Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdfbdfbndbddrn

MAM 23 LATA, A CZUJE SIE JAKBYM MIAŁA 80 I JAKBY NIC MNIE NIE CZEKAŁO JUZ

Polecane posty

Gość bdfbdfbndbddrn

chcialabym ślub wziąć, ale moj facet 33letni uznał,że jeszcze nie mamy mieszkania ani stałych prac,żeby sobie na to pozwolic. Uznałam wiec,że mnie nie kocha, mysle o rozstaniu. Poza tym pracuje w szkole nauki jazdy, choc dzwoni do mnie ciagle jak prowadzi jazdy, spowiada mi sie ze wszystkiego, czasami jezdze z nim jak prowadzi szkolenie, on jest u mnie codziennie po pracy to i tak jestem zazdrosna!! no i studia wybrałam kijowe- politologia, a zawsze marzylam o zawodzie farmaceuty :( nie mam znajomych, na studiach jest wyscig szczurów na takiej głupiej politologii, nie chce mi sie zyc.

Gość dsddfdfdf
nastepna lafirynda ze starym dziadem....

Gość ojjjj kobietkkkooo
jesli on ci o wszystkim mówi, przyjezdza do ciebie czesto, to nie masz sie czym martwic, wyluzuj. Są takie zawody jak np. masazysta( tam kobiety musza sie rozebrac), ginekolog, wykładowca na uczelni, nauczyciel wf-u, instruktor tańca- czy zony ich wszystkich tez mialy by byc takie zazdrosne

Gość delikatna tonia
jestes facetem i nigdy nie bedziesz kobieta to proste

Gość Ledger
tak jak moja stara dziwa

Gość czy czekać
no i w tych zawodach najwiecej zdrad jest wlasnie...

Gość fgjnytjtymkt
a ja znam instruktora jazdy- mój brat, ma zone,2 dzieci i sa szczesliwi, on w zone zapatrzony. A moj wujek jest ginekologiem i tez 25 lat chyba z ciocia sa juz razem i jakos problemów nie ma. ZDRADA I SKŁONNOSC DO ZDRADY ZALEZY OD CHARAKTERU OSOBY A NIE OD ZAWODU!

Gość czy czekać
po czesci tak ale jednak w pewnych zawodach jest to bardziej prawdopodobne jak sie pracuje z roznymi mlodymi kobietami, a jak ktoras sie napali to jest zdolna do wszystkiego...

hej. ja też tak czuję. nie bój żaby. życie tak czy owak jest bez sensu. ludzie robią różne rzeczy, by o tym zapomnieć, ale fakty są faktami. jesteśmy robactwem we wszechświecie i ziemia kiedyś zostanie pochłonięta prez gasnące słońce. wszyscy zgniną. nie martw się, zrób sobie słodką kawę i kup ciacho.

Gość 56y56y65uy65ui
nie wymyslaj sobie urojeń