Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapki ze schabem pieczonym

czy jest tu ktoś może z Croydon w Londynie?

Polecane posty

Gość rgbfh
Kings cross to raczej biznesowa dzielnica i lacze ,jesli chodzi o pociagi,metro etc. Najwieksza stacja. Biznesowa,ale nie luksusowa,jak canary wharf. Zaklady mechaniczne etc.

Gość rgbfh
Oby cie znajomi nie zrobili w konia :) bo i tak bywa :)

Gość kanapki ze schabem pieczonym
shjfkld;fj autorko, skoro masz tam zalatwiona prace to i wynajmij tam mieszkanie/pokoj. popracujesz troche, znajdziesz cos lepszego, to zmienisz. chodzi o to, ze croydon nie jest dorba dzielnica zeby tam mieszkac dluzszy okres czasu. a punkt zaczepienia miec musisz. to, ze osoby nie sa biale nie znaczy, ze kazde wyjscie z domu bedzie sie konczylo ucieczka przed stadem murzynow. w grunce rzeczy wcale nie sa zli, ale czesc z nich trzyma bialych na dystans. pomieszkasz tam kilka miesiecy, pojezdzisz po londynie, sama zdecydujesz gdzie chcesz mieszkac Myslę dokładnie tak samo. NIe mam żadnego innego punktu zaczepienia poza tą znajomą,która załatwi mi pracę i mieszkanie na tym croydon. Jak się zapoznam mniej więcej i rozejrzę i popracuję parę miesięcy to może zacznę szukać czegoś innego.

Gość rgbfh
To powodzenia :) Ucz sie jezyka i uwazaj na siebie.

Gość zacznij dzien od szklanki wody
a ta kolezanka co ci zalatwia prace ma imie na litere L?

Gość la buss
Rgbfh - pocaluj mnie w moj BIALY odbyt. Jestes kurwa rasista. Ja pierdole

Gość rgbfh
I jaki masz problem z tym??

Gość la buss
Uwazacie sie kurwa za tolerancyjny narod i co kurwa!!! Ciagle gdacie o milosci, czulosci, drugim czlowieku a w rzeczywistosc jestes gownem ... BIALEM gownem.

Gość rgbfh
Chyba masz problem ze soba. Odjeb sie ode mnie i od tego co uwazam. Nie twoja chora brocha. I o czym ty w ogole mowisz?? Milosc,czulosc?? Do czarnego ? :D

Gość rgbfh
Chyba nie znasz zbyt wielu. Garstka jest w porzadku a reszta to wykorzystujace kolor swoj skory chuje. I taka jest prawda.

Gość la buss
I co ja poradze ze macie takie male huje!!! Ze polka woli dac dupe murzynowi ( ktory ma DUZY SZEROKI TWRDY ) niz dac takiemu jak ty kurwa.

Gość rgbfh
Upss :D ale ja nie mam chuja :O Pomyliles plci niedowartosciowana osobo.

Gość croydon
Dnia 2.11.2012 o 12:26, Gość SYF I PATOLA napisał:

PELNO CZARNUCHOW I CIAPATYCH

Zadzieracie dupę ze  pełno  czarnych  i  ciapanych  o h... wam chodzi ... jak wam nie pasuje to po kiego  pierona przyjechaliscie do  Londynu gdzie Multikultura  jest obecna w 100%   . A jesli tak wyzywacie  od czarnych  i ciapatych  to napiszcie tez  ze  Polakow alkocholikow  łażących z piwem po Croydonie  jest  jak  mrówków  sikających pod  oknami 😛