Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Lepiej iść do ginekologa kobiety czy mężczyzny?

Polecane posty

mam 18 lat i niedługo wybieram się do ginekologa. znalazłam 2 dobrych ginekologów: 1 to kobieta, 2 mężczyzna. zastanawiam się do którego z nich pójść. wiadomo, kobieta to może inaczej ale słyszałam dużo razy że kobiety ginekolożki są trochę chamskie i zazdroszczą (wiadomo czego) a mężczyźni są podobno trochę łagodniejsi. wiem że to sprawa indywidualna ale każdy z otoczenia mówi mi co innego i bardzo proszę o radę. licze na mądre odpowiedzi gdyż uważam że na kafeterii są osoby mądre

Raz w życiu byłam u kobiety i nie wiem czy trafiłam akurat źle czy co ale miła raczej nie była. Teraz od dawna chodzę do facetów, przewineło się ich kilku bo musiałam znaleźć dobrego specjalistę ale na żadnego z nich złego słowa nie powiem mili, kulturalni na każde pytanie padała wyczerpująca odpowiedź. Ponoć faceci są delikatniejsi...

Gość zau
wolę facetów. Z kobietą ginekologiem miałam raz kontakt -po porodzie i była straszna.

a właśnie też trafiłam na taką w szpitalu po poronieniu ta kobieta nie powinna być lekarzem co ja przez nią napłakałam! A samo badanie jak mi zrobiła, to położna musiała mnie trzymać tak bolało. No ale to w szpitalu było.

Gość zdecydowanie do kobiety
wiekszosc mezczyzn ginekologow to zboczency, o tym sie nie mowi, ale niestety czesto tak bywa. Mozesz miec uraz na cale zycie. Wiele kolezanek o tym mowilo. Sa tez porzadni lekarze, ale tego nei sprawdzisz inaczej jak tylko idac do takiego z polecenia. Kobiety sa raczej solidne, nie wiem skad powyzsze opinie (ja zwykle chodze do kobiet i tylko raz sie spotkalam z babka, ktora bez sensu chvciala mi przepisac hormony ani mnie nie badajac czy potrzebne, ani nie majac pewnosci czy pomoga, reszta lekarek byla ok). A przede wszytskim kobieta zna te sprawy bezposrednio, z autopsji, a facet tylko teoretycznie.

Gość bamaba
Głupie stereotypy. To jak cię potraktuje lekarz nie zależy od płci tylko od fachowości i kultury osobistej.

Gość TOPKA
do kobiety!:)

W swoim dotychczasowym życiu miałam dwóch ginekologów, facetów. U jednego skończyło się na jednej wizycie, gburowaty, chamski, arogancji, dostałam wiązankę że za późno, że wraz z rozpoczęciem współżycia powinnam była przyjść, że cycki nie badane :] na koniec wystraszył mnie że mam nadżerkę wielkości JAJKA ?(?!) U drugiego było o 180 stopni inaczej, miły, wesoły, wszystko wytłumaczył jak człowiek człowiekowi :) spokojnie, do dziś dzień bywam w jego gabinecie :) Uważam więc, że nie ma reguły czy kobieta czy facet, bo tu i tu można trafić na prostaka ;] najlepiej iść z polecenia :)

Gość Zalezy od osoby a nie od płci
Ja chodze do kobiety i jest bardzo miła i delikatna.

Gość dokobietyyyyyyyy
Ja bym poszla do kobiety, nigdy nie bylam u faceta. Ale na przyszlosc jak bede miala te 60-70 lat zamierzam zaczac chodzic do faceta-najlepiej mlodziutkiego. Trzeba sobie zycie na starosc ubarwiac.

Gość nienna
do mężczyzny - zdecydowanie.

Gość do kobietyyyyyyyyyyyyy :)
podejrzewam że w wieku 70. lat będzie mały kłopot wejścia na fotel :) a czy kobieta czy mężczyzna zależy od kultury i taktu człowieka :)

Gość dokobietyyyyyyyy
Jaki problem? Usluzny doktorek pomoze sie wgramolic na samolocik.Jest od tego jak d*upa od srania.