Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka!!!!:(

Sprzedałam na all niezwykle tanio nie moją rzecz-co robic?

Polecane posty

Dzisiaj skonczyla sie moja aukcja na allegro gdzie wystawiłam spódnice mojej mamy. Za kase z wylicytowanej spodnicy miala sobie dolozyc do płaszcza zimowego:/ nowe z tych, ktora sprzedawałam lecą po 250 zł. ja dałam nowa bez metki(bo faktycznie była nowka,ale metka urwana) i cena poczatkowa 10 zł. Dużo osob obserwowało, myslałam że chociaż ze 100 zł. bedzie a dzisiaj przyjezdzam od rodziny i patrze, ze sprzedalam kiecke mamy za cale 17 zł z wys. Pewnie bedzie dzwonic dzisiaj do mnie, za ile poszła:( co ja mam kurna zrobic?

Gość dfdfffgfgfg
pewnie tyle jest warta, kiecka za 200 zl hahahah dobre

żeby się odkuc wystawiłam na alegro swoja cnotę, poszła za 15zł z wys :((

nie raz cos udalo mi sie sprzedac z zyskiem na allegro, ale tym razem ciuch nie jest moj i taki zonk:/

Gość ixyyyyyyyyyyy
hahahaha niezla bizneswoman z ciebie, nie ma co :D

Gość j.w
Ja zawsze jak sprzedaję coś w miarę wartościowego na licytacji od 1zł to umawiam się ze znajomym że jakby cena była bardzo niska po koniec aukcji to mi podbije i najwyżej stracę tylko tyle co koszt prowizji od sprzedaży.

Ziom, ustala się coś takiego jak cena minimalna. Że jeśli licytacja nie dobije do określonej kwoty to nie sprzedajesz w ogóle. Dorzuć się mamie do płaszcza a następnym razem bądź mądrzejsza.

Gość ixyyyyyyyyyyy
podejrzewam, ze jak sie twoja mama dowie jaki "biznes" zrobilas to bedzie ostatnia rzecz jaka pozwoli ci sprzedac