Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota z Wschodniej Polski

Czy emigracja to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość Dorota z Wschodniej Polski

Jak myślicie emigrować czy zostać w Polsce. Znajomi nas zapraszają do UK? Mój partner jest za i to nawet bardzo a ja mam mętlik w głowie. Już mam dość tej biedy w Polsce, tego przygnębienia, zarobków. Mieszania polityków, kościoła. Ludzie też maja mini nie za wesołe

Gość stngretr
emigruj :) ja od 15 roku zycia mieszkam na zachodzie, nie ma na co narzekac

Gość Katoliczka Zofia
Uciekaj leminngu z Polski. Polska jest dla patriotów a nie dla tchórzy!!!!!!!!!! Kościół to jedyna i słuszna Polska Tradycja !! To prawda

Gość zalamka 4444
wszystko zalezy, jak jezyk i czy a szanse a robote, ja jestem wirl. i kolorowo z robota nie jest.

Gość hellowen
Dorota....nie zastanawiaj sie tylko szybko pakuj. Ja juz od 7 lat nie mieszkam w pl i dziekuje niebiosom za to.

Gość wfjwelfkrferfrt
ja przyjechalam do uk 3 miechy temu, pracowalam lacznie 1,5... ciezko jest z praca, ktora da sie lubic. w wiekszosci zapierdalanie. co z tego, ze za lepsze pieniadze niz w pl. od miesiaca utrzymuje mnie chlopak :o

Na Twoim miejscu zastanowilbym sie dobrze czego oczekujesz po emigracji. To duża szansa ale tez duza zmiana w zyciu. tesknota za rodzina, umiejetnosc odnalezienia sie w realiach obcego kraju... Ja za granica spedzam pol roku w roku. I radze sobie swietnie, ale nie kazdemu przychodzi latwo oswojenie sie z obca kultura i obcym krajem... Pozdrawiam z Lubelskiego.

Gość wfjwelfkrferfrt
w polsce mialam dwie prace, 7x w tyg (od pon - pt jako kelnerka i w nocy z pt/sob i sob/niedz w klubie na wejsciu) i wyciagalam z tego 2900zł netto. mimo tego jednak nie zaluje ze wyjechalam, tutaj ludzie bardziej sie ciesza zyciem

Gość uyiuyiuqwq123
DWa robaczki siedzą w gówienku, tata robaczek i synek robaczek. synek pyta się taty: tatusiu czy moglibyśmy mieszkac w jabłuszku? Tata odpowiada: tak synku, moglibyśmy. - A w winogronku? - pyta synek... - Tak. w winogornku tez moglibyśmy. A we sliweczce? Tez moglibyśmy, tatusiu? Tak, synku. To dlaczego mieszkamy w gówienku- pyta mały robaczek. Tata odpowiada: Bo to sie nazywa Ojczyzna

Gość Magda to mnie szukasz
wyjeżdżaj z tego kraju póki jesteś młoda bo później będzie za późno

Gość apoansj
Ale jak was zapraszaja? W odwiedziny czy zalatwia prace itd?