Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Profiti

Artroskopia kolana - fałd błony maziowej

Polecane posty

Gość Profiti

Cześć, mam 15 lat i problemy z kolanem mam od 6 lat. Zaczęło się od tego, że jakaś pani zepchnęła mnie z chodnika i skręciłam kolano, później takie urazy powtarzały się 7 razy. W końcu skierowano mnie na rezonans, miałam tak naciągnięcie ACL i drobny fałd przyrzepkowo-przyśrodkowy. Jak lekarz z mojego miasta zobaczył rezonans to skierował mnie do Żor, lecz lekarze tam nie byli zbyt mili i zapisali mnie tylko na artroskopie i nic takiego nie powiedzieli. Minęło troche czasu aż trafiłam do Prokocimia, lekarz bez rezonansu stwierdził, że mam fałd przyrzepkowy, później spojrzał na rezonans i faktycznie coś takiego było, powiedział, że od tamtego czasu mógł urosnąć. Podał mi zastrzyk przeciwzapalny i mieliśmy odczekać dwa miesiące. Kolano nie boli mnie jakoś szczególnie, boli mnie jak siedze po turecku czy też jak długo posiedzę i nagle wstaję, jak wychodze po schodach, jak klęczę, lecz nie jest to taki straszny ból. lekarz zapisał mnie na artroskopie w drugim kwartale 2013, lecz ostatnio zadzwonił i powiedział, że raczej to będzie wcześniej. Ma zamiar zrobić resekcję fałdu maziowego, tylko co jeśli się okaże, że on zniknął i będę miała tą artroskopie nie potrzebnie ? Czy ktoś miał taki zabieg i jak on wyglądał ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować