Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alma36

ja stracilam prace,maz ma zredukowany etat

Polecane posty

Gość alma36

Ja stracilam prace po 10latach,zarabialam.2200,maz zarabial2500,teraz dostanie 1800,czy juz moge sie wieszac?pracowalam w szpitalu ale nie jako lekarz,papierkowa robota,mgr filologii rosyjskiej i podyplomowe z zarzadzania

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
już możesz

Gość i bardzo dobrze ci tak
:D

Gość Twjt j
O zawistne polactwo

Gość alma36
Jakis zasilek dla bezrobotnych jest?

Gość kamka,
Witaj w prawdziwej polsce

Gość alma36
No dla mnie to szok bo cale zycie pracowalam,nie mialam kokosow ale stac nas bylo na dobre jedzenie,wakacje,z 4700w malym miescie bez dzieci mozna dobrze zyc .Teraz mamy 1800

Gość alma36
Do tej wyzej:jestes chora psychicznie? Chwalic to sie mozna jak sie zarabia 20000 a nie 2200

HAHAHA I SUPER JUZ KOKOSOW MIALA NIE BEDZIESZ HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Będziesz teraz chwilę na zasiłku, masz czas żeby znaleźć nową pracę. Na pewno się uda. Głowa do góry, utrata pracy to nie powód do samobójstwa

I ŻYCZĘ CI, ŻEBYS NOWEJ PRACY TAK SZYBKO NIE ZNALAZLA, TY I TWOJ MĄŻ HAHAHA

Gość DOBRZE WAM TAK LEMINGI
HAHAHAHA

Gość alma36
Wiem ze maz sobie poradzi,nie zalamuje sie szybko,potrafi dorobic,nie jest leniem,jednak trudno zaakceptowac ze tak sie stalo

widać uczęszczałaś Ty i Two krokodyl do pracy a nie pracowaliście , że Was zredukowali, zresztą za normalną pracę się weż a nie w stołek pierdzisz. i jeszcze za to z naszych pieniędzy 2200 przytulalaś. a na operacje dla ratowania dzieci nie ma

Gość gutek123
Nie załamuj się.. szukaj innej pracy..

Alma, na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, ale czasami nie są one złe, choć trudno to dostrzec. Masz teraz przed sobą zadanie, ważne jest jak się do niego nastawisz. Życzę Ci powodzenia.

Gość alma36
Dzieki za dobre slowo.Bedzie ciezko teraz ale musze zacisnac zeby

Jak tak czytam to forum to poza nielicznymi wyjątkami siedzi tu najgorsze ściero jakie istnieje na świecie. Po prostu brzydzę się takiego polactwa!

Gość miiamiaaaa
a my co mamy powiedziec. ja nie pracuje, maz pracowala ale stracil prace. juz ma nowa.idzie od poniedzialku. mamy 3,5 letnie dziecko. i nie mamy kasy na oplaty w tym miesiacu. zostalo nam z zelego misiaca ok 350zł. i co mamy zrobic. ja dopiero w grudniu dostane zasiklek za pleny miesiac. kasa ktora mielismy poszla na mieszkanie. tzn. na kupno podstawowych rzeczy bo 2 tyg. temu przeprowadzilismy sie do noewgo mieszkania. ja mam ograniczone mozliwosci bo nie mam pomocy przy dziecku. owzem corka chodzi do przedszkola od 6-16 moglabym ja w tych h dawac. zaprowadzic nie mam problemu ale nie ma kto corki odebrac. i siedze i juz szalu dostaje bez pracy..

Gość czesio:-)
filologia rosyjska nie jest wcale zlym kierunkiem, nawet bym powiedziala, ze calkiem dobrym, zona mojego taty ukonczyla ros. i ang. ma szkole jezykowa i duzo wiecej chetnych doroslych biznesmenow jest do nauki rosyjskiego, jezeli dobrze pamietasz jezyk to moze na poczatek oglos sie z korepetycjami i tlumaczeniami, no i szukaj czegos, masz 10 lat doswiadczenia wiec to cos znaczy, dzieci nie macie, nikt Wam z glodu nie bedzie plakal wiec jakos sobie poradzicie, moze uda Ci sie dostac teraz lepsza i ciekawsza prace? trzeba myslec pozytywnie

zalozylem papmpersa po ojcu :) teraz moge srac i lac i wszystko wsiaknie :) jebac biede tylko anal !!!

Gość Twjt j
wez jakiejs studentce dawaj pare zl za odebranie dziecka z przedszkola i przypilnowania na czas twojego powrotu

Gość Twjt j
wez jakiejs studentce dawaj pare zl za odebranie dziecka z przedszkola i przypilnowania na czas twojego powrotu.albo niepracujacej innej matce,sasiadce itp

Gość miiamiaaaa
nie latwo oddac pod opieke dziecko obcej osobie. co inego przedszkole. a po za tym nie mam nikogo znajomego.

Gość Twjt j
przedszkole do 16,twoja praca do 18 max,dziecko 2 godz u studentki-co w tym strasznego?znajdz mila,normalna osobe i tyle,daj ogloszenia i nie przesadzaj,najlepiej zeby odprowadzila dziecko do waszego domu,dala mu obiad i tyle

Gość Twjt j
przedszkole do 16,twoja praca do 18 max,dziecko 2 godz u studentki-co w tym strasznego?znajdz mila,normalna osobe i tyle,daj ogloszenia i nie przesadzaj,najlepiej zeby odprowadzila dziecko do waszego domu,dala mu obiad i tyle

Gość miiamiaaaa
widzisz ja niechce nikogo obecego co bedzie sie po mieszkaniu krecil. ja nie ufam juz ludziom. a co dopiero powiezyc opieke nad dzieckiem jakies mlodej dziewczynie.

Gość Twjt j
To starszej emerytce u niej w domu