Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byczycaa

Czy jak sie mysli o kims pol roku od rozstania

Polecane posty

Gość byczycaa

kazdego dnia to to juz obsesja czy milosc?

Gość deviciso
mi pyklo juz 11 miesiecy i nie ma chwili bym nie myslal o niej , a ona sie w tym czasie rznie z kims innym fajnie nie . Ale gdyby przyszla do mnie teraz i prosila zebym wrocil odmowilbym przemecze sie jeszcze troche i mi kiedys przejdzie

ja myślałam wiele lat i jak dostałam szanse na powtórny związek doszłam do wniosku, że to frajer

Gość byczycaa
deviciso j tak samo, wystarczyloby slowo i rzucialbym obecnego i poszla za nim na koniec swiata:( Wiem, ze ma inna, nie kocha jej bo to wiem...ja jestem z innym i choc to fajny facet nigdy nie poczuje do niego tego co do tamtego. I modle sie zeby tamten sie odezwal

Gość byczycaa
Juz sie nie modle. Napisalam mu esmsa drugi raz i nic nie odpisal haha...ma mnie w dupie i trzeba sie z tym pogodzic, chyba uznal ze nie jestem warta nawet jednego smsa, odpowiedzi, nic nawet pocaluj mnie w dupe

Gość kociczkaaa
mam tak samo jak Ty... dzis mineło pól roku odkad zostawił mnie "narzeczony" ... wszystko stało sie w wielkiej wojnie, gniewie, stosie niepotrzebnych , niemiłych słów... jak dzieci... mimo to podswiadomie , choc nie chce tego mysle o nim :( choc wiem ze on ma mnie w dupie ja caly czas zyje nadzieja ze sie odezwie... wiem zalosna jestem :( ale mam wrazenie ze to byla moja wielka milosc...