Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

audi a3 czy to trafny wybór?

Polecane posty

Gość Ja też :) Mam 24 lata
kup se golfa 3 :classic_cool:

Gość dla złodzieja owszem trafny
wybór

Gość Ja też :) Mam 24 lata
jak Sonia zobaczy cie w golfie to od razu będzie miała kisiel w majtach i wróci do ciebie :classic_cool:

Gość śp. Rysiu z Klanu
ja bym wybral golfa bo te same bebechy a utrzymanie o 1/3 tansze. klasa premium nie oszukujmy zaczyna sie dopiero od A5

tylko ze jezdzic autem ktory sie nie podoba to co to za frajda : ) a ze jezdze czesto tu i tam to musi sie jakos prezentowac choc wiadomo audi wikesze koszty utrzymania ...

Gość antyryży działacz
kup razem z pravikiem audi a6 na współę :classic_cool:

Gość śp. Rysiu z Klanu
no to jak wiesz co chcesz to po co sie na boga pytasz????

Gość dhdhsgsgbs
lepiej audi a4

Gość dgdddgdgdg
hatchbacki sa dla kobiet

Gość dsadsa
nie kupuj audi bedziesz wygladał jak chuuj wybierz auto neutralne , ale ktore ci sie podoba . i najlepiej nie koloru czarnego, bo takimi jeżdzą karki i geje .

Gość fhafhsggss
tak, kup se tico

Gość arwenaaaaaaaa.a..
z twoim ryjem nawet majac takie audi nie poruchasz

Gość odświeżacz powietrza
dżizas, ale wieś I czy Golf czy A3, to bez znaczenia. To auta dla mentalnych wsioków i drecholi

ha ha :D 10-letnie audi a3, no to ci szpan i w ogóle :D ale się obśmiałam. na wiejskiej dyskotece wszystkim mariolom majtki spadną jak podjedziesz takOM furOM. normalnie 15 tys. na samochód, to ci majątek :D a za co ty, synku, będziesz serwisował ten samochód, za co ubezpieczenie opłacisz i za co paliwo wlejesz? a będzie co serwisować, bo to auto dla młodocianych napaleńców, którym się wydaje, że są królami szosy, zajeżdżone, zniszczone, licznik cofnięty o 200 tysięcy. to auto klasę miało, jak było nowe. kupowanie 10-letniego audi a3 to wiocha, bo od razu wiadomo, że biedak, ale chciałby się popisać. żenada. kup sobie dacię, na nią cię stać :D

Gość azealia
odezwałą się czarna zla dziewczynka co pewnie PKS'em popierdala :D ja kupiłam Honde Civic 5D i polecam. Co prawda musisz troche dołożyć bo kosztuje więcej niż 15 tys, ale jest super. audi a3 miala moja koleżanka. Ogolnie dla mnie to babskie auto, a Golf jest okropny. Kojarzy mi sie z dresem i wiejskim tuningiem.

Gość odświeżacz powietrza
czyli, dokładnie tak jak a3 - dres i wiejski tuning, tylko odrobinę droższy. Mentalnie kierowcy to ten sam sort. Sorry, ale nie znam żadnej osoby z klasą, która jeździłaby tym, albo marzyła o posiadaniu

Gość czarna zla dziewczynka
Haha :D w mieście nie ma pksow, wiesniaro... I niestety, obawiam sie, kochanie, ze za mój samochód można by kupić kilka takich starych a3 - jest zarówno nowszy, jak i lepszy. Nie każdy klepie biedę marzac o zniszczonych, starych gestach, na które wyskrobie zbierane latami grosze, a potem nie będzie mógł ich utrzymać, bo nawet na to go nie stać. To jest lans tylko dla wieśniaków, cała reszta sie z tego śmieje.