Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łiiiiiiiiiiiiiiikend!

też Was wkurza reklama końca świata?

Polecane posty

Gość łiiiiiiiiiiiiiiikend!

Boże jakie to jest chore. Wczoraj Zobaczyłam tę właśnie reklamę kilka razy ;/ po cholerę siać masowa panikę bez potrzeby? Najgorsze jest w to, że niektórzy naprawdę w to wierzą. Co ma na celu taka masowa manipulacja ludzkości? Wytłumaczy mi to ktoś?

Gość deesceentradaa
a może to jest znowu taka reklama co ją co chwile puszczaja taka krótką, a potem ona będzie miała jakiś dalszy ciąg? tak żeby zaintrygować?

No mnie tez denerwuje to, robia prania mózgu ludzie nie wiedza co maja myslec z tego powodu ze media to reklamuja, nie zmany dnia i godziny i tak powinno byc , media mnie przerasstaja swoja glupota na kazdnym kanale to leci , jetem ciekawa czy w innych krajach tez tak jest.?

Gość nie widzialam jej;;;
a co to za reklama? czego?

Gość Daidos
ciekawe jaka reklame puszczą 22.12.12...

Gość śp. Rysiu z Klanu
juz kilka koncow swiata przezylem wiec wydaje mi sie ze jestem niezniszczalny

Gość mifalek
to wiadomo w końcu co oni reklamują???? bo doprowadza mnie ta reklama do szalu

Gość koballo
a jest ona gdzieś na necie? Powiem Wam, że w Dąbrowie Górniczej wisi taki duży dość billboard z wybuchającą Ziemą i jest napisana ta data. Moim zdaniem takie coś powinno być zakazane, bo ja np. osobiście się boję

Gość mifalek
to na bilbordach tez to jest ?? to chore te spoty lecą w czasie reklam na wszystkich kanałach i trwa to kilka sekund

Gość koballo
cała ta masoneria żydowska chce nas wykończyć psychicznie, serio

Gość Ktosiu
W Ostrowie Wielkopolskim są 2 bilbordy( o ile nie wiecej) na jednym jest ta ziemia i data a na drugim ziemia i zamiast daty napis "KONIEC" O co tu chodzi?

Gość kokosroko_i_jajco_0_
to ta reklama http://www.youtube.com/watch?v=rb9De6P1bMs mi się wydaje że to reklama kontynuująca serie o ziemniaku z lays bo w tej reklamie mówią pomóż ziemniakowi spełnić swoje mżenie bo koniec świata jest blisko czy coś w tym stylu

Faktycznie może masz racje z tym ziemniakiem, nie jest to takie zle jak nam sie wydaje OBY nie było , licze ze dalsza czesc bedzie z ziemniakiem . nie widze tej reklamy wyślij ją jeszcze raz , daj inny link

Gość najprawdziwszy
konca świata nie będzie babcia powiedziała że świat skończy się wtedy gdy przez 5 lat ludzie nie będą się rodzić i umierać czyli wszystkie ziemniaki mogą być spokojne :D

Gość 887887
mnie to tez strasznie wkurwia pobczepiali mi miasto tymi zjebanymi bilbordami ale prawdopodobnie jest to kolejna debilna reklama madia markt a gdy to okazae sie prawdo mojo noga tam nie stanie nigdy

Gość macz
Proponuje za sprejować te badziewia z tekstem że tylko BÓG wie kiedy to będzię a nie zasrane Maje :)

Gość koniecSwiata!
w Piotrkowie Tryb.wiszą też takie bilboardy -pewnie chpdzi o to żeby zaintrygować przed promocją czy jakąś kampanią reklamową (już tą właściwą). Po kolorystyce i kroju czcionki widać że to kampania Media Markt. Widziałem napisy "21.12.2012", "Koniec" i "Klamka zapadła". Tak w ogóle data 21.12.2012 była na topie kilka lat temu, ze 2 lata nikt nie mówił o końcu świata... kto wierzy w bzdury to jego problem ;)

Gość cxsafsaf
dajcie linka do tej reklamy, ja nie widzialam ;/

Gość sdfsdfs
Myślę że to reklama. Ale zastanawia mnie co to za postać na samym początku spotu.serio ja wejdziecie na YT to jak sówak przesuniecie. na sam początek to da się dostrzec damską postać.

Gość Ślepy Joe
Gdzie ta postać? W której sekundzie ją widać? :O

Gość sdfsdfs
Jak ustwisz sobie filmik na 0:00 to ją widać :D

Gość jak można się bać reklamy
przecież wiadomo, że będzie jakiś dalszy ciąg - nowy produkt, wyprzedaż, "wietrzenie magazynów" itp. A datę można wpisać każdą. Chyba, że ktoś jest tak głupi, że wierzy w koniec świata w grudniu! :-D

Gość arz
Ale byłyby jaja, gdyby wszystko pier..nęło w grudniu :) Osobiście nie miałabym nic przeciwko :)

Gość Anaselkaa
Też jej nie rozumiem. Przede wszystkim, pewnie większość Polaków zadaje sobie pytanie: Po co? Bo nie wiem. Po to, by nastraszyć? Po to, by ostrzec? Jeśli będzie chodziło o jakąś głupią reklamę "Media Markt" to najpierw radzę im się zastanowić, zanim wystawią coś takiego w telewizji, bo wydaję mi się, że dla większości z nas ten temat wcale nie jest zabawny, więc nie wiem dlaczego wiele sklepów wykorzystuje ten fakt do robienia reklam np. dobrze znana nam reklama "Lay's". A tak w ogóle, proszę nie martwić się, bo czego ludzie nie zrobią dla pieniędzy.

Gość Ja XD
W radiu też leci coś tego typu bo gadają takie coś : Majowie mieli rację, 21 grudnia 2012. Mnie to tak wkurza już.