Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika co ma bzika

Czy można się zakochać w gościu po przygodnym seksie?

Polecane posty

Cześć kochane. Ostatnio byłam na dyskotece z moim chłopakiem. Pokłóciliśmy się i on wyszedł. Wtedy zainteresował się mną inny... meeeeega przystojny. Postawił mi kilka drinków, potańczyliśmy i trochę się wstawiliśmy. Potem on zaczął żartować czy jestem na tyle pijana żeby zrobić mu loda pod stołem w imprezowni Pierwszy raz mnie ogarnęła takie szaleństwo i namiętność. Pomyślałam sobie, a co tam i wlazłam pod stół - to było na górze nad parkietem, więc nikt nic nie widział i on zwariował Potem chciałam też coś z tego mieć, był taki podniecony, że poszliśmy do kibla i tam mieliśmy super namiętny, mokry i szalony szybki numerek. I potem jeszcze wylądowalimśmy u niego w akademiku nad ranem i znowu się kochaliśmy. Od tamtej pory myślę o nim cały czas. Ma dużego i ogólnie było super. Ale nie wymieniliśmy się numerami. Czasem go widuję na uczelni, ale nie wiem czy on mnie pamięta bo nie reaguje na mój widok. A mój chłopak znów się do mnie przykleił. Nie mogę sobie z tym poradzić, bo mam teraz porónanie i seks z moim facetem to lipa. A tamten naprawdę ostro rżnie.....Poradźcie coś.....

Gość zew ryczacej gesi
nie pierwsza faza to zauroczenie (które to jest wywołane za sprawa demonów ) a potem gdy jest słub koscielny to możecie dostąpić tej łaski prawdziwej miłosci a jezeli nie to po prostu sie małżeństwo rozpada z powodu grzechów np sex przedmałżeński

Gość lolazkola
"które to jest wywołane za sprawa demonów" zgadzam się szatan to menda społeczna wszędzie swój ogon wciska

Gość rvrtfvtr
żal twojego chłopaka,,ma dużego i ogólnie fajny'-jedyne wymagania dzisiejszej kobiety

Gość rvrtfvtr
zdradzasz i puszczasz się to miej chociaż na tyle odwagi i powiedz to swojemu facetowi

A dlaczego miałabym mu mówić????????? Zrobił mi aferę, trzasnął focha, upokorzył przed koleżankami... Nie jestem pewna czy chcę być z nim dalej bez względu na to jak poukłada się moja relazja z tym drugim

Gość rvrtfvtr
twoja sprawa ale to nie był powód do zdrady ,chciałabyś mieć męża który po każdej kłótni by cię zdradzał?

To nie mąż!!!!!!!! Ale chłopak. A chwilami przydupas, gtóry mnie wkurza

Gość rvrtfvtr
wiem że nie mąż ale jak z nim jesteś to mogłabyś być lojalna

moja duupa to moja duupa i nic nikomu do tego!!!! pytałam o to czy mogłam się w nim zakochać matoły!!!!

Gość rvrtfvtr
piszesz temat to mówię co o tym myślę a pytanie się obcych ludzi czy się zakochasz jest żałosne,ty to powinnaś wiedzieć

Gość rgfdgtfggggggg
zakochać sie mogłas a raczej zauroczyc ale on zapewne ma Cie za szmate i brzydzi sie toba

Gość dzendla bengla
przecież mogł miec AIDS, jak mozna tak ryzykowac, ufać i liczyć na szczęście

Gość lolazkola
sodoma i gomora :O