Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate_skate!

KOPENHASKA DLA CHUDZINEK ?

Polecane posty

Gość kate_skate!

Witam. Odchudzalam sie pierway raz na tej diecie 10lat temu. Schudlam 11kg. Od tamtego czasu waze 50-52kg przy wzroscie 160cm. Mam pytanie dla osob startujacych z niewielka waga poczatkowa: czy ta dieta dziala na osoby szczuple? Jak bylo w Waszym przypadku? Ile schudlyscie? Odzywiam sie zdrowo,duzo ruszam,jestem szczupla, ale chce byc CHUDA. (Nie interesuja mnie opinie osob typu:rozwalisz sobie metabolizm itp. Kiedy nie pracowalam potrafilam robic sobie tygodniowe glodowki i jakos moj metabolizm ma sie dobrze,teraz z uwagi na wysilek umyslowy nie moge.) Wiem,ze nie moge juz spodziewac sie tak spektakularnego efektu, i szczuplym jest trudniej

na mnie zadziałala nie miałam nadwagi bmi wnormie, bylam szczupła, spadlo 4,5 kg ale brzuch mialam palski , robiłam ja na poczatku roku jakos , teraz mam troszke oponki i jestem na mz i widze ze z dnia na dzien mam tez mniejsza oponke ale chce zeby zniknela raz na zawsze

Gość nkallala
pewnie sie skurczy jeszcze zoladek bedzie sie mniej jadło potem,i cos tam zleci ja tez wole byc chuda niz gruba