Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gin1132

spodobała mi się moja pacjentka

Polecane posty

Gość NIEMdfAZMILUJ
taaa,facet winny ze zonka na zboczuszka-ginka poleciala.wszyscy ginekolodzy faceci to zboki,mowie wam WWSSSZZZYYYYSCCYYYY

Gość NIEMdfAZMILUJ
1. zasada-nie chodzi sie do ginow-facetow 2. zasada-jak sie juz trafilo do takiego gabinetu niestety to jesli ginek jest "cieply i subtelny" to sie stamtad spierdala, dentysta tez jest cieplusi i subtelniusi? a proktolog jak w tylek facetowi zaglada tez ma byc cieplutki? lekarz ma byc profsjonalny, a jak szukasz w gabinecie ciepla to wiadomo o co chodzi

Dopóki nie jesteś pediatrą może Ci się podobać - nie stresuj się :)

Gość wróżka a a a
zaczytuj e bo to najmądrzejsze słowa jakie na tym forum przeczytałam: hjdsh do ferlik ciekawe spojrzenie na sytuacje. Nigdy w ten sposób nie myślałam. Ciekawe ale moim zdaniem nie do końca słuszne. To nie lekarzy powinieneś nazywać prostytutkami. To nie oni odpowiadają za taki stan rzeczy. Twoja irytacja powinna być skierowana w kierunku tych kobiet, które się tak zachowują. Idąc tokiem twojego myślenia powiedziała bym że to kobiety zachowują się jak by szły do burdelu a nie do lekarza. winy doktorka tu nie widze. 19:47 [zgłoś do usunięcia]hjdsh jest jeszcze jedna kwestia. nie wiem do końca jak myślą faceci, ale wiem co siedzi w głowie kobiet. Za taką sytuację winiła bym w dużej mierze partnerów tych kobiet. Nie chodzi tu o seks. Większość facetów daje rade rade i zaspokaja seksualni swoje partnerki. A i dla kobiet seks nie jest aż tak ważny jak dla mężczyzn. Moim zdaniem problem leży gdzie indziej a mianowicie w okazywaniu ciepła i zainteresowania. Zdaje się że panowie z tym marnie sobie radzą. Więc jestem w stanie zrozumieć troche te kobietki. Gdy nagle taki lekarz zaczyna je słuchać, rozmawiać z nimi o intymnych spawach, jest ciepły, subtelny, bardzo miły a nie mają tego w domu to nagle im odbija, zakoch*ją się. I gwarantuje ci że tym kobietą nie zależy aż tak na seksie z lekarzem co na tym cieple którego tam zaznały. Jeszcze jedno żadna kobieta mają to wszystko w domu NIGDY PRZENIGDY nie pomyśli o lekarzu w taki sposób jak te "niedowartościowane" kobietki. poprz. | 1 2 3 4 | nast. Strony tematu: Odpowiedz na ten temat

Gość gin1132
długo się zastanawiałem nad tym co się ze mną dzieje, i nie potrafię tego pojąć, jestem już po 40 i nigdy nie czułem się tak jak teraz, tłumacze sobie że ona jest mężatką, jest o ponad 10 lat młodsza, że nie reaguje na moje sygnały, czyli wniosek jeden: NIC Z TEGO NIE BĘDZIE a mimo to gdy znów ją zobaczyłem cieszyłem się jak szczeniak, i chyba w końcu zrozumiałem ZAKOCHAŁEM SIĘ po raz pierwszy w życiu,

Gość hjdsh
A dlaczego nie zakochasz się w jakiejś wolnej pannie. Tylko wybrałaś sobie akurat mężatkę. Możesz namieszać w jej życiu. Nie zastanawiałeś się nad tym?

Gość msjxbdbvc
jaki lekarz wejdzie na forum i będzie szukał odpowiedzi? Oferma jakaś...

Gość hjdsh
HI HI albo doktorek naprawde się zakochał i niewie co ze sobą począć gdy laska go olewa, albo naprawde oferma

Gość A jakie jej wysyłasz
te sygnały?

Gość ej ejo
Panie Doktorze, mężatka czy nie tutaj nic do rzeczy nie ma. Generalnie chodzi o to, że Pan juz powiedział ,,Ona nie odczytuje sygnałów,, a jakie one są Skoro się wstydzi spuszcza przy Panu wzrok tzn. że jednak Pan jej się spodobał. Wysyłanie sygnałów o co chodzi ? Miałam bardzo sympatycznego P. GIN. inne Kobiety stwierdziłyby , że mnie podrywał, ale skoro leczenie zakończyłam a On nawet nie zadzwoni i nie zapyta mnie / po tylu sygnałach/ jak się czuje to znaczy , że ja nie byłam jednak jego światłem. Ortopeda zadzwoniła i zapytał mnie po 3 wizytach czy jest ok? a Ginekolog po 30 wizytach nic to znaczy że nie ma prądu w jego kontakci nawet jak wepchnę tam cały przedłużacz. Kobiety się wstydzą spuszczają wzrok prawią dyskretnie komplementy, co ma zrobić na co Pan czekasz Panie Doktorze aż Ona zadzwoni i zaproponuje kawę? Tak postąpiłaby zwykła latawica, a Pan napisał, że Ona jest porządna ?tak więc albo Pan nie jest Lekarzem a zwykłym PROVO'' albo ,,...,,,...życzę odwagi i zaproszenia ją na kawę od tego jeszcze nikt niee zmarł no najwyżej biegunka:)

Gość gin1132
wiem wiem moje zachowanie jest mało racjonalne ale sam tego nie jestem w stanie zrozumieć. ja chyba oszalałem. mam wrażenie że mój świat się wywrócił do góry nogami. nie jestem ofermą i nigdy nie miałem problemu z nawiązywaniem kontaktu z paniami. nie jestem też młodzieniaszkiem i mam kilka związków za sobą, lecz nigdy nie spotkała mnie taka sytuacją że głupieje na widok kobiety.

Gość ejjjoo
Moim zdaniem jeśli masz telefon tej Pani zadzwoń do niej Doktore i ju Po co się męczyć no oczywiście nie wiem po ilu wizytach jest Pani owa i czy choruje bardzo czy to tylko wizyty kontrolne Ale masz więcej możliwości od niej Ona nawet jeśli będzie w Tobie D. zakochana nie da rady zaproponować Ci kawy ja bym nie dała rady wstydziłabym się tak jestem wychowana Rozumiem Ona ma męża jeśli ma Dzieci to problem, ale w łatwy spos ób możesz sprawdzić czy Ona coś do Ciebie D. czuje jeśli przyjdzie na wizytę zapytaj czy możesz zaproponować jej kawę ponieważ jesteś nią zainteresowany, a jeśli wcześniej nie mówiła, że ma męża możesz zagrać przecież, że nie wiesz nic o tym:) Trudno mi radzić, ale czy możesz napisać jakie ,,sygnały,, jej wu=ysłałeś bo wiesz samo uśmiechanie nie pomoże teraz wszyscy Lekarze są dla nas mili sama tego doświadczam , a zwłaszcza jeśli płacę za wizytę:) Mój Lekarz /nie ginekolog/ powiedział, żę zabierze mnie na badania za darmo w jego szpitalu w innym mieście chce też zapłacić za hotel i co to podrywanie? o nie nie on jest bardzo religijny i po prostu chce mi pomóc dlatego dawanie sygnałów to nie uprzejmości a konkretne działanie:)

Gość tak odwagi brak
brak odwagi

Gość a może ona ciebie
też lubi co?

Gość pewnie lubi jednemu brak
odwagi a drugi portami trzęsie

Gość a może ona ciebie
hi weź się do roboty Doktorze jesteś dojrzały?????dorosły?????? szkoda czasu;) dzwoń:) sms!

Gość tylko szybko
nim zlecą sie tutaj fanatyczki z całego forum:)

Gość Ala ma psa I KONIA
Miałeś związki, a nie kochałeś nigdy.?

Gość hi i phi hi i phi
ciekawe czy zadzwoni zadzwoni nie zadzwoni zadzwoni niezadzwoni zadzowni niezadzwoni hi phi

moja przyjaciolka lat 28 bedac mezatka z malym dzieckiem odwiedzila gina lat 41. tak krecil ze zakrecil, oczywiscie nie odrazu. ona sie rozwiodla, sa razem lata, spodziewaja sie dziecka...chyba sie da.

Gość ktoś4567
Hm ..ferlik nieco przesadził ale....Kobiety niestety UDAJĄ że nie rozumieją męskiej psychiki....Zadbana ładna kobieta nie mająca jakichś strasznie poważnych czy odrażających problemów gin ,taka "z wizyty kontrolnej' ZAWSZE spotka się zainteresowaniem 80% panów gino w odpowiednim wieku. A jeżeli jeszcze zalotnie spoziera, daje sygnały zainteresowania....można sobie wmawiać że to tylko zawód. Zresztą ktoś powyżej podał przykład jak to jest. Prostytucja to może nie jest ale przekroczenie pewnych norm na pewno.Bo jeżeli mężatka idzie do pana doktora z bananem na buzi a wizyta ma wysoki "fun factor" to coś jest nie tak.

Gość w końcu.....
każdy ma prawo do miłości>> a jesteśmy tylko ludźmi Gdyby każdy miał oceniać moje życie musiałby w pierwszej kolejności pokazać mi swoje DOSKONAŁE ANONIMOWO MOŻNA KRYTYKOWAĆ, OCENIAĆ, RADZIĆ To proste, lecz trudniej żyć w skórze kogoś zakochanego wiem coś o tym Domyślam się również że Doktor to pracownik kafe zamieszczający kolejny już temat ginekologiczny dobraoc

Gość ten wątek wymyślił
pewien chory psychicznie, co sobie obrał za misję życiową wmawianie kobietom że nie powinny chodzić do ginekologów mężczyzn. To tylko obrazuje jakie dziwolągi tu pisują długie wątki i co im sie lęgnie w chorych łbach.

Gość kafterianin
;)

Gość kafterianin
Miałam 16 wizyt ginek chorowało mis ię bardzo i co gupole

Gość przykładybbbbbbbbbbbbbbbbbbb
21:30 smutnooka Witam rozpoczęłam ten wątek, bo od pewnego czasu mam pewny problem..otóż przyznaję się bez bicia..pokochałam mojego własnego lekarza, który jest ginekologiem strasznie mnie to męczy..nie mogę przestać o nim myśleć..na początku nie pałałam do niego sympatią..ze względu że posłał mnie do szpitala na biopsje...ale moje uczucia do niego diametralnie się zmieniły,po moim pobycie w szpitalu, tym jak sie mną opiekował, jestem młodą samotną kobietą..On nie ma żony, co do partnerki życiowej-nie wiem..ale jeśli by miał kogoś to by do mnie nie pisał sms'ów w dzień Bożego Narodzenia, w czasie gdy powinno sie spedzac go z rodziną... co o tym sądzicie?? proszę o pomoc i porady pozdrawiam 21:32 [zgłoś do usunięcia]cassie_90 popros go żeby ci zrobil minetke 21:34 [zgłoś do usunięcia]Kaliban Ciekawe czy zainteresowało go Twoje wnętrze... Tego kwiatu jest pół światu. ... a trzy czwarte gówno warte. "A jestem dżentelmenem, jestem, jestem... Tylko przygruntowym. Tobie Pani dżentelmen wysokogórski potrzebny." 21:37 [zgłoś do usunięcia]smutnooka jasne...z tą minetka przesadzone... 16:04 [zgłoś do usunięcia]smutnooka może Ktoś ma podobny problem.....??? 16:11 [zgłoś do usunięcia]ike tak swoja drogą to przynajmniej sprawdza się powiedzenie " tak go pożądam, że same mi się przed nim nogi rozkładają " jeśli góra idzie do Ciebie a ty nie jesteś Mahometem to [sama wymoderowałam] !! bo to na 100% jest lawina! http://anonimka92.wrzuta.pl/audio/0mfeXRvoa2g /lzy_-_narcyz 16:11 [zgłoś do usunięcia]hr Rosporek-Walicipski pokochałaś, bo ci pipę pierwszy obejrzał, zboczona desperatko, jeszcze ci potrzebny do kompletu lekarz psychiatra 16:20 [zgłoś do usunięcia]Lady Luna Ginekolog też człowiek 16:24 [zgłoś do usunięcia]zapros go na randke ale zeby nie bylo niezobowiazującą jakas kawa ciacho gdzies na miescie w milej kawiarence i wszystko.,...zobaczysz jak to sie rozwinie... ginekolog tez ma prawo do milosci... obejrzyj sobie film Dr. T i kobiety 16:25 [zgłoś do usunięcia]dziewczyno ginekologa spodobałaś mu się ,to też facet no nie zawód jak zawód 16:27 [zgłoś do usunięcia]Kolejny argument zeby facetow nie dopuszczac do tego zawodu 16:31 [zgłoś do usunięcia]Lady Luna Tylko faceci powinni wykonywac ten zawód - nie wyobrazam sobie chodzenia do kobiety a do gina chodze co miesiac i nie mam z tym żadnego problemu... 16:52 [zgłoś do usunięcia]bmblondyn kiedyś podłapałem fuszkę na targach poznańskich ze studentem z medyka i gadaliśmy sobie o studiach. Dowiedziałem sie jak sie robi plasterki z wątroby na coś tam, ale też opowiadał,że pracował z lekarzem na pogotowiu. Opowiadał, że najczęściej jeździł do starych panień, co jak dostawały chcicy, to wystarczyło , że ginekolog obejrzał taką, potrzymał za udo, a cała choroba przechodziła.....możliwe, że autorka też należy do takich desperatek, co żeby sie poczuć lepiej musi odwiedzić gina Confiteor Deo omnipotenti, Beatae Mariae semper Virgini, Beato Michaeli Archangelo, Beato Joanni Baptistae, Sanetis Apostolis Petro el Paulo, omnibus Sanctis et tibi, Pater quia peccawi nimis cogitatione, verbo et opere, mea culpa, mea culpa, mea maxi mea culpa. Ideo precor Beatam Mariam semper Virginem, Beatum MIchaelem Archangelum, Beatum Joannem Baptistam, Santos Apostolos Petrum et Paulum, omnes Sanctos et te Pater, orare pro me ad Dominum Deum nostrum. 18:29 [zgłoś do usunięcia]smutnooka po pierwsze nie jestem zboczona...po drugie nie jestem stara...po trzecie nie mam jak to ktoś określił chcicy...i nie chodze do ginekologa żeby zaspokoił moje potrzeby... dzięki za te miłe porady --bo każdy człowiek ma prawo do miłości.. 15:51 [zgłoś do usunięcia]Facet Ginekolog to taka prostytutka dla kobiet. Richard Gere tez juz razem z Julia kiedys pokazal, ze milosc do prostytutki jest mozliwa 19:32 [zgłoś do usunięcia]smutnooka skoro tak twierdzisz musisz mieć ku temu jakieś powody może twój ginekolog świadczy "takie" usługi 20:42 [zgłoś do usunięcia]hjgjkhjghjg super, napisz czy sie umowiliscie na kawe i ciacho bo to moze byc fajna historia Odpowiedz na ten temat Kafeteria / Zamów reklamę w Kafeterii / Redakcja (PR + autorzy) / Kosmetyki do testów / Patronaty 1999-2012 o2 wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regul

Gość jak nie był żonaty
to w czym problem? poznał jej wnętrze, ją to troche podochociło więc się zakochała i mogli potem zrobić dużo ślicznych dzieciątek :D:classic_cool:

Gość an.....
A moim zdaniem to może być lekarz. Co śmieszniejsze ta sytuacja wydaje mi się dziwnie znajoma. Czy możliwe jest aby wszyscy lekarze zachowywali się w podobny sposób.

Gość aniu ?
Aniu może tak więcej tu kobiet zakochanych niz mężczyzn ufff ale swiat JEST TRUDNY