Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do osób..

Pytanie o lot Ryanairem

Polecane posty

Gość pytanie do osób..

Mam pytanie do użytkowników. Będę w bagażu podręcznym przewozić flakon perfum na prezent. Flakon ma 50 ml i jest fabrycznie zapakowany. Tu nasuwa się moje pytanie. Czy będą bardzo się czepiać przy odprawie w powodu jednego flakonu? Nie biorę żadnych innych kosmetyków.

Gość pytanie do osób..
Zależy mi aby nie otwierać. Jest elegancko zapakowany. Proszę o odpowiedź z góry serdecznie dziękuje

Gość mmmm1234
Perfumy chyba można mieć do 100 ml. Nie można mieć dezodorantów ani innych kosmetyków. Nie wiem przeczytaj na stronie

do 100ml w jednym flakonie spokojnie! nie czepiaja sie o zadne dezodoranty czy zele o ile to jest buteleczka do 100ml, musisz miec to w woreczku na zamek i lacznie nie moze byc wiecej plynow niz 1000ml.

Też chciałem zadać takie pytanie i upewnić się czy wszystko wiem. Kupiłem mamie perfumy. W sumie nie wiedziałem co jej kupić, bo ona wszystko ma. Ojcu kupiłem alkohol. Perfumy chcę zapakować do bagażu podręcznego, a flaszkę do walizki. Nie wiem czy rozdziewiczyć opakowanie i wyjąć flakon? Wiem, że są takie woreczki na zamek dostępne na lotnisku? Chyba, że się mylę hmmm? Mój flakon też będzie miał koło 50 ml.

Mi kazali wyciagnac flakon z opakowania. Tez tlumaczylam ze to na prezent i wolalabym nie rozpakowywac, no ale sie uparli ze musza dokladnie widziec co jest w srodku pudeleczka. Zawsze mozna zaryzykowac, najwyzej poprosza o rozpakowanie na miejscu.

Styczniowy skoro masz bagaz glowny to zapakuj perfumy do niego. Unikniesz ewentualnych niespodzianek. Generalnie moga sie doczepic do dezodorantow, bo nie powinno sie miec niczego co jest pod cisnieniem w bagazu podrecznym. Poza tym to opakowanie nie moze przekroczyc 100 ml, lacznie mozna miec 1000 ml. Ale to tez zalezy od widzi mi sie celnika. Pracuje na Heathrow 4 lata i naogladalam sie roznych dziwnych rzeczy :D