Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosia25a

Jakie stosujecie metody antykoncepcji ?

Polecane posty

Gość malgosia25a

Jestem ciekawa jaką stosujecie antykoncepcje i jaką polecacie bo my z mężem wybraliśmy te naturalne metody i po 9 latach małżeństwa mamy 2 córki Emilkę 5,5 roku i Anię 2 lata i ja osobiście polecam tą metodę jest ona tania bezpieczna ja niektórych kobiet nie potrafię zrozumieć po co się trują tymi tabletkami mój mąż do niczego mnie nie zmuszał i mówi że jest szczęśliwy ja też jestem bardzo szczęśliwa to prawda jest to wada taka że te 8-10 dni musimy wytrzymać ale potem jesteśmy na siebie bardziej napaleni można powiedzieć a te liczby które widzicie w statystykach jak stosujecie tabletki to weżcie pod uwagę że to jest wszystko dla kasy przecież jak napisza skuteczność 99% to tylko po to żeby zarobić nie napiszą producenci tych tabletek że się od nich tyje że można od nich różnych chorób się nabawić że wątroba może nie wytrzymać bo gdyby to napisali nic by na tym nie zarobili czy wyy kobiety jesteście szczęśliwe po tych pigułkach czy wy nie rozumiecie że się trujecie że to jest czysta chemia te naturalne metody jak się dobrze patrzy mają skuteczność podobną do tabletek i ja je polecam nie trujecie się i po prostu jesteście szczęśliwe

Gość lilkamiooo1111
i tak kiedyś wszyscy umrzemy, więc co za różnica. przynajmiej mamy wygodne życie

Gość bialamasajka
Ja stosuję npr. Mam cyclotest - komputerek który interpretuje moje pomiary temperatury. Badam też sobie śluz. W dni płodne po prostu nie współżyjemy.

Gość ingaaa.
ja stosuje pierscien nuvaring, wczersniej tabletki,teraz probuje chronic chociaz watrobe. tez wolalabym się nie truć, bo wiem, ze to nic dobrego i boje sie, ze przez to w przyszlosci będe mogła mieć problemy z zajsciem w ciaze. jednak nie moge sobie pozwolic na taką niepwność teraz. studiuje, pracuje, nie mam warunków na dzieci, nie mam męza, jestem w dosc dlugim zwiazku, ale nie jestem zareczona, bywa różnie, nie chce teraz dzieci, a gdy bylismy na samych prezerwatywach i moich obliczeniach strasznie odbijalo sie to na moim zdrowiu psychicznym, bo ciagle sie zamartwiałam, miałam jakies urojenia.