Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orri

początki ciąży

Polecane posty

Gość orri

witam, mam pytanie... kiedy pojawiły się u Was dziewczyny pierwsze objawy ciąży, i jakie one były? i jeszcze jedno, kiedy zaczęły zmieniać się Wasze piersi i jak to wyglądało?

U mnie pojawiły się około 3 miesiąca wymioty a wcześniej to był brak humoru . A piersi zaczeły sie zmieniać około 5 miesiaca

Pierwsze objawy od ok 8 tygodnia: - bóle jak przed miesiączką w tym też bóle piersi, - nudności, - wymioty? może z dwa razy mi się zdarzyło, - SENNOŚĆ, nie wiedziałam, że można tyle spać. W sumie piersi do końca 4 miesiąca powiększyły mi się o dwa rozmiary!!! O zgrozo!! Przy tym swedziały okrutnie i bolały, sama nie mogłam się dotknąć. Teraz zaczynam 7 miesiąc i już jest z nimi ok. Teraz zaczynają się inne katorgi :P

Gość objawów prawie brak :D
zaraz po zapłodnieniu ból sutków przez tydzien potem ok 2-3tc piersi zaczeły boleć i zrobiły sie bardzo jędrne,teraz w 8tc piersi mam o 2 rozmiary wieksze bardzo obolałe do tego stopnia że nie radze sobie ze spaniem zwłaszcza na boku (miseczkaE) kłucia w dole przucha 5tc-6tc, 7-8tc nudności zwłaszcza na skojarzenie z jedzeniem.

Gość madalinka pralinka
robilam test 4 dni przed terminem @ bo czułam się zupełnie inaczej niż zwykle - sterczały mi ciągle sutki i były wrażliwe na dotyk (bolały!), piersi równiez - od pach po ich czubki. test w 24 dniu cyklu: rano i popołudniu - oba pozytywne, po kilku dniach USG i niewielki pęcherzyk Czyli test wyszedł pozytywny po ok 10 dniach po zapłodnieniu

brak jakichkolwiek objawów ciazy poza sikaniem jakieś pare dni po stosunku i rosnącym brzuchem. Sikałam jak szalona i tak mam do teraz.... objawy siostry: w dzień miesiączki zarzygała wszystko w domu, spała i wkurzała wszystkich niesamowicie

W pierwszej ciąży nudności od około 6 tygodnia, senność, odrzucenie od jedzenia, ból piersi. Minęło około 12 tygodnia. Teraz nudności od 6 tygodnia, senność, 2xwymioty, odrzucenie od jedzenia, ból piersi ale urosły mniej niż w pierwszej. Trwało to dłużej bo do 14 tygodnia. Za 3 tygodnie rodzę i teraz już mam inne dolegliwości:)

Ja nie miałam ani nie mam żadnych objawów ciąży. Jestem w 11 tygodniu.