Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kilogramowa

sama

Polecane posty

Wlanie sie dzisiaj wyprowadzil,po miesiacu nie bycia juz razem.Teraz czuje zawiedzenie,bezradnosc smutek i zal,ale tez ulge,choc boje sie o przyszlosc,mam juz prawie 30 na karku,chcialabym miec rodzine i byc tak po prostu kochana,zwyczajnie,szczerze.Jednak boje sie,ze juz nikogo nie znajde kto by mnie pokochal.Kurcze to takie beznadziejne,tak sie uzalac nad soba ale to jednak silniejsze ode mnie.

moze nie jestem stara,ale tak sie czuje.Glowe mam do gory zawsze,to taka przykrywka aby ludzie nie widzieli jak mi ciezko po rozstaniu.

Gość qwqwwweew
tak wyzylam sie i ciesze sie, ze facet cie kopnal w tylek :D hurrraaa

to super gratuluje,ze tak nie wiele potrzeba Tobie do szczescia.Tak ps,nie kopnal mnie w tylek,decyzje o rozstaniu podjelismy razem,uznajac,ze bedzie to dobre dla nas wyjscie.Wiec w moim przypadku nie jest tak jak to przewaznie bywa w takich sytuacjach.

Gość qwqwwweew
podjęli razem haha dobre, po prostu kopnal cie w dupsko pod przykrywką bo ja wiem, wypalenia? :D

Czytaj ze zrozumieniem,wyprowadzil sie po miesiacu nie bycia juz razem,czyli przeloze Ci troszke z polskiego na nasze,ze bylismy razem prawie 4 lata,po decyzji o rozstaniu mieszkalismy ze soba jeszcze,bo eks musial znalezc nowe mieszkanie.Troszke teraz sie w lepetyne rozswietlilo?tak,to super:-)

Czego szukasz na tym forum?To nie jest miejsce dla Ciebie,moze zaloz sobie nowy watek o ludziach,ktorzy nienawidza innych,bo tak lubia,albo moze watek zoologoczny o zmijach.To tyle,bye.

twoje obawy są słuszne autorko. kilogramy ci w tym nic nie pomogą. czas wziąć się za siebie

Gość qwqwwweew
po prostu cieszy mnie czyjes nieszczescie :) facet cie kopnal w twoj tlusty tylek po 4 latach, nawet nie wiesz jak sie ciesze :) moze wreszcie poszuka szczuplej laseczki haha

ok,zauwazyliscie moja wage,daty juz chyba nie,wiec latwo powiedziec,ze jestem gruba.Ale nie jestem,moze pare miesiacy temu bylam bardziej przy sobie,teraz nosze znowu rozmiar 38,wiec taka gruba to nie jestem,co nie?

qwqwwweew,ja mojemu eks zycze szczescia,a moze poszuka i znajdzie grubsza,bo takie lubi z duzym biustem i pupa?Teraz tez bedzie to stwierdzenie cieszylo,chyba juz nie:-)

lornetnik-ksywka dajaca do myslenia,a moze nie brzydka,nie glupia,ale za to z dobrym sercem.Tylko charaktery inne. Zastanawia mnie to dlaczego szukacie winy w kobiecie,dlaczego nie w mezczyznie,a co jesli jego przyzwyczajenia ulatwily mi droge do decyzji o rozstaniu?

ja tylko postawiłem sprawę jasno. jesteś już stara i gruba i masz marne szanse na znalezienie kogoś

Gość qwqwwweew
zgadzam sie z tym...

Jesli mam rozmiar 38,to jestem gruba?aha,no nie wiedzialam,Ty pewnie pracujesz w swiecie mody,dla Ciebie 34 to tez otylosc,ha ha dobre.A moze anorektyczka to dla Ciebie ideal.na wiek nie mam,tak jak kazdy wplywu wiec tu komentarza nie bedzie.

Gość qwqwwweew
no szczupla nie jestes

ponieważ nie znam się na rozmiarach. A nie dość że jesteś stara i gruba to jeszcze i głupia, wmawiając mi że uważam że ktoś kto ma rozmiar 34 to osoba otyła.

Każdy polak wie, co jest najlepsze z rana, Nie kawa, herbata, nie bita śmietana . O czym myśli Polak, gdy otwiera oczy?. Jak tu swoją pannę dziś z rana zaskoczyć haha:-D

Gość qwqwwweew
juz jej nie zaskoczy bo ją kopnal w tylek :D

De facto wymienił na nowszy model :classic_cool: bo nie mógł wytrzymać z zaniedbaną kobieta, która zapuściła się w kg 🖐️

Ograniczeni jestescie strasznie.Szkoda mi Was bo malo o zyciu wiecie.Uczepiliscie sie wagi jak rzep psiego ogona-dla Was miara czlowieka jest jego waga-po prostu rece opadaja.Z Waszego toku myslenia wynika,ze tylko osoby szczuple zasluguja na milosc.Masakra.

aha jeszcze jedno Nicole90 "specjalistko" dopiero szukasz swojego partnera,jeszcze nigdy z nikim nie bylas,wiec latwo Ci tak na pusto pisac.Jak bedziesz kiedys w zwiazku,albo czego Ci nie zycze po zwiazku,to wtedy z doswiadczem mozesz sie u mnie na watku udzielac,a nie tak klepac,bez pojecia.Pozatym jak na innym watku napisalas,dopiero sie uczysz,wiec nie opuszczaj lekcji jezyka polskiego i czytaj ze zrozumieniem,bo ta umiejetnosc bardzo sie w zyciu przydaje: