Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Dlaczego piękne kobiety muszą usychać w samotności?

Polecane posty

A kto ci powiedział takie bzdury? Piękne kobiety nie umieją się opędzić od adoratorów i mogą mieć każdego faceta, a pasztety sa skazane na samotoność. Taka niestety natura jest.

Gość .TTT
no to ja widocznie żyje w innym świecie, wokół mnie pełno paszczurów lata z facetami, miłość pełną parą, a te inteligentne, naturalnie ładne dziewczyny są same.

Gość gość urodzinowy 28
fiku znowu tu wrocilas? jak postepy w walce z nadwagą?

Gość nfjfkc
Jasne hahhaha. Widocznie maja w sobie to cos,czego nie maja inne. Zadna fajna kobieta nie jest sama. A fiku miku to psychol z kafe. Albo projekt,bo kazdej normalnej osobie znudziloby sie wypisywanie tutaj non stop takich samych psychicznych gniotow.

Gość ncjfmm
Ja to cieszy,ze jest tu znana hahahahaha.

Gość Przemysłaf 2111
Co znaczy muszą ? :-O jeśli są psychiczne to już ich taki los ale nikt im nie każe :-O

Gość Przemysłaf 2111
Co znaczy muszą ? :-O jeśli są psychiczne to już ich taki los ale nikt im nie każe :-O

Gość nffk
Autor lub osoba,ktora stoi za nickiem fiku miku powinna sie leczyc.

Gość nie mam nicka
wcale nie muszą, zawsze można się powiesić, rzucić z pod pociąg, skoczyć z mostu... kto powiedział że muszą?

Gość ten projekt jest
zafajdanym katolem wiec sie nie powiesi tylko bedzie zatruwal to forum

Gość Ledger
jakos tak sie sklada ze jestem katolem i jakos nie czuje sie zafajdany co innego ty skoro obrazajac innych dowartosciowujesz siebie !!!

Gość fgtrhujytjy
Bo piękne kobiety i inteligentne kobiety mają wysokie wymagania i nie popatrzą na przeciętnego kolesia tylko z góry patrzy na przystojniaka który dobrze zarabia i jest nie wiadomo po jakich studiach, najlepiej gdyby to był młody dyrektor firmy lub zastępca kierownika i tak dalej..Wiem po sobie bo jestem przystojnym facetem z pasjami dobrą pracą ale nie mam studiów skończonych i w oczach takiej "laleczki" jestem skreślony z miejsca, nie raz to przerabiałem i wiem jak takie dziewczyny potrafią być tępe i ograniczone.Najważniejsze jest dla nich to żebyś miał studia bo jak nie masz studiów to znaczy że jesteś nieukiem bez zainteresowań.

fgtrhujytjy masz jakieś straszne kompleksy propo wykształcenia, albo się ich pozbądź albo idź na studia