Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest powód do awanti

Czy to jest powód do awantury?

Polecane posty

Czy może przesadzam? Wczoraj rozmawiałam z moim facetem, chory, gorączka, stwierdził, że spotkamy się dopiero po weekendzie, bo nie chce mnie zarazić. A tu się okazało, że po tym jak wczoraj mi nakłamał jaki to on jest chory i umierający polazł na imprezę Halloweenową i nic mi o tym nie powiedział. Doniosła mi koleżanka, która była tam zupełnie przypadkiem.

Gość Heternova
I pewnie coś tam wyruchał?!

Nie mam pojęcie, niestety.

Gość san fransisko
powinnaś z nim o tym pogadać, może za bardzo próbujesz go kontrolować i przez to wbrał się tam bez ciebie nie powiadamiając cię o tym? zakazany owoc lepiej smakuje

Gość Emilka26...
ulala ciezka sytuacja, ja przez podobna sytuacje prawie sie rozstalam z facetem...

Niestety to nie pierwsza taka sytuacja.

Gość Emilka26...
to tym bardziej... ufasz mu po takim czyms? ja zupelnie stracilam zaufanie do mojego faceta z tym ze on mnie nie oklamywal ze jest chory czy cos tam tylko nic nie mowiac poszedl. Myslal ze sie o niczym nie dowiem i przejdzie mu plazem. Juz prawie mielismy sie rozstac ale jakos sie pogodzilismy i niby jestesmy razem ale ja caly czas mysle co robi, gdzie jest, czy znow cos kombinuje zeby mnie oszukac... Brak zaufania po takim czyms...