Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aska06

Zdrowa dieta i w miesiąc 8 kg mniej ;)

Polecane posty

Gość Aska06

Witam ;) od już miesiąca jestem na diecie jak w tytule efekty widoczne bo schudłam 8 kg w miesiąc co uważam za bardzo dobry rezultat. Niekiedy jest mi bardzo ciężko poniewaz rodzice w domu jedza inaczej tak jak chcą i trudno mi z tym wszystkim dlatego pisze na tym forum bo może ktoś jest w podobnej sytuacji? ;) chetnie pokibicuje i powspieram odchudzających się, udziele też porad mam duża wiedze na temat diety i ćwiczeń

a cóż to za dieta? Ja już kilka razy próbowałam się odchudzać, ale mam za słomiany zapał :P Cały dzień się odchudzam, a wieczorem jestem tak głodna, że lodówka jest moja. Albo kilka dni się odchudzam a potem mi się nudzi, bo i tak nie widzę efektów.. Co prawda wiem, że nie będzie ich od razu, ale ja bym chciała wszystko już teraz widzieć :P Najlepiej z dnia na dzień... A no i ćwiczeń nie cierpię.. Raz na jakiś czas zmuszę sie do kilku brzuszków i to tyle... A kiedys nawet kupiłam sobie skakanke z licznikiem i też w szafie leży :P

Gość napisz cos wiecej....
o tej diecie

Gość Aska06
No więc dieta ta składa się z kilku etapów pierwszy to 2 tygodnie jedzenia do 1000 kcal, następnie 2 miesiące ( aż ) z 1200 kcal je się co się chce praktycznie oprócz oczywiście słodyczy, gazowanych napoi, słonych przekąsek, po prostu zdrowe rzeczy jak to na diecie powinno być ;) do tego oczywiście ćwiczenia, często mi się nie chce ale wtedy wypije kawke - czarną niestety ale już ją polubiłam i energie mam i jade z koksem ;)

Gość Aska06
Pajulka ile masz lat? i ile ważysz? może dieta wgl nie jest Ci potrzebna ;)

Gość hjkllzz
a mozna na tej diecie zjesc kawałek ciasta domowego kruchego z owocami do kawy w ramach kalorii czy nie jecie wogole

Gość karolinka 23
Ja chetnie bym dołączyła do Ciebie:)chociaż mam słomiany zapał,ale tak z 9 kg by się przydało zrzucić:-0

Gość Aska06
hjkllzz - nic się nie stanie, ale uważam, ze bez sensu bo jesli zjemy to ciasto wliczając tak jak mowisz w ilosci kalorii, ktora mozemy zjesc, no to zostanie nam mało do zjedzenia bo ciasto nawet takie ma sporo kalorii a po 2 nie najemy się tym niestety a co za tym idzie? prawdopodobnie napad głodu pod wieczór no a potem, potem to juz wiadomo ; /. Także ja osobiście nie jem. W czasie diety postanowiłam zrobić sobie jeden dzień przerwy, totalny CZILAŁT czyli zjeść co się chce i ile ;D bez ćwiczeni, po prostu totalny luz ALE UWAGA! tylko ten jeden dzień, na kolejny wrócić normalnie do diety i ćwiczeń, własnie taki 1 dzień już za mną. We wszystkich św. miałam ten zaszczyt słodkie, sałatki co chciałam najadłam się za dziesięciu i ani grama nie przytyłam ale juz wczoraj normalna dieta. Czuje się dobrze, nie jestem głodna wszystko ok!

Gość Aska06
Karolinka ;) - ile ważysz i ile masz lat? z chęcia pomoge Ci osiągnać cel, na prawdę bez dużych wyrzeczeń ;) !

Gość hjkllzz
dziekuje masz arcje napisalam tez na innym topiku wiec nie odpisuj juz dziekuje:)

Gość Aska06
wiem, wiem tam też właśnie Ci odpisałam ; )

Gość hjkllzz
a bo napisalm tu i tu i jeszcze na 1000 kcal bo nie wiedzialam gdzie mi odpisza dziekuje i pozdrawiam

Gość Aska06
Spoko ;) ! A Ty na jakieś diecie jesteś czy cu?

Gość hjkllzz
ja dopiero zamierzam byc i nie wiem jaka wybrac

Gość Aska06
Powiem Ci tyle, nie wierz w żadne diety Dukana, diety owocowe, kapuściane, warzywne w dietę Kopenhaską bo owszem - są one efektywne ale niestety na krótki czas. Byłam na wielu z nich więc wiem ;)

Gość gość88
Moze mi ktos udzielic kilku rad co zrobic zeby faktycznie ubylo te 8 kg w ciagu miesiaca???

Gość gość
Wystarczy jesc 4 posilki dziennie pic dwie szklanki wody z cytryna przed jedzeniem oczywiscie jak najwiecej ryb i pieczywo tylko żyt nie dużo warzyw i cwiczyc co dzień 35 min