Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ruda :/

czy ruda brzydka pryszczata dziewczyna może być szczęśliwa?

Polecane posty

jestem ruda przykro mi z tego powodu, mama blondynka tata brunet, córka ruda :/ mam 18 lat, czy taka osoba też może być kochana, nie zależy mi na niczym wielkim, chce tak jak każdy człowiek mieć dom męża i dzieci a na razie mam.. rude włosy i nie zapowiada się na zmiany :(

Gość lolazkola
wyjedź za granice bo polacy mają już nauczkę po ryżym z wiejskiej

Tak wyjadę i tak każdy mnie oleje :/ ja mogę mieć nawet faceta turka, a nawet bym chciała żeby tylko moje dzieci nie były rude. Problem leży w mojej twarzy, mam pryszcze 😭 co ja komu zrobiłam?

Możesz przecież zmienić kolor włosów jeśli Ci tak wadzi :P propos rudych. Czego brakuje rudemu na imprezie? -Zaproszenia. :classic_cool: 🖐️

Mogę ale po co jak piegi i blady ryj zostanie :/ a z tym zaproszeniem masz całkowitą rację :O

Gość prawictwo pospolite121
mało jest atrakcyjnych rudych kobiet , ale istnieją takie ..

Ejj ruda przestań się mazać. Ten rudy to taki jasny bardziej czy może ciemniejszy? Bo mi strasznie się podobają takie ciemnorude włosy :P Pryszcze mogą być z winy hormonów. Jak nie byłaś u ginekologa to idź. A jeśli z tym wszytsko w porządku, to może niewłaściwa pielęgnacja? Robisz jakiś make-up? Jesli nie, to zacznij :classic_cool:

Gość Valentyn;)
Moim zdaniem możesz być szczęśliwa tylko zmień nastawienie ;) widać że fajna z Ciebie dziewczyna :p

Jaśniejszy, zniszczone of corse nie robie make upu nie byłam u ginekologa, nie czuje się kobieta. Jestem deska :( no porażka

Gość Valentyn;)
Moim zdaniem możesz być szczęśliwa tylko zmień nastawienie ;) widać że fajna z Ciebie dziewczyna :p

Valent a skąd wiesz że jestem fajna? Nie pocieszaj mnie, mogę być super fajna towarzyska a ludziska za włosy i tak będą mną gardzic. Taki los rudych.

To idź...zapisze Ci tabletki antykoncepcyjne i cycki też prawdopodobnie Ci się powiększą :P

Gość Valentyn;)
E tam każdy normalny człowiek na jakimś tam przyzwoitym poziomie nie zwraca uwagi na kolor włosów :p ważne żeby pogadać było o czym ;) gorzej jak jesteś wśród jakiśch buraków hehe :p

Gość pusccccc
Hej, no pewnie, ze mozesz. jestes teraz bardzo mloda wiec masz kupe kompleksow, twoi rowiesnicy tez pewnie dojrzaloscia nie grzesza. Ale pozyjesz troche, nabierzesz pewnosci siebie, wypiekniejesz i znajdziesz kogos, kto Cie pokocha. Osobiscie bardzo mi sie podobaja rude wlosy, mam dwie rude kolezanki z postawowki, obie maja rodziny i mezow.

Gość ja jezdem ruda
ale mam ładną buzię, pryszczy nigdy nie miałam, pieguski są :) no i ja się maluję a nie chodzę z wypłowiałymi oczami ;)

Gość ja jezdem ruda
a napisałaś o pogardzie ... nigdy w życiu nikt mną nie gardził, nie nasmiewał się itp z powodu rudych włosów. Wręcz przeciwnie ;)

Gość prawictwo pospolite121
ja znam taką jedną rudą . .. Co drugie słowo na k... przeklina i ma dziwkarski charakter .. To nie znaczy ze wszystkie takie są .

Gość Przemysłaf 2111
Jak to się mówi nigdy nie ufaj rudemu i łysemu . Rudy wiadomo fałszywy a łysy może być rudy haha ;)

Gość tacowienajlepiej
przefarbuj na blond, wyprostuj, zrob make-up i zobaczysz jak wiele sie zmieni

Gość tacowienajlepiej
zreszta teraz rude wlosy sa trendy i w mojej miejscowosci, to teraz co druga ruda

Gość Przemysłaf 2111
Hej ruda nie mów nie , wzrokiem zaczaruje mnie :classic_cool:

Nie no żartuje lubię się poużalac. Nie jest tak źle mam pryszcze itpe :) ale mam też faceta a przystojniesz na bank od każdego faceta z kafe i 10 innych stron :D miłego wieczoru

Może ale po co jak jest :classic_cool: ?

Gość Przemysłaf 2111
Widać że możesz kogoś tam mieć bo głupia nie jesteś :p tak przynajmniej można z tego wywnioskować ;) ale jak to bywa jak ruda to i wredna :p :D już wredota oceniała facetów z kafe :classic_cool: ah te rude fałszywe :D

Gość Przemysłaf 2111
Widać że możesz kogoś tam mieć bo głupia nie jesteś :p tak przynajmniej można z tego wywnioskować ;) ale jak to bywa jak ruda to i wredna :p :D już wredota oceniała facetów z kafe :classic_cool: ah te rude fałszywe :D