Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompadour

poderwę kogoś z łodzi:)

Polecane posty

Gość Nocny Spektator
Też ,,myślami będę z Tobą'' o ile będziesz tam fizycznie. Masz gwarancję, że mój fiut do nikogo innego się tak nie podniesie. Reszta to działa na mnie raczej 'in absentia' z czego coraz lepiej zdajesz sobie sprawę. Tylko proszę, próbuj jeszcze nie wykorzystywać tej wiedzy. ;)

Gość pompadour
czy my się znamy?

Łał odzew niesamowity, tylko was gówniane pomarańcze nikt nie zapraszał. Nie podniecajcie się tym aż tak bardzo, bo was to w ogóle nie dotyczy. Dlatego morda w kubeł i jak pada słowo waruj, to nie rozpełzanie, tylko metodyczne wykonywanie poleceń :P

Gość Nocny Spektator
@pompadour To nie jest priv? A to przepraszam. ;)

Gość pompadour
Nowy w mieście: chociaż mi się nie chce, bo szkoda czasu etc, to napiszę: chyba czegoś nie zrozumiałeś? i nie bądź takim "rasistą", czarnuchu :>

Gość Nocny Spektator
@Nowy w mieście No chodź czarny chojraku, powalcz z nędzną pomarańczką. ;)

Gość pompadour
Nocny Spektator w mieście też nie ma priv. jeśli już coś jest, to tylko prov. wychodzi mi na to, że kafe=miasto=kafe=miasto=kafe...

Gość pompadour
"chujraku"?:D

Gość Nocny Spektator
,,jutro 20:00 na murku przy cpn-ie z pomarańczowym gadżetem/częścią garderoby/czymkolwiek. pasuje ci?'' ,,Łał odzew niesamowity, tylko was gówniane pomarańcze nikt nie zapraszał. Nie podniecajcie się tym aż tak bardzo, bo was to w ogóle nie dotyczy.'' Widzisz chłopie, 1:0 dla mnie. ;)

Gość pompadour
pomarańcze nie są takie nędzne. chce ci się pić, możesz się napić. chce ci się jeść, możesz zjeść. a potem wyrzucasz przez okno i rozkłada się w tydzień.

Gość pompadour
tak, jak "wnętrze" kobiece.

Gość Nocny Spektator
Tną ,,chojraki'' kafeteryjne boty. ;) Ciekawe czy wyedytują to: nadziała się na pal owczarka niemieckiego, o dziwo wsadził jej w słoneczne oko - ,,nigdy tego nie robił'' pomyślała, co zamierza, o czym myśli to zwierzę...czyżby stał się czymś więcej niż zwierzęciem skoro odkrył 'anus sollaire'...,,od jutra nie jadam kur'' - pomyślała. ;) Może zdążysz przeczytać zanim admin usunie post.

Powalcz ? O co mam walczyć? Gdy veni,vidi,vici. Chyba o spokojny sen pomarańczo ;) 🖐️ Bez kurrwa twojego odbioru, bo nie chcę mieć koszmarów. 🖐️

Gość pompadour
pffffhahaha!:) szkoda, że jesteś tak daleko:)

Gość Nocny Spektator
Pomarańcza, która gnije zmienia kolor na czarny, droga pompadour. :)

Gość pompadour
pomarańcza jest piątą esencją.

Gość Nocny Spektator
@Nowy w mieście Na****** się i nie masz siły pisać, rozumiem. Ja sobie tymczasem z pompadour jeszcze chwilę pogawędzę bo to naprawdę fajna kobietka jest. ;)

Gość pompadour
wszystkie są takie pierwszego dnia. spotkane drugiego, o wcześniejszej godzinie niż pierwszego, stają się bardziej podatne na zeskrobanie powłoki. niezeskrobanie do końca powoduje uwikłanie w związek. dopiero po latach drapania okazuje się, że tam nie ma serca tylko jest ośmiornica.

Gość Nocny Spektator
Nie wiem, ale niewątpliwie pomarańcza jest esencją tego forum. ;) Bez pomarańcz dawno by zdechło. Nikt o zdrowych zmysłach nie wypisywałby podobnych głupot firmując je własną fotką z voila. :) Chociaż w sumie na jedno wychodzi... ;)

Dziwisz się? Jest druga i do tego, to był dla mnie zwykły piątek. Mogłem napisać sobie parę bzdur. :) Chyba nie grozi mi spalenie na stosie ?

Gość pompadour
kiedyś kwintesencja, dziś szósty chuj wie czego element. za to może ci już grozić

Gość Nocny Spektator
@pompadour Droga Markizo, Twoja pomarańcz jest pomarańczą paryskich Hal a nie Górniaka... ;)

Gość Nocny Spektator
@Nowy na mieście Siódma esencja, ósma esencja, dziewiąta esencja... i dwója z literatury. ;)

Gość pompadour
paryskich hal, powiadasz. z opisów pamiętam, że prym wiodły tam ladacznice, łotrzy, złodzieje i szczury. ALE to by się zgadzało.

Nie wiesz, tak samo jak, nie wiesz dlaczego aromat znoszonych skarpet wydaje się taki pobudzający. Gniłbyś w rynsztoku gdyby nie zalogowane nicki. I nie w mawiaj mi że pomarańczowe szczury trzymają to forume. Stanowisz tu tylko scenografię i nie wmawiaj sobie że to coś więcej. :O

Gość pompadour
nowy w miescie: spokojnie, to TYLKO kafeteria, to tylko SEN

Gość pompadour
zaraz się obudzisz. jeszcze tylko troszkę. już, już... chwileczkę, ty przecież nigdy się nie budzisz! AAAAA!!

Gość Nocny Spektator
Są piękne ladacznice, piękni złodzieje i piękne szczury. I tacy jak ten ,,Nowy'', który zupełnie niepotrzebnie się w******* w uroczy romans w stylu Crebillona:.;)