Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 szukam fajnego orbitreka na allegro. Zastanawia mi o co chodzi z tym sprzętem powystawowym, jest ich więcej niż nowych. Orbitreki są z anglii, czy to przypadkiem nie jest używany sprzęt z tamtejszych siłowni?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allapap Napisano Listopad 3, 2012 jest to sprzet ktory byl wystawiony na wystawie , potem jak zdejmuja z wystawy jest tanszy i ma nazwe powystawowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allapap Napisano Listopad 3, 2012 moze miec czasem jakas ryse lub inne jakies minimalne uszkodzenie , obrysowanie itp ale nie musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 3, 2012 no ja rozumiem co to znaczy "powystawowy" dziwi mnie tylko ilość tego na allegro. nie wiem czy to faktycznie z wystawy czy może "zajechane" z siłowni z anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frankfurterka1234 Napisano Listopad 8, 2012 heja ja mam do sprzedania fajnego orbitreka kupionego w Decathlonie za 1400zł ale sprzedam taniej. Mam mało miejsca w domu bo dokupiliśmy meble i teraz mam problem z jego trzymaniem. Jak jesteś zainteresowana to się odezwij sprzęt jest zajebisty , nic się nie trzęsie , nie rypi . Ja mieszkam niedaleko Lublina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulaw5 Napisano Listopad 8, 2012 frankfurterka1234 napisz mi jaki model i za ile chcesz sprzedać orbitrek? ew gdzie do odbioru? email:paulw5@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach