ten związek bez przyszłości.

Gość nie ma tego dużo, ale jednak m
To teraz wady mojego faceta. - dobrze, że wody na herbatę nie przypala w czajniku elektrycznym :-o - dziecinny i niedojrzały emocjonalnie - za dużo pije - po pijaku potrafi wsiąść za kółko, co mnie doprowadza do szewskiej pasji - leń