Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1zaniepokojona1

Czy to może byc nadżerka?

Polecane posty

Gość 1zaniepokojona1

Cześc dziewczyny. Mam problem. Dwa tyg temu byłam u ginekologa. Pobrał mi komórki do cytologi. Zbadał mnie (bardzo bolało) i powiedział, że mam małą EKTOPIE i że do obserwacji. Poczytałam trochę ale bardzo się nie przejęłam chociaż dowiedziałam się czemu krwawiłam wcześniej po stosunku. Po wizycie kochałam się z chłopakiem i znowu krwawiłam. Nie jest to jakieś obfite krwawienie. Lekkie. Później dostałam okresu. Przy końcówce użyłam tamponów i na każdym z nich była krew, nie taka jak z okresu bo to była już końcówka. Wczoraj znowu się kochaliśmy i strasznie mnie bolało. Nie jak przy traceniu dziewictwa ale tak jakby wszedł za głęboko albo miał za dużego.:) a i w cytologi wyszła mi II grupa. Nie wiem co mam robic? To nadżerka? Lekarz powiedział że do obserwacji, co mam zaobserwowac? (dodam że kochaliśmy się w pozycji klasycznej i nie było ostro ani nic z tych rzeczy) Zapisy do lekarza są dopiero po nowym roku a nie stac mnie na wizytę prywatnie bo to jednak kosztuje..

trzebabylo zapyac co to znaczy do obserwacji i niech ci wyjasni o co chodzi. moze dasz rade jeszcze w tym roku do innego lekarza isc. przeciez mozesz. i lepiej nie uzywaj tamponow jesli to nadzerka. a jesli boli cie podczas stosunku to sprobuj z zelem nawilzajacym, wez duza ilosc, moze nie bedzie bolec.

Gość 1zaniepokojona1
jeszcze dodam że od wczoraj cały czas mnie boli brzuch. Spróbuje tego żelu. A i zapomniałam ze później już mnie nie bolało. Chyba dlatego że może z innej str szyjki było.