Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g22222222262d

Idę na operacje plastyczną bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość g22222222262d

Wiecie co? wkurwia mnie to , wszyscy gadają zeby sie akceptowac a to najgorsze co moze byc !!! Spojrzcie na amerykanów im ciagle ktos gada zeby sie akceptowali i co? Miliony grubasów wstrętnych świn chwali sie swoim cielskiem uwazaja sie za zdrowych i atrakcyjnych bo grube tez jest ładne :O Ja nie mam zamiaru siebie akceptowac, skoro są mozliwosci to skorzystam. Chce poprawic moj naprawde brzydki szeroki bulwiasty nos, serio wiekszosc ludzi takiego nie ma :O gdy mialam 14-16 lat nazywali mnie panią kulfonową albo ze mam nos jak kartofel :O chce tez zmienic usta ,gorną warge opadają mi kąciki i wygladam na wiecznie smutną Za 2tyg operacja :)

Gość jagwmdpw
Ile płacisz za operacje nosa?

Gość hioouup
BLE BLE to przestań wydawac kase na głupoty typu konsole do gier :O potem jeczysz ze nie ma na nic :O

Gość g22222222262d
8000zł

Gość jagwmdpw
A to jest standardowa cena, czy byla ustalana indywidualnie, ze względu na to co trzeba z twoim nosem zrobic?

To jest oszustwo- a potem ludzie się dziwią, skąd im się takie brzydkie dzieci rodzą:D :D

Gość g22222222262d
jagwmdpw - nie ma standardowej ceny, u tego lekarza u ktorego ja robie ceny zaczynają sie od 6000- pewnie chodzi o drobne poprawki czubka nosa do 12000zł - duze garby zniekształcenia naprawde trudne paskudne nosy Uroda dziecka nie zalezy od urody rodziców. Czesto jest tak ze dziecko meliniarzy, on robol żul osiedlowy , ona paskuda z krzywymi zębami szczurza twarz a mają np sliczną corke. A nawet jesli...dziecku tez mozna zafundowac operacje. W Ameryce Poludniowej kazdy kto ma kase robi operacji sobie i dzieicom :P

No i tak kolejne pokolenia muszą iść pod nóż, by sprostać wymaganiom obowiązujących kanonów piękna :o

Gość jagwmdpw
Co sie tak ciskasz? Ona nie zmienia całkowicie swojej twarzy, tylko nos. Skoro kompleksy z nim związane utrudniają jej życie to co w tym zlego? Autorko dzieki za odp. Zycze ci zeby wszystko dobrze sie zagoilo, a nowy nos sprostał oczekiwaniom! 🖐️

Gość Sonia

Mój kuzyn miał akurat poważnie krzywy nos, dlatego dzięki operacji nosa u dr Boligłowy w końcu odżył i poczuł się ze sobą lepiej - nie ukrywam, że rzeczywiście zyskał na atrakcyjności.