Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kseniaaaa

picie partnera a ciaza

Polecane posty

Gość kseniaaaa

jestem w ciazy i to juz w 9 miesiacu, wiec czekam na "wielki dzien" a moj mezczyzna nawet dzisiaj robi sobie popijawke z kolega. przeciez jak zaczne rodzic to co moze bede pijaka wlokla za soba do szpitala. pff. zauwazylam ze co drugi dzien musi wypic piwo, a raczej piwska bo po 5, albo i wiecej... mielismy umowe, ze w 9 miesiacu przestanie a tu dalej nic.. predzej co weeknd ciagnal mnie na jakies imprezy do znajomych.. nie byl taki kiedys juz nie wiem co robic, nie wydaje mi sie zebym przesadzala, ale nie mam zamiaru byc z alkoholikiem. dzis mu oznajmilam, ze powoli zniechcecam sie do niego, ale on nic sobie z tego nie robi..

Gość kseniaaaa
dobrze, ze Ty go masz

Gość sdsfs
Ta "kiedyś taki nie był" :D🖐️

Gość 93%szynki
Wybacz, ale albo sie facet ogarnie, albo Sobie daruj takiego. Nie będziesz miec z nim przyszłości.

Gość kseniaaaa
nie nie byl.. chodzil na treningi, dbal o wszystko, tryskal energia... wiadomo ze wychodzilismy do znajomych w weeknd czasem spedzalismy go sami w domu jestesmy mlodzi wiec bawilismy sie no ale potem ciaza i on przestal trenowac nie pomaga mi juz w domu jak wczesniej ciagle zmeczony i tylko te piwska by pil...

Gość kseniaaaa
jeszcze ciagnie go najlepiej by co wekend wylazil, a ja juz nie mam na niego sil... ile moge sie drzec i robic o to wyrzuty skoro i tak nie dziala... twierdzi, ze lubi piwo i koniec... ale lubic piwo to nie znaczy chlac co drugi dzien po kilka taki kanapowiec sie z niego robi