Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokokokok

poruszyc ten temat?

Polecane posty

Gość kokokokokokok

ponad rok temu, na wycieczce, mialam rozmowe z moim chlopakiem o zareczynach, obecal mi wtedy "zastepczy pierscionek" poki nie poznamy swoich rodzicow. Oczywiscie sie nie doczekalam, bo jak wrocilismy, temat zniknal. Teraz nie zalezy mi na takich rzeczach, ale nigdy nie potrafilam mu tego powiedziec, ze ciezko to znioslam (oczywiscie sie nakrecilam:/). Po pewnym czasie nawet zauwazylam ze on ma tendencje do rzucania slow na wiatr, dlatego poprosilam go o nie obiecywanie mi niczego. Jednak gdy prosil mnie o przyklady, oczywiscie, nie umialam wydusic najwazniejszej sprawy o tym pierscionku. Najgorsze jest to, ze teraz czesto zaczyna temat zareczyn, a ja nie potrafie z nim o tym rozmawiac, choc chcialabym zeby to sie wydarzylo. Boje sie ze znowu mi narobi nadziei, a pozniej bedzie cisza...co myslicie o tej sytuacji?

Gość y535y3y35
myślimy, ze ci sie nudzi in ze nie umiesz rozmawiac z partnerem 🖐️

Gość dzeńa
to nie jest średniowiecze że facet tylko ma prawo do ujawniania swoich pragnień decyduje kiedy zaręczyny decyduje jak decyduje kogo kobieta też ma prawo czegoś chcieć i wymagac więc powiedz swoje zdanie zahukana ofiaro losu

NiC!!! przypominam że mamy XXI a nie X i zarećzyny nic nie znaczą. nie są wiążące i nie oznaczają ślubu. więc jesli ma tendencje rzucania słów na wiatr to po zaręczynach możesz się i tak na ślubnie doczekac. oraj temat, jak poproi o rękę to tedy ie zdecydujez cyz przyjąc zaręczyny cyz nie...co ty musisz z nim ustalac zaręczyny???