Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt duża liczba partnerów

Kobiety dziś mają za sobą zbyt dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

Autor to zakomplexiony lalus z malym przyrodzeniem, ktory nie potrafi uwiesc przecietnej kobiety bo nie starcza mu inteligencji Uroda rzecz wzgledna Ando...ona przemija...tylko swiatlo w oczach potafi palic sie az do smierci

Akurat za bardzo nie uwodzę kobiet, zwłaszcza że jakoś przeciętna z wyglądu, uprawiająca przygodny seks nie wywołuje we mnie większych uczuć i nie chcę się mi o taką specjalnie starać. Brak wtedy motywacji

Kobieta jest piękna tak długo, jak długo podziwia ją mężczyzna. Wiek nie ma znaczenia. Piękną można być do śmierci, jeśli jest ktoś, kto tę kobietę wielbi :-)

Zbyt duża liczba partnerów znajomosc jezykow obcych daje wieksze mozliwosci...mozesz poszukac sobie np arystokratycznego pochodzenia angielska sedzine :D

Nie uwodzisz kobiet, bo nie potrafisz. Gdybyś to potrafił, to teraz pewnie bzykałbyś jakąś i śmiał się z tych, którzy pierdolą takie głupoty jak Ty.

I lalusiem nie jestem, o nie

Androgen stosunkowo rzadko mnie jakaś kobieta fascynuje, a jak fascynuje to uważam, że jest na tyle fajna, że może sobie pozwolić na przystojnego lekarza, adwokata albo jakiegoś modela

Nie wiem jak wy ale ja odbieram autora jak flaki z olejem....nudziarz do potegi:O Milosc jest fajna....nie Andro?:D.....nie sama ale w polaczeniu z sexem....takim jaki sie lubi:)

Miłość i seks to ogień. Nigdy nie doświadczyłem lepszego połączenia :-)

zbyt duża ilość... ale bzdury piszesz. Masz rację ze kobiety sortują i przebierają w lozku. Ale jestes gowniarzem bo jak widze jak ktos pisze ze moze byc adwokata, lekarza to po pierwsze jestes niekonsekwenty, bo bedziesz sie szmacil z taka tylko dlatego ze wiecej niz ty zarabia a dwa nie masz pojecia o pracy w rzeczywistym swiecie. wybacz ale znam takich jak ty pierdzacych o niewinnosci, tylko dlaczego kazdy z tych zarabial mniej niz ja:)

Zbyt duża liczba partnerów gdzie ty z ta motyka na slonce?!! jestes pusty niczym dzwon augusta...jak wydmuszka wielkanocna....szukaj cos na swoim poziomie.... i tym optymistycznym akcentem pozegnam sie z wami.... ciao

A dla mnie słowo miłość brzmi banalnie. Zakochać to się nawet można w kimś bardzo prostym, nie potrafiącym się wysławiać, nieuczciwym, niewiernym. Miłość jest ślepa i to jest właśnie największy problem

A dużo partnerów, to ile? Nie będę czytała tego prawiczkowatego pierdzenia, wiec proszę o odpowiedź, bo nie wiem czy skoczyć, czy też nie.

+++++ Miłość i seks to ogień. Nigdy nie doświadczyłem lepszego połączenia +++++++ .................dito:D...bo to nie wyuzdanie lecz milosc zawstydza ze wszystkich rzeczy najbardziej dobranoc

Gość jkjdjhijxx
skacz, co ci szkodzi , najwyżej się pomylisz..

Gość jkjdjhijxx
dzwon augusta? a cóż to ?

Gość Sing27
"...znam angielski, ale nie wiem czy jest on taki plynny, bo rzadko go używam..." buhahaha Typie zakompleksiony ogarnij się. I posłuchaj rad przedmówców, bo inaczej to do końca życia "kopulacje" bedziesz ogladal na National Geographic...

Dla mnie za dużo to 5

Gość jkjdjhijxx
jeteś niesamowicie pociągający autorze m, gdybym był dziwewczyną poleciał..abym na ciebie jak ćma do światła i w ten sposób , zrujnował....abym sobie życie , gdyż zostaał,.łabym, zakwalifikowana do puszczalskich , czego sobie i wam życzę :)

E, to tak nie za dużo. Zależy ile dana osoba ma lat, bo jak 15, to faktycznie dużo, a jak 30 to tak normalnie. A tak poza tym, to wcale nie uważam, że jeśli się było zakochanym w kimś przedtem, nawet jeśli tych zakochań było więcej. nieważne, to jest jakaś rozwiązłość. Dziwne jest rozkładanie nóg przed kimś, do kogoś się nic nie czuje, kogo się nie zna. Ale jak jest iskra, to chyba fajnie nie? Nie wiesz przecież czy prawdziwą miłość spotkasz mając lat 20 czy 40.

Gość IZABELKA L.13
JA BYM CHCIAŁA SPYTAĆ O TEN ORYGINALNY GUST MUZYCZNY??????CZEGO SŁUCHASZ

Gość jkjdjhijxx
i nie kopulacje tylko spółkowanie :P :)

Gość stockholm stad
Autorze, napisz coś o swojej relacji z matką.

Gość stockholm stad
Autorze, napisz coś o swojej relacji z matką.

Gość babka nie babka
ja to chyba jestem starej daty mialam tylko dwoch, i co jakos zyje... No ale wszystko przedemna ;)

Kobiet w wieku kopulacyjnym jest statystycznie więcej niż mężczyzn, jeśli my sie nadwyrężamy, to co powiedziec o facetach? No nie chce byc inaczej, jesteście duzo bardziej przechodzeni, niż my.

Gość babka nie babka
facet by chcial miec dame w lozku i do tego dziewice z dziesiecioletnim stazem...