Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powinni ja posadzic na 5 lat

Wiecie juz kto jest ojcem dziecka Marty Kaczynskiej!

Polecane posty

Gość Powinni ja posadzic na 5 lat

MARTA KACZYŃSKA 4 LATA OSZUKIWAŁA MĘŻA? Piotr Smuniewski nie jest OJCEM. 4 lata placil na nie swoje dziecko. Tak szmaty robia facetow w chu.ja. Jest na to jakis paragraf?

Gość dzisiaj bez nicka
o co chodzi...?

Gość asbis
Piotrowi Smuniewskiemu media powinny dać to co najświętsze, czyli święty spokuj , jak widać , słychać iczuć Smuniewski jest gostkiem z charakterem i nie gada bzdur, nie opowiada bajek i nie chce żadnego medialnego rozgłosu , został oszukany podwójnie a może nawet potrójnie , nawet jego do kampanii wyborczej Lecha zagonili aby pokazał jaki z niego wspaniały mąż i ojciec a w końcu Marta nie wyrobiła i pokazała Piotrowi, że nawet nie jest ojcem dziecka i niech spada , moim zdaniem należy się odwalić od Smuniewicza i dać człowiekowi kolejną szansę na jego życie rodzinne

Gość Srakificial Słójiside
"spokuj" :o Myślisz, że ktoś potraktuje poważnie takiego debila? Twoje wypociny są bezwartościowe, matole.

Gość co ci do tego autorko?
jesteś zwykła plotkarą

Gość gnhgfjgfjhf
do autora: a co cie to w ogole obchodzi? nie masz swojego zycia ze zagladasz innym pod koldre? a smuniewski zapewne wiedzial ze nie jest ojcem od poczatku palancie. zajmij sie swoim marnym zyciem i sprawdz czy przypadkim twoj ojciec jest nim naprawde

Gość asbis
co to będzie, gdy obie córki Marty pójdą do szkoły , nie wiem, nie chcę wiedzieć ale dzieci wobec siebie są bardzo okrutne , chyba że na Alaskę pojadą to tam ich nikt nie zna

Gość marianna pe*
a ja poszłam dziś na Wawel i co? m.in. 2 wieńce wielgachne; jeden od marty z córkami drugi dla teściów od marcina to jest dopiero ściema, rozwodzą się , a jeszcze zieńciu próbuje coś ugrać na kaczorze

Gość obydwie są Dubienieckiego
święta Marta już wtedy męża zdradzała i tyle

Gość Oszustka powinna siedziec
Facetow wsadzaja za nie placenie alimentow, wiec ja tez powinni posadzic za wyludzenie pieniedzy.

Gość ggfdhgdhgh
pieniedzy nie wyłudziła na pewno, a jak smuniewski chciał miec pewnosc ze buli na swoje dziecko to mogł zrobic testy na ojcostwo. testow nie zrobił - jego strata. prawo nie działa wstecz. a dubieniecki dał wieniec teściom bo to nadal jego teście, z żoną sie rozwodzi ale tesciow chyba szanuje nadal.

Gość Oszustka powinna siedziec
Ku.rwa to kazdy facet przy kazdym dziecku ma robic testy DNA? Czy jaki ch.uj??

Gość słotka idjotka
ojcem dziecka Kaczyńskiej jest ojciec dziecka. koniec. kropka. co was to tak interesuje? zajmijcie się swoimi sprawami.:O

Gość drozd
wielu a może nawet tysiące facetów wychowuje nie swoje albo płaci nie za swoje i żaden nie skomli i nie marudzi , płacą i nie wnoszą do Sądu o badanie DNA i to nie świadczy o ich głupocie , zwyczajnie czują się ojcami pomimo tego , że nie są biologiczni , facet często woli zapłacić niż honor utracić ale kobieta tego nigdy nie zrozumie

Gość mjhmjgmjng
Marcin-Oława: lepiej to usun bo zainteresowana moze cie oskarzyc i wygrana ma w kieszeni

Gość mjhmjgmjng
oszustka powinna siedziec: jak chcesz miec pewnosc to tak, musisz zrobic testy. ale wnoszac po twoim spoosbie wyrazania sie jestes po prostu totalnym zerem wiec i tak zadna porzadna dziewczyna nie zechce ci urodzic dziecka PAŁO

Gość drozd
Marcin-Oława Marta ma tak dużo kasy, że może to zrobić dla satysfakcji , a przy okazji masz nauczkę , nie opluwaj bezpodstawnie gdy nie masz dowodów

Gość Kazdemu dziecku powinni juz
w szpitalu robic testy na ojcostwo. Kobie to straszne kurwy i robia facetow w chuja na maksa. Tez jestem z wiezieniem dla oszustek. 🖐️

Gość słotka idjotka
jasne, a ty je będziesz finansował oczywiście- te badania?:O

Gość słotka idjotka
jej życie, jej wybory! święci się kurwa znaleźli:O

Gość rozważnaaa
normalnie bym powiedziała, że to TYLKO JEJ SPRAWA ale jej ojciec jest pro katolickim politkiem spiskuje z RYDZYKIEM i trzeba WYWLAKAĆ jak TA RODZINA prztestrzega katolickich wartości - a sami by chcieli narzucic ludziom co i jak mają robić HIPKRYCI

Gość rydzyk by powiedział
rydzyk by powiedział że to rozpustna dziwka zboczona chora psychicznie nimfomanka ale że to prawicowa ksieżna to obejdzie się bez komentarza - pisiory będą jej bronić

Gość Jaroslaw zbaw Polske xD
Po pierwsze zdradziła męża swego gdy była mężatką Po drugie w czasie zdrady zaszła w ciążę, Po trzecie teraz obawia się odebrania dziecka, płacenia alimentów, i jeszcze nie wiem czego... to przyznała się do zdrady i myślała że opinia ludzka nie dowie się.... No ładnie... A co do smoleńska to daj cie już spokój... To był zamach na 100% ale w tym kraju to cięzko prawdę ujawnić:)) kasa kasa kasa niszczy umysły i dusze ludzi..:))

Gość słotka idjotka
przecież ona nie jest w polityce, po co ją w to mieszacie? i co w ogóle ma jej życie osobiste do tego?

Gość drozd
uważajcie tu na forum z takimi tematami jak ten, bo za moment tu się znajdzie co najmniej stu fanatyków PiS , którzy Wam wymierzą sprawiedliwość w imię WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH i naplują w twarz wmawiając, że to tylko pada deszcz

Gość Ach, ta Marta! Marta K.!
Za doniesieniami mediów: Marta dwukrotnie wychodziła za mąż (ciekawe ile razy w kościele?). Z pierwszym mężem i córeczką Ewą pojawiła się na plakatach wyborczych Lecha Kaczyńskiego. Po czterech latach małżeństwa rozwiodła się i związała z Marcinem Dubienieckim, który startował w 2002 r. w wyborach samorządowych z list lewicy w rodzinnym Kwidzynie, a jego ojciec Marek Dubieniecki (56 l.) pełnił służbę w organach bezpieczeństwa PRL. Były mąż chciał się widywać ze swoim dzieckiem. Marta K. odmówiła. Jako powód odmowy podała (PO ROZWODZIE!), że to nie jest jego dziecko. Czyli zaprzeczyła dotychczas uznawanemu ojcostwu. "NIE" twierdzi, że Marta Kaczyńska złożyła stosowny wniosek, który ma dowieść prawdziwości jej słów w prokuraturze w Sopocie, a ta zgodnie z prawem wystąpiła o zaprzeczenie ojcostwa w Sądzie Rejonowym w Sopocie.

Gość rydzyk by powiedział
po to mieszamy bo jej ojciec na spółke z rydzykiem chcą sie mieszac w zycie każego Polaka (ŁÓŻKOWE, MEDYCZNE)to my możemy sie mieszac w życie córki kaczora

marta nie jest w partii z tego co wiem, ale fałsz i kurestwo bije z daleka od niej. modliszka, która nie umie kochać i nie załuguje na miłość. taka cała ta partia- hipokryzja. wielka katoliczka. tia, jasne. zawsze wiedziałam, że takie są najgorszym qrestwem....;-//