Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia_19

nowy rozdzial.

Polecane posty

cześć dziewczyny dlugo zastanawiałam sie czy do was napisac . ale w koncu postanowiłam ze napisze. mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko.mam strasznie duzy problem z moja nadwaga ,i zeby tego bylo malo mam niedoczynnosc tarczycy niestety;/:( probowalam roznych diet ale bez skutku .postanowilam napisac do was bo tu taka fajna atmosfera panuje,strasznie sie motywujecie nawzajem wymieniacie dietami poradami i pomyslalam ze moze wy mi cos doradzicie. moja waga:69kg wzrost:165 cel:54kg

Gość układycyfrowe
hej mam 20 lat 160 cm i 68 kg wagi zaczęłam dziś dietę... ćwiczę już od miesiąca ale nie widzę jakiś zmian więc postanowiłam przejść na dietę 1300 kalorii... nie zależy mi żeby jakoś szybko schudnąć 2-3 kg na miesiąc staraczy... mogę się dołączyć?

Gość Aska06
Hej ;) też z chęcia się przyłącze

Gość Aska06
układycyfrowe - ja jestem na diecie od miesiące chudłam 8 kg ;) pierwsze 2 tygodnie to było 1000 kcal a teraz jem 1200 kcal jest okey. moge napisac co przykladowo jem.

Gość Aska06
wiec tak jak mowie pierwsze 2 tygodnie do ok 1000 kcal nigdy w sumie rowne 1000 kcal nie zjadłam sniadanie 2 skibki chleba z serem feta i rzodkiewka 2 sniadanie jabłko obiad ziemniaki/ ryż do tego groszek z marchewka/ kalafior/ kapusta kiszona kolacja serek wiejski rzodkiewki nie podaje tu ilosci, ja liczylam te wszystkie kalorie na ilewazy.pl

Gość układycyfrowe
8kg w miesiąc? nie wiem czemu wydaje mi się to nierealne a na pewno szkodliwe dla wyglądu ale nie wiem może w połączeniu z ćwiczeniami da się uniknąć obwisłości

Hej, ja też zgubilam trochę ciała na 1000 kcal :) z tym, ze chyba jem więcej ilościowo... Np mój obiad wygląda tak, że gotuje sobie kalafiora, połowę główki co ma chyba z 50 kcal i można się napchać. Do tego np ugotowany ziemniak albo ćwierć szklanki jakiejś kaszy i sos. Sos robię tak: rozgniatam pół pomidora, sypie zioła prowansalskie i to ma się lekko podgotować. Daję trochę wody. Do tego łyżka jakiegoś sosu z torebki, posiekany plaster szynki, trochę papryki... Bardzo sycące. Najważniejsze jest żeby mieć na talerzu duzo warzyw. Najlepsze są: brokuły i kalafior.

Gość układycyfrowe
Karolina też widzę że bardzo dużo schudłaś :) i wy wszystkie ćwiczycie czy tylko dietę stosujecie? a i zapomniałam dodać że gratuluję wam:D

Gość Aska06
No ćwicze do tego ćwicze, co do koleżanki wyżej no wiadomo ze jak cos ma malo kalorii to mozna zjesc duzo zeby sie najesc i glodnym nie chodzic ja tak niestety nie moglam mimo małej kalorycznosci posilkow bo po wakacjach przez słodycze, lody itp strasznie rozepchałam sobie żołądek i musiałam go skurczyć i juz po 2 tyogdniach misę to udało ;) / mięso bardzo rzadko, jakoś mnie do niego nie ciągnie

Gość Aska06
układycygrowe - 8 kg myśle, że zdrowo co najważniejsze nie chodze głodna to nie jest taka dieta, że wiesz jem jakąś zieleninę i inne brzydko mówiąc gówna XD chudłam 2 kg na tydzień więc prawidłowo, teraz waga stoi w miejscu ale jeszcze 2 miesiące cała dieta ( ok 3 miechy ) ma być ok -15 kg mniej nie zawsze to tak jest bo ja już 8 kg schudłam i myśle, że więcej niz 5 już nie schudne, najważniejsze, że mam już inne podejście do jedzenia i nie mam zamiru wrócic do poprzedniego jedzenia tłuszczów, objadania się po nocach fuuu + dod. kg NIGDY WIĘCEEEJ !

Gość Aska06
Karolina mogłabym Twojego meila albo cuś ;) skoro nadal jesteś na diecie możemy się wspierać zawsze to coś pomaga ;) a i miałabym jeszcze kilka pytań apropo Twojej diety ;) Pozdrooo ; >

Gość hjkllzz
a mozna na tej diecie zjesc kawałek ciasta domowego kruchego z owocami do kawy w ramach kalorii czy nie jecie wogole

Gość Aska06
nic się nie stanie, ale uważam, ze bez sensu bo jesli zjemy to ciasto wliczając tak jak mowisz w ilosci kalorii, ktora mozemy zjesc, no to zostanie nam mało do zjedzenia bo ciasto nawet takie ma sporo kalorii a po 2 nie najemy się tym niestety a co za tym idzie? prawdopodobnie napad głodu pod wieczór no a potem, potem to juz wiadomo ; /. Także ja osobiście nie jem. W czasie diety postanowiłam zrobić sobie jeden dzień przerwy, totalny CZILAŁT czyli zjeść co się chce i ile ;D bez ćwiczeni, po prostu totalny luz ALE UWAGA! tylko ten jeden dzień, na kolejny wrócić normalnie do diety i ćwiczeń, własnie taki 1 dzień już za mną. We wszystkich św. miałam ten zaszczyt słodkie, sałatki co chciałam najadłam się za dziesięciu i ani grama nie przytyłam ale juz wczoraj normalna dieta. Czuje się dobrze, nie jestem głodna wszystko ok!

Gość hjkllzz
dziekuje jeszcze raz

Gość układycyfrowe
nie dała bym rady bez mięsa :P :D

Gość Aska06
układycyfrowe - jak sie chce to się potrafi, z resztą tak jak mówie - mięsa nie trzeba wykluczać ale o tłustych kotletach czy pieczeniach trzeba zapomnieć