Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusianmaa

Moja matka nie zgadza się na imię które wybrałam dla syna

Polecane posty

Gość alusianmaa

Powiedziałam jej że chce dać na imię chłopcu Nataniel a ona do mnie że i tak nie bedzie tak do niego wołać woli jakiś Piotrusiów Adamków itd

Gość brak słów.......
a dziecko twoje czy mamy jest skoro ona urzadza szantaże to jej powiedz ze jesli bedzie tak wolac nie bedzie sie widziec z wnukiem ech kolejna nadgorliwa mamusia kolejnej autorki tematu - niech sobie zrobi male bobo i nazwie jak chce ale nie twojego syna

Gość Linnalila
A to jest jej dziecko czy Twoje? Jak nie umie uszanować tego i wołać do dziecka inaczej niż się nazywa to babcią też wcale nie musi być.

Gość Soczyste
Paskudne imie.Paskudne.

Gość GretaBarbo
imię rzeczywiście koszmarne. Ale z drugiej strony to Twoje dziecko. Niemniej ona też ma prawo wyrazić swoją opinię

Gość do stalowej
Twoja mama ma racje to jest beznadziejne imię, w rodzinach patologicznych takie imiona nadają, tak samo jak alan czy brajan

Gość Nie daj się dziewczyno
Każdy ma prawo nazwać swoje dziecko jak chce. Moja mama też chciała żeby mój syn miał na imię Piotruś, ale uszanowała że dałam inaczej i się nie wtrącała na szczęście. Gorzej było po porodzie, cały czas a już rok minął wtrąca się w wychowanie czemu tak robisz zrób tak lepiej itd chore. Już bym wolała żeby o to imie się kłóciła niż teraz wtrącała. Ale ja się jej nie daję i tak robię po swojemu i Ty też się nie daj!!

Gość Daj mu na imię
Zygfryd Zyguś

Dziecko Jej ale co powiesz dzieciom w szkole gdy będą się z Niego wyśmiewały? "To mój syn! Takie mu wybrałam imię"? :D