Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesiennyliść2121

kochane dziewczyny co robic? potrzebuje rady .

Polecane posty

Gość jesiennyliść2121

facet po 4 latach zdradzil mnie z inna z ktora teraz jest ...dluga historia,nadal boli tymbardziej ze on sie afiszuje z nowa dziewczyną.Dzis wieczorem jestem zaproszona na imporeze na ktorej oni beda we dwoje...ja sama...nie wiem czy isc z myslą niech mnie zobaczy czy dac sobie spokoj i zostac w domu ...oszczedzic sobie...moze ktoras miala z Was podobną sytuacje i wie co najlepiej zrobić.

Gość czytam różne topiki
nie możesz poprosić kogoś zeby z toba poszedł? Kolegi jakiegoś, kolegi brata czy coś w tym stylu? Pójscie tam samej nie jest dobrym wyjsciem, ja bym nawet zapłacila za towarzystwo jakiegos przystojniaka, żeby tylko utrzeć im nosa. Wiem, glupia jestem.

Gość Agakur
Kochana! Już wskakuj do łazienki i rób się na bóstwo! Nic nie może zastąpić widoku miny byłego gdy zobaczy, że jego ex wygląda lepiej niż kiedy z nim była! I nie zapomnij wysoko nosić głowy! Płacz tylko tak żeby makijaż byłacały czas na miejscu, nie włócz wzrokiem za nimi i koniecznie znajdź opiekuna już na miejscu. Mała manifestacja - na zasadzie: zobacz co starciłeś!!!! Powodzenia

Gość ja lubie swoja samotność a
dziwie sie ze sie zastanawiasz, ja bym wybrała świety spokój

Gość Agakur
Myślę że możesz iść sama, przecież jesteś silną, niezależną kobietą, która sobie poradzi w każdej sytuacjii;-)))))))))

ale głupie gąski jesteście. facet odszedł bo sie odkochał, myślicie ze super makijaz to zmieni ?

Gość BURAS Z DĄBROWY
ja tam bym nie poszedł i to sam lepiej sobie darować

Gość jesiennyliść2121
wlasnie ciagle o tym mysle i mialam taki plan zrobic sie na bostwo i sie pokazac, ale walczylam ze soba czy to dobry pomysl...ale skoro Agakur tak mowisz ...tylko sie boje bo naprawde ciezko to znoszę...tym bardziej ze na pewno bedzie manifestacja uczuc z ich strony ,on lubi mnie dobijac... nie mam zandego takiego kolegi ktory bylby mega przystojny a ktorego on by niekojarzyl...ciezko bedzie ...na sama mysl serce mi wali jak glupie,,

Gość Agakur
Poza tym to nie ty musisz się wstydzić, że w taki sposób zakończył się Wasz związek! Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy!

Gość czerwona_porzeczka
Ja bym się cieszyla, że zakończyłam związek z kimś, kto "lubi mnie dobijać".

Gość jesiennyliść2121
ta dziewczyna jest mlodsza duzo to gowniara ze tak powiem...ale to nic nie zmienia ze oszukal mnie ,zdradzal ,o zgrozo dowiedzialam sie o wszystkim z portalu spolecznosciowego

Gość Agakur
Niech manifestuje, co chce! Na tym że Cię zostawił, myślę, że Twój świat się nie skończył! A tako postawa, płaczę po kontach, jest mi żle, utwierdza go w przekonaniu, że jest supermacho!

Gość jesiennyliść2121
strasznie boje sie tej imprezy ,boje sie ze nie zapanuje nad emocjami jeszcze jak bede pila...boje sie ale nie chce potem zalowac ze nieposzlam /poszlam

Gość Agakur
Myślę, że w powiedzeniu,że kobieta dojżewa jak wino jest część prawdy!

tak ,pójdziesz i bedziesz podpierac ścianę, tułac się po pomieszczeniu, pogadasz to z jednym to z drugm i bedzie widać, ze nie masz co ze soba zrobić i tylko bedziesz wodzić wzrokiem z a nimi albo ostentacyjnie udawać, ze ich ignorujesz :-O moimz daniem tylko sie ośmieszysz. Daj sobie na luz, zaproś koleżankę i zróbcie sobie piżama party przy fajnej muzyce i filmie, na penwo lepiej sie bedziesz bawić

ja bym nie poszła.... po co masz sie denerwowac?? jest Ci to potrzebne?? a makijaż..hmmm...jak facet kocha kobiete to kocha ją i bez makijażu. uwazam ze powinnas zostac w domu i zaoszczędzic sobie nerwów.

Gość jesiennyliść2121
ja lubie samotnosc chyba masz racje...opisane przez Ciebie zostalo to bardzo dobrze,przeciez bede na nich zerakala,albo udawala ze ich nie widze ,ewentualnie starala sie krecic z jakims na ich oczach ,tylko sie osmiesze...a to ze bede ladnie wygladala pewnie nie zrobi na nim wrazenia ,chociaz w glebi serca mysle ze moze by ajkis zal nim targnal jakby mnie zobaczyl ale to glupia mysl

Gość jesiennyliść2121
jakis*

Gość Agakur
Tak, a w domu będziesz siedzieć i rozdrapywać rany! Przychodzi moment, że trzeba się zmierzyć z demonami, nawet jak zaboli, nie musisz stale kombinować na którą imprezeę możesz iść żeby go nie zobaczyć.

autorko - zrob to z czym ty sie potem bedziesz lepiej czula..... obawiam sie, ze dla faceta z nowa laska "efekt ujerzenia ciebie" moze byc przeceniony... po prostu nie podejmuj decyzji w opraciu o niego - np. nie pojede bo on tam bedzie - a potem sie okaze ze on nie przyjdzie czy cos i stracisz impreze musisz w pelni zaakceptowac fakt ze jego juz nie ma w towim zyciu - jak prawdopodobnie ciebie w jego moim zdaniem - facetowi nie zmeikna kolana bo cie "zobaczy" co najwyzej zaszczyci cie spojrzeniem , ewntualnie gatka-szmatka

To tylko myślenie życzeniowe że on Cie zobaczy i pomyśli, jaka jesteś piękna, odstrojona i szczęśliwa. Będzie zupełnie odwrotnie - to Ty będziesz na niego zerkać i myśleć jaki jest szczęśliwy. On pewnie przeżywa teraz najgorętsze chwile z tą swoją nową, jest w niej mocno zauroczony i pewnie nawet nie będzie na Ciebie zwracać uwagi. I co, naprawdę będziesz potrafiła przez parę godzin grać szczęśliwa, uśmiechnięta, zadowoloną? Kogo to najbardziej zaboli gdy wrócisz sama do mieszkania? Odpowiem Ci: Ciebie samą. Nie idź. Dokuczysz tylko samej sobie idąc tam.

Gość Mimi21212122
Ja pewnie bym nie wytrzymała i poszłabym na tą imprezę.

Gość gddsds
ja bym nie poszla w zadnym wypadku.

Nie poszłabym. Żaden ciuch, fryz czy makijaż nie poprawi ani samopoczucia ani też nie zmieni nastawienia ex. A jeśli nadal boli, to ze względu na moje własne dobro - odpuściłabym.

Poza tym skoro wciąż go kochasz, myślisz o nim i płaczesz, to - bez urazy - ale jak trzeba mieć narąbane w głowie by celowo w takiej sytuacji katować się widokiem jego gdy on całuje się i przytula z nową laską?

Gość odpowiem i ja
Skoro wiesz,że widok byłego z ukochana zaboli Cię to nie chodż.Nie katuj się.

Gość jesiennyliść2121
goody ma racje ,wroce i zaczne lkac w poduszke ze to ja zawsze bylam przez lata na jej miejscu ...i ze teraz to ja bylabym z nim ...a ze go oswieci jak mnie zobaczy wątpie...ale racja jest tez z ekiedys ich spotkam gdzies tam razem...ale moze wtedy bede gotowa

ale jesli cie ta impreza bedzie za duzo kosztowac bo nie masz ochoty ich widziec - to ja proponuje isc na aletrnatywna impreze - po co sie meczyzc na sile?

Gość jesiennyliść2121
goody ma racje ,wroce i zaczne lkac w poduszke ze to ja zawsze bylam przez lata na jej miejscu ...i ze teraz to ja bylabym z nim ...a ze go oswieci jak mnie zobaczy wątpie...ale racja jest tez z ekiedys ich spotkam gdzies tam razem...ale moze wtedy bede gotowa

Gość Mimi21212122
goody, masz ładny uśmiech :)