Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jwdshd

tak bardzo chce kochać

Polecane posty

Gość jwdshd

Witam Chcialabym z kimś porozmawiać. Chodzi o sprawy sercowe. Mam 21 lat. Nigdy chyba nikogo nie pokochałam, Próbowałam , ale nic z tego. Kiedyś w liceum był taki jeden, ale nie wyszło nam. Sama do końca nie wiedziałam czego chce. Teraz spotykam się jako kolega-koleżanka. Na silę chyba próbujemy, żeby nam coś wyszło, ale nic z tego. On mieszka teraz daleko ode mnie. Spotykamy się sporadycznie. Teraz spotykam się z kimś. Ale nie potrafię się do niego zbliżyć. Boję się, sama nie wiem czego. Teraz jak się z nim spotkam, to chyba mu powiem, że jednak nic z tego nie będzie. O ile on sam już nie doszedł do takiego wniosku, bo przestał się do mnie odzywa. Szukam chyba na siłę na kogoś kogo bym mogła pokochać. Chciałabym, ale z drugiej strony , chyba boję sie angażować. Jak byłam młodsza, to przeżyłam kilka zawodów, ale to młode lata, W sumie dalej jestem młoda, ale próbuje podchodzić do tego inaczej.

Gość katalina142
Zastanów się skąd bierze się Twój problem, może czegoś się boisz, nie masz wystarczająco dużó pewności siebie. Jeżeli nie to pewnie obracałaś się w niepasującym do Ciebie towarzystwie, bądź po prostu nie spotkałaś jeszcze TEJ osoby. Bądź zawsze dobra i w porządku wobec ludzi, wtedy zyskasz sobie wartościowych przyjaciół, a dalje to już samo się ułoży. Ja myślę że człowiek jest silny doputy, dopóki posiada chociaż jedną osobę, której może zaufać, która go wspiera, nie koniecznie musi być to druga połówka, chodzi mi tutaj akurat o absolutnie dowolną osobę z rodziny, przyjaciele. Pewnie zresztą do tej pory, swój problem już dawno rozwiązałaś, także powodzenia w życiu. :)

Gość 21 lat to start w zycie
jeszcze sto razy zmienisz zdanie masz nikłe doswiadczenie obys miała go jak najmniej