Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałyKubek2323

2 miesiące - 10kg, jak mu pokazać co stracił

Polecane posty

Gość BiałyKubek2323

To sprawa dosyć ambicjonalna bo chcę pokazać jednemu frajerowi co stracił. Zobaczymy się za 2 miesiące. Ja kiedyś byłam szczupłą, zgrabną laską, potem bardzo przytyłam. Teraz ważę 63kg przy 160cm wzrostu. Docelowo chciałabym schudnąć do 50kg ale w 2 miesiące raczej 13kg nie schudną. 10kg jest możliwe. Ostatnio ok.2 mcy stosowałam dietę 1000kcal, jadłam wszystko ale nie przekracza łam tej granicy i prawie nic nie schudłam, nic nei było widać. Macie jakieś rady dot. odchudzania? dam radę zrzucić te 10kg?? Chodzę codziennie na siłownię albo fitness

Gość Meeeeeg1111112
zacznij pić po 6-8 kubków parzonej czerwonej herbaty (fusiastej). Pomaga :)))

Gość BiałyKubek2323
myślisz, żeby całkowicie wyrzucić węglowodany? pewnie wtedy szybciej poleci ale nie wyobrażam sobie bez nich życia ;)

Gość etyjkjnhbgfr
koło dupy mu to będzie latać jak wyglądasz on już woli świeże mięsko

Gość Apasz25
Facet już wie, że masz tendencję do tycia...samca nie oszukasz tanimi chwytami, on zna Twoje geny ... :P

Gość rgbfh
Dziwna jestes,glupia. Jak juz,to chudnij dla siebie a nie dla jakiegos frajera. Zalosne.

Gość BiałyKubek2323
ale mnie wkurwiają takie laski - głupia jesteś, to żałosne. Kurwa jak ci się nie podoba to nie wchodź tu i nie otwieraj japy niepotrzebnie. Żegnam

Gość rgbfh
Skoro wstawiasz post,to licz sie z tym,ze uslyszysz rozne opinie imbecylu. Zaloesne jest,ze chcesz chudnac dla frajera,ktory cie nie ch e a nie dla siebie samej.

Gość BiałyKubek2323
w którym momencie napisałam, że chcę schudnąć dla niego? Napisałam tylko, że chcę mu pokazać co stracił. I ogranicz wyzwiska bo sobie nie życzę

Gość e_rozenka
I co mu niby pokażesz? Myślisz, że wrażenie zrobisz na nim? On nie zostawił nadliczbowych kilogramów, tylko osobę a tyś to wszystko do tych paru kilogramów tłuszczu sprowadziła. Jeśli on jest mądry to tylko może uznać to za żałosne.

Gość dziweczynkaaaa
przez cały tydzień jedz same owoce i pij wode mineralna , no i du żo ruchu to na pewno pomoże. Ja waże 46 kg przy 162 cm.

Gość BiałyKubek2323
masakra, kończę temat

Gość prawictwo pospolite121
Nie wiem dlaczego sie odchudzasz . Przeciez nie jestes otyła ..