Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyhyl;hybybybbybyb

MAMY pomozcie jak to rozegrac???????

Polecane posty

Gość wyhyl;hybybybbybyb
masakra juz zupelnie nie wiem co mam ro9bic na oewno nie usune nie wyohrazam sobie tego

Gość po co ci to bylo
najdziwniejsze jest to ze dopiero w 10 tygodniu sie zorientowalas.

Gość chyba nie piszesz poważnie?
Oddać dziecko? ;-( Nie znam Ciebie, nie wiem dlaczego zależy Ci tak na małżeństwie /fikcyjnym zresztą/, ale domyślam się, że tak Ci wygodnie ...finansowo. Skoro jednak chcesz oszukać męża i pytasz o rady to nie wyskakuj z oddawaniem dziecka, usuwaniem ciąży... Myślę, że trochę przeczekałaś za długo... może powinnaś spotkać się z mężem we wrześniu i później powiedzieć, że jesteś w ciąży... albo ostatecznie teraz się z nim spotkaj, trochę to późno, ale najwyżej będzie wcześniak ;-) A ojciec dziecka? wie o Twojej ciąży? Żeby się nie wygadał kiedyś i nie pogrzebał Twoich planów...

Gość wyhyl;hybybybbybyb
prawdziwy ojciec tez nie wie ze jestem w ciazy i chcialabym zeby tez sie nie dowiedzial z eto jego dziecko...

Gość wyhyl;hybybybbybyb
zorientowalam sie tydzien temu zropbilam test w awczroj mialam wyzite u gina i potwiersdizlam obawy

Gość knrf
Ja urodziłam w ostatni dzień 36 tygodnia i dziecko leżało jeszcze tydzień w inkubatorze cale dnie a później jeszcze 5 dni po parę godzin leżał w inkubatorze.

Nie dość ze sie skurwiłas no ale trudno, to nie pomyślałas zeby sie chociaż zabezpieczyc?

w 9 tygodniu się zorientowałas ze w ciązy jestes;/;/;/ Ile Ty masz lat? Tylko debil by nie zauważył dziwnego przebiegu ciązy więc Twój facet się raczej zorientuje.

Gość po co ci to bylo
tydzien temu to i tak pozno czyli po 9 tyg. jak mozna byc w 3 mies i sie nie kapnac wczesniej. prowokacja

Gość urodzisz niby wczesniaka
mam znajomą którą podejrzewam o taki własnie czyn

Gość wyhyl;hybybybbybyb
wyobraz ovie ze pomyslam o tym zawez esie zabezpieczalismy ale jeden jedyny raz nas ponioslo ...

chcesz komus a nawet 2 istotom zycie zmarnowac? Trzeba było szybciej zauwazyc ciąze to bys miała pare możliwosci

Gość chyba nie piszesz poważnie?
to nie mów chociaż ojcu dziecka, wogóle najlepiej nic nikomu nie mów. Może nie byłby to najgorszy pomysł żebyś teraz do niego zajechała. A robiłaś kiedyś już takie niespodzianki? żeby nie pomyślał od razu, że to jakiś podstęp?

Gość wyhyl;hybybybbybyb
no strasze a wy kiedy sie zorientoalyscie z ejestescie w ciazy?? w 1 tyg?????? sory ale mam inne rzeczy na glowie niz latanie codziennie do apteki po testy kiedy spoznia mi sie okres

Jeden jedyny raz jest zawsze. A co ty kurwa zwierzeciem jestes ze Cie poniosło? Nie wiedziałąs jakie są konsekwencje ciązy? On też sie nie zabezpioeczył wiec i on powinien wiedziec. Z reszta to nie był jeden przypadkowy raz tym bardziej powinnas mu powiedziec i sobie z nim zycie ukłądac

Gość yhm yhm yhm
do jeeee Gorszej głupoty nie słyszałam. Żeby miec grupę 0 to oboje rodzice muszą mieć 0 :O Puknij się w łeb

Ale okres Ci się chyba dłużej spóźniał niż pare dni czy 2 tygodnie.... Dupa swedziała a teraz nie wie co zrobic. Nic juz nie zrobic bo jest za późno. Bo on bedzie chciałprzyjechac jak sie dziaciak urodzi czy coś, a co powiedz ze nagle takie duże albo takie małe dziecko?

Gość knrf
tak jak wcześniej pisałam jedź do niego jak będziesz rodziła oby akurat go nie było powiedz po fakcie , jemu powiesz że to wcześniak a ty będziesz wiedziała tylko nie wiem czy ci sumienie na to wszystko pozwoli.

Gość wyhyl;hybybybbybyb
rsaz kedys mu zrobilam taka nies;podzianke ale to bylo ze 2 lata temu byl wtedy bardzo zadowolony wiec mysle ze b nic nie podejrzewal gorzej z tym ajk to pozniej rozegrac jak sie dziekco urodzi

Gość po co ci to bylo
ja w to nie wierze. kim trzeba byc zeby sie nie kapnac ze jest sie w ciazy przez 9 tygodni i do tego myslec ze mozna zobic meza w konia o 10 tygodni. przeciez nie chce z nim i tak byc skoro go zdradza wiec niech siedzi z kochankiem o ile zechce nieplanowane dziecko. faceci nie sa glupi. chyba maz wie co i kiedy bylo a 10 tyg to kawal czasu

Jak ona bedzie wiedziała? Ojciec nie bedzie wiedział kiedy dziecko ma urodziny? :Papierów nigdy nie zobaczy?

Skoro9 kurwiłas sie z tym facetem i to nie raz to co z aproblem teraz byc razem i wychowac dziecko? Które zrobiliście razem

Gość wyhyl;hybybybbybyb
chyba ze sa jeszcze takie mozliwsoci ze moze ptrzetrzymam ta ciaze jak najdluzej w ktorym tygodniu mozna urodzic najpozniej? w 41? a jemu bym pwoeidziala ze w 37 urodzilam czyjakos tak to juz te 4 tygodnie do przodu... albo inna opcja urodzic i nie mowic mu o tym tylko powiedziec ze urodzilam 5 tygodni potem mysle ze by sie nie zoeintowal po wielkosci dziecka

Gość po co ci to bylo
poczytaj sobie o wczesniakach urodzonych 10 tyg wczesniej i zastanow czy twoj maz jest az tak naiwny

I nie zorientował by sie równiez w razie jakby dziecko trafiło do szpitala jakby dopadł karte urodzeni dziecka akt czy cokolwiek?

Gość knrf
No mąż będzie w delegacji ona urodzi o czasie jemu powie że to wcześniak i dopiero po porodzie zadzwoni aby przyjechal

Gość wyhyl;hybybybbybyb
bo ja nie chce byc z tym facetem wbrew pozorom kocham mojegfo meza a ten to jest tylko taki na jakis czas po prostu...

Gość wyhyl;hybybybbybyb
kurde tym zgwalcieniem to tez jest jakis pomysl... tylko nie wiemczy bylabym wstanie tak przed nim udawac.. a poza tym bym ukrwayala przed nim przez 10 tyg ze mnie zgwalcicli?

Gość knrf
nigdy bym nie dopuściła aby być w takiej sytuacji. Ja dziecko urodziłam w 36 tygodniu a 2 w 41