Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Były do mnie pisze.

Polecane posty

I jak zaproponuje spotkanie, to się pewnie zgodzę. Jak ta ostatnia głupia cipa. Błagam, powstrzymajcie mnie. To ja, wasza Pani Ciapata.

Gość jagwmdpw
To czego chcial?

nie bądź ordynarny w moim towarzystwie. Najlepiej zamknij buzię jak do mnie piszesz

Przepraszam za pardą, już się poprawiam. Oddaj swą wilgotną brzoskwinkę jakiemuś dojrzałemu bananowi aby rozgrzał ją swym podnieceniem 🖐️ Wtedy tęsknota za byłym zagłuszona zostanie gwałtownymi podrygami na łóżku i głośnymi okrzykami :classic_cool:

A nie mogłabym tesknote za byłym zagłuszyć np. grając w golfa z nowym facetem?

Chce żeby zaproponował spotkanie, bo chce mu odmówić. Pierwszy raz mu odmówić.

Jak mi już na nim nie zależy i piszę na luzie to rozmowa nam się klei jak nigdy. Nie stresuje się, ze coś palnę itd... gdyby tak było zawsze to teraz bylibyśmy razem.

To przeze mnie teraz nie jesteśmy razem. Bo nie umiałam z nim rozmawiać. Onieśmielał mnie. Jestem wygadana, a z nim po prostu nie umiałam normalnie pogadać. Udawałam kogoś kim nie jestem.

Bardzo się cieszę, że dziś napisał. Na początku jak zobaczyłam wiadomość od niego, to mnie oblał pot. Potem ochłonęłam i zaczęłam odpisywać trochę "olewczo". Potem pisałam jak z normalnym kolegą. Żartowaliśmy, wspominaliśmy. Zero stresu. I właśnie dlatego wiem, że już mi na nim nie zależy. On już nie jest obiektem moim westchnień mimo, że jest niemal idealnym kandydatem dla mnie. Po prostu nie pasujemy do siebie. Mamy inne zainteresowania i nie potrafimy ze sobą gadać. Jak będę babcią to opowiem o tym moim wnukom :)

Znaczy pisząc idealny kandydat miałam na myśli to, że pociąga mnie w stu procentach fizycznie :classic_cool:

Czemu do bladej dupy ignorujecie moje wpisy? Ważniejszy jest dla was pravik pytający czemu dziewczynom śmierdzi z tzipki? Ja i tak będę tu pisać. Opiszę całą moją młodzieńczą, tragiczną miłość. Opiszę nawet swój first time :classic_cool: :D 🖐️

powtarzam FIRST TIME :classic_cool: jakby komuś wydawało się, że źle przeczytał :D 🖐️

Gość to opwiedz
jak cie ruchał?