Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt duża liczba partnerów

Kobiety dziś mają za sobą zbyt dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

Większość kobiet nie powala: wygląd nawet jeśli ładny, to przeciętny, skończona jakaś tam pedagogika, praca przeciętna, zainteresowania niezbyt powalające. Więc do takiego taka kobieta ma do zaoferowania? Otóż ma do zaoferowania wielu partnerów seksualnych i przygodne stosunku z obcymi facetami w przeszłości. Gra nie warta świeczki

Gość kisjfsjjdaak
więc nie graj , jeden konkurent mniej , zawsze to coś :)

Mam lepszą pracę niż one, wizualnie stoję na podobnym poziomie atrakcyjności i przynajmniej się nie puszczałem

Nie jestem zajebisty, ale mam swoje zainteresowania, pracę, oryginalny gust muzyczny, zadbany wygląd, niezłe ciuchy, własne poglądy, ileś tam przeczytanych książek za sobą

oooo......kolejny facet z komplexem malego fiuta....moje kondolencje

"Nie jestem zaj**isty, ale mam swoje zainteresowania, pracę, oryginalny gust muzyczny, zadbany wygląd, niezłe ciuchy, własne poglądy, ileś tam przeczytanych książek za sobą" Ja mam to samo, niestety mam za soba wielu partnerow (aktualny juz od 10 lat) i dwie partnerki , wiec UPS...przegralam zycie, ide sie pochlastac :(😭🖐️

Ale może Twój partner też ma za sobą wiele partnerek? Poza tym dlaczego porządny facet ma akceptować, że jego kobieta rżnęła się z obcymi na imprezach w kiblu?

porzadny facet nie problemow psychicznych tak jak ty...kaleko zyciowa

Gość haaaaa!
Nasz niedorobiony pravik z kompleksem na temat zelusiowych chlopcow i seksu analnego wrocil! :D :D

Jestem porządny również pod innymi względami. Cenię sobie zasady

przeciez nikt nie kaze ci sie zadawac z tymi nieprzadnymi kobietami......poszukaj sobie takiej co ci pasuje i nie nzawracaj nam doopy wiecej

Tylko teraz wszędzie te, co miały jakieś przygody

marsz do przedszkola!!!..tam jeszcze niewyemancypowane przyszle larwy

to bierz sie za 14-nastki, pewnie są mniej doświadczone o ile i tak nie bardziej niż Ty :P

To już kobieta, która seks łączy z uczuciem to aż takie dobro luksusowe, że ze świeczką szukać?

nie...tylko ty jestes zbyt glupi by to zauwazyc

Gość kurnajakto GOLarz 666
Silna antykoncepcja robi swoje! Kobieta chce samca zdrowego i majętnego, albo takiego, który ją zechce, lub ona jego! Najatrakcyjniejsi ludzie kopulują najwięcej i najlepszej jakości potomstwa mają oraz najzdrowsze und najinteligentniejsze and najbardziej dostosowane do walki o przetrwanie! Mało atrakcyjne jednostki i chore do odstrzału ewolucyunego idą! Medycyna nie jest w stanie najlepsza i najnowsza nawet pomóc! Za socjalizmu płodzili się pijacy, a za kapitalizmu tylko bogacze! Mężczyźnie nieopłaca się na dzieci pieniędzy wykładać, bo i tak umrze jak i dzieci jego! Kobiet większość chce rodzić! Rucha się niech ten kto chce! Przymusu małżeństwa i przymusu nikt nie ma! Moje gg to 5473221 Po co ludzie płodzą dzieci z wadami genetycznymi? Tylko zdrowej populacju w ten sposób szkodzą! ŚWIAT ZACZYNA I KOŃCZY SIĘ NA POLITYCE!

Nic nie poradzę na to, że co poznaję i znam nie są takie. Ledwo poznają faceta i już do łóżka z nim. Po miesiącu związku nagle są w ciąży. Mają kilku partnerów w roku

bo widzisz....one nie maja problemu z tym ze maja kilku partnero....ten problem tkwi tylko w tobie...idz do psychologa

A ja szukam dziewczyny, która nie skacze z kwiatka na kwiatek, tylko jest trochę bardziej niedostępna i poważniej do tego wszystkiego podchodzi. Nie chcę zwykłej przeciętniary, która nadziewa się komuś na prącie po kilku godzinach znajomości i dla której byłbym kolejnym z kolejnych

Tylko takiej, która jest bardziej niedostępna

czy ty slyszysz i widzisz samego siebie? tupiesz nozkami i wrzeszczysz jak pieciolatek..ja chce!!!...ja chce!!! chciec to mozesz nawet gwiazdke z nieba idz do kosciola....tam podobno wiele kobiet...sa jaies oazy chyba jeszcze ...dolacz do grupy....tam cos powinienes znalezc dla siebie

jezzzzu...................facet ktory nie umie polowac...i szuka ulatwien

Ale ja naprawdę nie wymagam gwiazdki z nieba, tylko czegoś wg mnie normalnego. Co w tym złego, że chcę partnerki, która się nienagannie prowadzi? Mam swoje do zaoferowania, nie jest ze mną tragicznie, dlatego nie biorę się za pierwsze lepsze

Nie moja wina, że kobieta o zbyt lekkim podejściu do seksu źle mi się kojarzy