Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapki ze schabem pieczonym

czy jest tu ktoś może z Croydon w Londynie?

Polecane posty

.JAk sie Wam tam mieszka?

??? Wszyscy w pracy?

Gość to moze ja napisze co i jak
a po co ci ktos z Croydon?

Gość rgbfh
Szukasz przyjaciol?? Swoja droga,croydon to syf straszliwy.

dlaczego syf straszliwy? będę tam mieszkała,znajoma załatwia mi tam pracę.

Gość to moze ja napisze co i jak
jaka prace?? u Turka w kebabie?? jestes juz w UK w ogole?

nie,jeszcze jestem w Polsce. na początek ma zalatwic mi prace przy sprzataniu domów prywatnych i tam będe mieszkała. dlaczego croydon to syf???

jaka to dzielnica? może mi ktoś napisac więcej?

Gość rgbfh
To poludnie londynu. Syf. Czarnuchowo i pakistanowo.Obrzydliwie,brudno,daleko.

Gość shjfkld;fj
ja mieszkam na poludniu, ale blisko centrum (1/2 zona) i potwierdzam, sami czarni i ciapaci, a im bardziej w dol to tym gorzej. w tym miesiacu sie przeprowadzam na west, najpiekniejsza ale i najdrozsza czesc londynu

Gość rgbfh
Wejdz sobie np na metropolitan police site, crime mapping.

Gość SYF I PATOLA
PELNO CZARNUCHOW I CIAPATYCH

Gość rgbfh
Poludnie londynu to syf,chyba ze bardziej na zachod. Czarni sa masakryczni tam. Nikt normalny nie chcialby mieszkac na poludniu,zwlaszcza w rejonach,o ktorych piszesz. A jak bedziesz chciala dojechac do centrum to powodzenia,przez najgorsze i najbardziej niebezpieczne dzielnice. Wschod tez jest do bani,ale poludnie bardziej.

Gość rgbfh
Dokladnie!! Czarno,syfiasto,ciapatowo i brudno. Syf,kila i mogila.

Gość rgbfh
No i zadupie.

Gość joihjiuo
to gdzie w londynie mieszkaja biali? na zachodzie i polnocy?

Gość rgbfh
W poszczegolnych dzielnicach. Dobre,bogate dzielnice na zachodzie,jedna dobra na wschodzie. Im dalej od londynu,tym bialej.

Gość rgbfh
Londyn to ogolnie syf.

Gość rgbfh
Biali ludzie to z reguly juz europa wschodnia,garstka angoli i tyle. Reszta turcy,paki county,czarnuchy etc.

Gość shjfkld;fj
ja sie teraz przeprowadzam na uxbridge. ale taka prawda, caly londyn centralny jest w ciapakach, hindusach i czarnych. lepiej znajdz sobie chate na west lub north i daleko od centrum, ale bardzo blisko stacji metra

Gość lenabe
zastanawiam sie po co ludzie ciagna do londynu, skoro potem musza mieszkac w okropnych dzielnicach, bo na dobre ich nie stac. NIe lepiej mieszkac w miejszym miescie?

Gość rgbfh
Pewnie sugeruja sie wieksza szansa na prace w metropolii niz mniejszych miastach. Prawda jest taka,ze teraz na start masz min wage,wiec mniejsze miasta sa lepsze i o niebo tansze. No i bielsze.

Gość rgbfh
Londyn,ktory zwiedzasz a londyn, w ktorym bedziesz mieszkac to dwa baaardzo rozne swiaty. Wystarczy wyjechac poza pierwsza strefe i widac to dokladnie.

jadę pierwszy raz do Uk,narazie tam będę pracowała,po jakims czasie moge przeciez poszukać czegoś innego prawda? chodzi mi o to,zeby się zaczepic na początek. potem mogę poszukac pracy i mieszkania w innej dzielnicy,prawda? czy dobrze myslę? napiszcie mi.

Gość shjfkld;fj
ja powiem tak, ze mieszkam na tym poludniu (peckham), same ciapakowo-czarnuchowo, ale nigdy nic przykrego mnie nie spotkalo, a wracam o roznych godzinach. w domu mam samych bialych australijczykow, sasiad tez bialy, ale na ulicy ciemno :P z tym, ze czarni sa pomocni, zaczepiaja co prawda, ale nigdy nie nachalnie badz wulgarnie. a czemu ludzie pchaja sie do gorszych dzielnic - a no dlatgego, ze zwykle blizej centrum a jak blizej centrum to i wiadomo ze wiecej pracy. ja teraz znalazlam inna prace, ktora moge robic w domu z komputerem, dlatego sie rpzenosze

Gość rgbfh
Odradzam londyn,a jesli juz,to wybrac spokojna w miare dzielnice,warto wiecej zaplacic niz zyc w syfie. Albo szukac pracy gdzie indziej. Zalezy co kto oczekuje. Zeby jechac i zarobic,orlozyc,to juz nie te czasy raczej. Chyba,ze kisic sie w jednym pokoju i jesc kielbaski z icelandu.

Gość rgbfh
Jasne,ze jedz. Nie zastanawiaj sie nawet. Nie od razu rzym zbudowano. No i podstawa to jezyk.

Gość lenabe
ja ostatnio bylam w londynie, mieszkalam blisko stacji king cross i mimo iz to 2 strefa chyba, to okolica nie za ciekawa, chociaz nie czulam sie niebiezpiecznie. W ogole londyn niezbyt mi sie spodobal.

Gość rgbfh
Z zaczepianiem jest roznie. I naprawde zalezy od tego jak wygladasz. Ja mialam mnostwo sytuacji,mimo tego,ze ubrana bylam nawet obrzydliwie. Blond wlosy to makabra.

Gość shjfkld;fj
autorko, skoro masz tam zalatwiona prace to i wynajmij tam mieszkanie/pokoj. popracujesz troche, znajdziesz cos lepszego, to zmienisz. chodzi o to, ze croydon nie jest dorba dzielnica zeby tam mieszkac dluzszy okres czasu. a punkt zaczepienia miec musisz. to, ze osoby nie sa biale nie znaczy, ze kazde wyjscie z domu bedzie sie konczylo ucieczka przed stadem murzynow. w grunce rzeczy wcale nie sa zli, ale czesc z nich trzyma bialych na dystans. pomieszkasz tam kilka miesiecy, pojezdzisz po londynie, sama zdecydujesz gdzie chcesz mieszkac