Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluszka73489345

Jak spłaszczyć brzuch?

Polecane posty

Gość karaluszka73489345

ale oszczędzając cycki i tyłek? Mam niestety bardzo małe cycki, a ostatnio trochę utyłam. Tyłek chcę mieć taki jak teraz, bo fajnie wygląda taki większy, ale muszę koniecznie spłaszczyć brzuch. Tylko, że za każdym razem jak zaczynam ćwiczyć, to najpierw zmniejszają się cycki, potem uda i tyłek, a brzuch na samym końcu:/ Da się to jakoś obejść?

Gość takie rzeczy to
tylko w ...T mobile

Gość karaluszka73489345
Robię brzuszki codziennie, ale ztego co wiem trzeba też robić ćwiczenia aerobowe, zeby spalić tłuszcz. A ja w pierwszej kolejności spalę ten z tyłka:/ Udało Ci się spłaszczyć brzuch robiąc tylko i wyłącznie brzuszki? Mój jest niestety dosyć tłusty i sądzę, ze same brzuszki nie pomogą:/

Gość takie rzeczy to
brzuszki nie palą tłuszczu, a jeśli chodzi o aeroby jest dokładnie tak jak mówisz: pójdzie z cycków, tyłka a z brzucha pewnie na końcu... Pozostają zabiegi lub medycyna estetyczna Cudów nie ma...

Wielu ćwiczeń nie wolno mi robić, więc cały czas robiłam brzuszki :) Solidnie, rano i wieczorem, czasem też po południu, jak miałam dużo czasu.

Gość karaluszka73489345
Na medycynę estetyczną mnie nie stać...:/ A jak w końcu będzie stać, to najpierw powiększę sobie cycki, bo tego ćwiczenia za mnie nie zrobią:) Robię te brzuszki już trzeci tydzień, brzuch jest wyraźnie bardziej napięty i widać, że rozbudowują się mięśnie, ale efektu spłaszczenia nie widać, cały czas jest na nim ten okropny wałek tłuszczu:/ Chyba jednak przejdę się na aerobic....:/

Gość takie rzeczy to
Po 3 tygodniach rozbudowałaś mięśnie... niebywałe.... Opisz to, przyda się facetom, którzy długie miesiące spędzają na siłowniach... Kyu Brzuszki mogą jedynie spłaszczyć brzuch który odstaje z powodu tego ze mięśnie są wiotkie i nie "trzymają się" na miejscu Natomiast żadne tego typu ćwiczenie nie spali miejscowo nawet grama tłuszczu Trzeba schudnąć, a schudnąć tylko z brzucha się nijak nie da.....

Gość karaluszka73489345
Rany, no wiadomo, że nie mam kaloryfera na brzuchu:o Po prostu czuję, ze te ćwiczenia coś dają i zaczynają działać, tak cięzko zrozumieć?Wiadomo, ze dla pełnego efektu trzeba te brzuszki ze 2-3 miesiące robić...:o

A gdzie ja napisałam, że miałam zwisający wał tłuszczu? Dla mnie, jako osoby która nie może ani za bardzo ćwiczyć, ani stosować diety, brzuszki, skręty tułowia itp i zdrowe żywienie to jedyne wyjście. Więc piszę, co wiem i że na mnie to podziałało, a nie na ogół społeczeństwa.