Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikitaanita

Sąsiedzi;-)

Polecane posty

Gość nikitaanita

Czy ktos z Was tak samo jak ja ma pojebanych sasiadow? jestem osoba nie wadzaca nikomu.Przynajmniej sie staram:P dzisiaj dostalam e maila od lokatora który zajmuje sie sprawami lokatorskimi iz doszły do niego sargi ze parkuje nie swoje auto pod blokiem:D:D:d ze parking dla mieszkancow tylko i wyłacznie! jestem mieszkancem wiec parkowac mam prawo. A ze auto pozyczone to wzgledem ich opini parkowac nie powinnam.Pojebani. Na klatce schodowej stoi zabawka mojego dziecka.Mała podkreslam.Dzisiaj stoi dziadek i z morda do mnie ze mam to zlikwidowac.W zadnym wypadku nie przeszkadza w niczym.stoi pod sciana.Ale dziadk chyba uwaza inaczej.Kurwa w jakim ja swiecie zyje.Zawistnych popierdolonych staruchow.A jeszcze do wczoraj mialam szacunek do starszych ludzi.Ale od dzis. Miejsca w tramwaju nie ustapie jak kiedy kolwiek bede jechac. Jak wyjebie nie podniose i przy kazdej nadażajacej sie okazji bede kopac po kulosach co by wyjebal i zgubil sztuczna szczeke:D:D:D:

Gość lolazkola
idiotka z ciebie bo to co piszesz o starszych ludziach jest chamskie i głupie myślisz że wiecznie młoda będziesz co do samochodu masz racje jeżeli im jeździsz lub przyjechała twoja rodzina czy znajomi nim żeby cię odwiedzić to masz prawo tam go postawić co do zabawki dziadek ma racje mnie tez to denerwuje jak mamuśki kładą zabawki lub wózki swoich smarków od tego masz dom albo balkon kobieto

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
W takim razie wyrazy współczucia jak masz takich upierdliwych sąsiadów!!!

Gość f12f12
dlaczego nie moge nic trzymac na klatce schodowej?

Gość nikitaanita
niby racja ale nie trzymam tam slonia.Postawilam małą zabawkę. i nic wiecej

Gość gość urodzinowy 28
zabieraj ten swój kram z klatki schodowej, ludzie sie potykaja a dozorca nie moze posprzatac. Co do parkowania to kazdy moze sobie parkowac pod twoim blokiem niezaleznie od widzimisia twojego ciecia

Gość nikitaanita
co do klamotów! Napisałam wyraznie ze nie leza tam klamoty.Jedna zabawka wielkosci misia.z boku nawet ciezko ja zauwazyc.jak sie zchodzi po schodach a co dopiero potknać czy kolidować w czym kolwiek.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szacun. nie tylko ty masz takich sąsiadów. ja mieszkam w kamienicy. za ścianą mam 6 osobową rodzine, nastepne dziecko w drodze. dzieciaki biegają po mieszkaniu prawie całą noc. trzaskanie ,darcie, non stop. oszaleć można!!!uwagi nie można zwrócić , bo ich matka wylatuje dosłownie na mnie z ryjem. ;bo co to mnie obchodzi!!!patologia.i chodzi taka do opieki społecznej. bo jej się należy.

Gość pisze sie reki nie renki
Usun zabawke - w tym nie masz racji (co jesli bedzie pozar, ktos ja przewroci biegnac i ktos inny sie potknie, zlamie noge i umrze od zaczadzena? - przesadzam, ale sa powody zeby rzeczy na korytarzach nie trzymac). Z samochodem jak najbardziej masz racje. Odpisz ze jako rezydentka masz prawo do parkowania niezaleznie od tego czy samochod posiadasz wlasny, czy nie. Proste.

Gość nikitaanita
No w sumie macie rację co do czego kolwiek na klatce.Usunę i chuj im w dupę.Ale auto dalej bede parkowac i chuj!!!!!

Gość JESTEŚ ŻAŁOSNA!
A kim ty jesteś że cię denerwują starsi ludzie.Nie wolno trzymać żadnych gabarytów, wózków dziecięcych zabawek w klatce! Samochód sobie stawiaj skoro podobno pożyczony.Nie chcesz się zestarzeć to się powieś.W moim bloku też taka jedna była"odważna" Już jej nie ma wyeksmitowali ją.Hamuj i waż słowa,żeby ciebie to nie spotkało! Nie dość że jesteś nie w porządku to jescze masz nieuzasanione pretensje i ublizasz porządnym ludziom!.PATOLOGIA!

Gość rozumiem ciebie doskonale
przez 8 lat męczyłam się ze starsza pania która mieszkała nade mną telewizor od 6 rano do 3 w nocy na cały regulator , u mnie w mieszkaniu przegłuszał mój tv , zwracanie uwagi przynosiło za kazdym razem awanture poniewaz ona jest u siebie i moze robic co chce ! jej słowa , straz miejska rozkładała rece poniewaz po 76 roku zycia nie karaja mandatami , musiałam wyprowadzic się

Gość śp. Rysiu z Klanu
mam prawie 2m wzrostu, 110kg (no wiem troche nalany knur) i uczeszczam na mecze wyjazdowe mojej beznadziejnej druzyny. nie wiedziec czemu sasiedzi nigdy mnie sie nie czepiaja, a taka zahukana laske z parteru jada jak bura suke...

Gość magdalenka879383983
z autem masz rację, ale z zabawka już nie. Ja tez nie znosze ludzi ktorzy sobie urządzaja na klatce schodowej składzik. tam nie ma prawa niczego byc!!

Gość wy zartujecie?
u nas ludzie trzymaja wozki na klatkach, jakies swoje duperele i nikogo to nie ocbhodzi, juz nie przesadzajcie.